Dokojila jsem a tloustnu
Milé maminky, mám malého synka, kterého jsem kojila do jeho 13 měsíců, z toho už pár měsíců jsem kojila jen jednou denně, váha se mi krásně držela. V srpnu mě však odstavil a už nechtěl pít z prsu. Po celou dobu kojení jsem neměla menstruaci, v září jsem začala lehce špinit a v říjnu se dostavila ms naplno. A v říjnu to taky začalo :( příšerně se mi zhoršila pleť a začala jsem tloustnout, během pár dní se mi naskočila 4 kila a začaly kynout boky a stehna. A tak jsem nelenila a začala se pořádně hýbat..a nic, váha roste víc a víc. Už nevím co dál, nebo spíš se bojím o kolik ještě přiberu..Stravuju se zdravě, protože mám dlouhodobé problémy s trávením. Prakticky ani nemám z čeho přibírat..nevím jestli to je díky těm rozházeným hormonům. Připadám si hrozně :( Ráda bych slyšela vaše příběhy, zda je na tom někdo jak já a pozitivně se podpořit..mně se to zatím moc nedaří ☹

@adacokolada Měla jsem rozházený metabolismus a toto mi vše urovnalo, nedám na to dopustit 🙂 Samotným detoxem jsem i zhubla 3 kg za měsíc, navíc se mi zlepšila pleť, kvalita vlasů, nehtů, pokožky a celkově se konečně cítím lépe 🙂 Vitálněji než kdy před tím.