icon

Hledám maminku kamarádku na hubnutí

chadel
21. pro 2015

Ahoj, hledám kamarádku maminku, se kterou bychom se navzájem podporovaly v hubnutí. Psaly o svém úspěchů či neúspěchů, dávaly si tipy na zdravou stravu a cvičení.
Když partnerovi řeknu, že bych chtěla zhubnout, odpoví mi: ,,to slyším každý den´´ Ano, pořád o tom jenom mluvím a nedokážu se odhodlat :(
Můj cíl je být dobrá a krásná maminka

Strana
z3
eliska8228
7. led 2016

@iveet1 Každé kilo dolů se počítá. Já se třeba odnaučila pít sladké, piju holou vodu nebo čaj a do kávičky si dávám mléko a sladím jí stévií 🙂 Stévii používám i ke slazení moučníků. Třeba si ušlehám tvaroh a do něj přidám na kostičky nakrájené různé ovoce a na vrch nastrouhám maličko hořké čokolády 🙂 Vše se dá udělat zdravější 😉

mandarinkka
3. zář 2016

Ahoj holky, objevila jsem tohle téma, tak bych ho ráda obnovila🙂 Nenašel by se někdo na společné hubnutí? Měla bych na mysli vyměňování jídelníčků, vzájemná podpora a motivace, nejspíš asi přes email. Na jaře se mi povedlo zhubnout 13 kg, když jsem viděla, jak hubne mamka, hrozně mě to motivovalo a taky mi to šlo🙂 Ale teď jsem se zasekla a už pár měsíců střídám dny, kdy jím zdravě a cvičím a pak dny, kdy se přejídám a váha jde zase trochu nahoru..... Kdyby tu byl někdo, kdo do toho chce jít se mnou, tak budu moc ráda🙂

iveet1
3. zář 2016

@mandarinkka ...jdu do toho, potřebuji tahouna 😉

grossmama8
24. pro 2016

Ahoj holky, chtela bych se do toho po svatcich pustit. Za posledniho trictvrte roku jsem pekne pribrala...Taky potrebuji nejakeho tahouna. Najde se nekdo?🙂

mandarinkka
24. pro 2016

@grossmama8
Ahoj,no ja nevim,jestli jsem tahoun,ale urcite bych do toho sla rada☺ ja chci dat dolu tak 8-10 kg,jak jsi na tom ty?

grossmama8
24. pro 2016

@mandarinkka Ja taky. Asi tak 10 kilo. Spis jsem ted nejak ztratila vuli a nemuzu se k nicemu donutit a vzdycky to nasazeni mi dlouho nevydrzi...Aspon se muzem hecovat a podporovat 🙂

mandarinkka
28. pro 2016

@grossmama8
Tak to je fajn, že jsme na tom podobně🙂 Já už za sebou nějaký zhubnutí mám, ale teď už se v tom půl roku plácám a je to pořád dvě kila dolu, dvě kila nahoru... Už bych s tím ráda pohnula, tak budu ráda za každou podporu🙂 A jak si to představuješ, budem si třeba vyměňovat jídelníčky a tak?

iveet1
28. pro 2016

Ahoj holky, já bych do toho šla s Vami, ale začátkem ledna jdu na operaci, tak cvičit poté cca 6 týdnu nebudu moci, ale jídelníček upravit chci...tak zatím alespoň tak 😉

eimmy
28. pro 2016

také se ráda přidám co kdybych založila novou skupinu

Strana
z3