Hledám parťačku na hubnutí

kolibrikjari
28. bře 2018

Hledám někoho komu by se šikla podpora. A kdo potřebuje zhubnout hodně. Já potřebuju 30 kilo. A samotný mi to nějak nejde. Těším se,Jarka 🙂

alassel
28. bře 2018

@kolibrikjari ja se klidne pridam☺

kolibrikjari
autor
28. bře 2018

@alassel To by bylo super. 🙂 A kolik potřebuješ shodit?

anitttaa
28. bře 2018

já dnes začínám s hubnutím..asi tak posté..permanentka do fitka je,..ale zajdu tam jen kdyz je hlidani...dieta...bohuzel, kdyz mam brutalni hlad a nic doma neni krom salamu a buchty...dieta je tatam..

nat
28. bře 2018

Holky ja bych se take pridala jestli muzu 😉 ja uz teda jedu delsi dobu mam dole 28 kg ale jeste bych tak rada 5 ale nejdou ☹

kolibrikjari
autor
28. bře 2018

@anitttaa To jsme na tom podobně 🙂 Koupila jsem si na bazaru běžecký pás,tak na něm rychle chodím. Zatím jen 5km. A teprve týden. Už jsem to zkoušela přes odborníky,ale v Praze mi nabídly operativně,což nechci. A v Plzni ve studiu zdraví mi nabídly tablety za asi 3000kč. Takže to chci zkusit sama 🙂

kolibrikjari
autor
28. bře 2018

@nat Tak to gratuluju 🙂já bych ráda 36kg 🙂)))

anitttaa
28. bře 2018

to já bych do liposukce sla, ale nemám na to 😀

kolibrikjari
autor
28. bře 2018

@anitttaa nenabizeli liposukci ale operativně žaludek zmenšit. A do toho se mi nechtělo.

nikinoo
28. bře 2018

Ahoj já se taky klidně přidám už mám dole 20kg a ještě tak 10-15 kg chci...😉

nat
28. bře 2018

@kolibrikjari dekuju 😉 ty posledni kila jdou fakt blbe ☹ ale my to nevzdame 😉

neeva
28. bře 2018

Ahoj děvčata😀 ja bych se taky rada pridala, pokud muzu. Na diete jsem od půlky února. Mam dole 8 kg, ještě tak 10 bych rada shodila.

apple_tree
28. bře 2018

Ahoj holky, mrknete k nam do skupinky ;) https://www.modrykonik.cz/group/8129/

kaczorka
28. bře 2018

Ahoj holky,taky se rada pridam,momentalne hubnu do svatebnich satu,jinak se budu asi vdavat v prosteradle..😀 Chtela bych do mesice zhubnou alespon 5kg a pak pokracovat dal..Od narozeni maleho to nejak porad nejde dolu..:-/

alassel
Autor odpověď smazal
Zobraz
thalia
28. bře 2018

@anitttaa přestaň kupovat salámy a píct buchty 🙂.
Já mám teď lednici plnou ovoce, zeleniny, bílých i ovocných jogurtů (ne nízkotučných), šunky a sýra, vynechala jsem zcela bílé pečivo, jím jen žitný chleba (chutná mi). Plus další věci, hlavně aby to bylo pestré, např. oběd jím jako dřív, jen menší porci. Hodně mi pomohla appka Kalorické tabulky. Hlavně mě krom sledování kalorií tak nějak nutila pravidělně jíst, abych vyplnila všechny kolonky 😃. Předtím jsem celej den nic nejedla a večer se nacpala... myslím, že pravidelná strava v menším množství je základ. K tomu jsem začala cvičit FitFabStrong (doporučuju, je tu i skupinka, do fitka se já vůbec nedostanu). Od ledna 3 kg dole a 4-5 cm v pase. Pokud za další tři měsíce přijde stejný výsledek, budu maximálně spokojená 🙂.

lutu11
28. bře 2018

@neeva ahoj, to je krásný výsledek. Jakou dietu držíte?

amalka_votavova
29. bře 2018

Ahoj Jarko. Tak to se k Tobě přidávám! 🙂 Cvičím 90 denní výzvu (https://90dennivyzva.cz/vyzva-90), zabere to půl hoďky a cvičím vždycky po večerech, když malej už spí. Naštěstí to moc nezabere 😅. Správně by se mělo cvičit každý den, ale občas vynechám, když jsme třeba po dlouhé procházce nebo už se mi zdá, že jsem energie vydala dost 😀. Ale spíš nevím co s tím jídlem, diety žádný držet nechci, ale říkám si, že trochu upravit jídelníček by nebylo na škodu. Nevím, jestli si mám nechat poradit u tý 90 denní výzvy, nebo jen něco okoukat na internetu. Co vy holky, máte nějaký speciální stravovací návyky? 🙂

kolibrikjari
autor
29. bře 2018

@amalka_votavova A
@amalka_votavova Ahojky. Já jsem zrušila pečivo a místo toho jsem si teď nakoupila knackebroty. Nakoupila jsem si vločky a rozinky abych si na. snídaní dělala ovesnou kaši. Oběd si dám normálně,ale menší porci. A budu se snažit úplně odbourat cukr. Bydlíme na vesnici a do školky to je 9km. Takže po velikonocích se budu snažit chodit ze školky pěšky.Jsme tady jak na horách takže z kopce do kopce 🙂 Už by mělo být lepší počasí.Tak to je zatím takový můj malý plán 🙂)))

thalia
29. bře 2018

@amalka_votavova já dietu nedržím, jen jsem výrazně změnila jídelníček. Snažím se pořádně nasnídat, oběd menší a na večeři zeleninový salát s něčím (šunka, sýr, hermelím, mozzarela, steak, na střídačku, jako zálivku dám bílý jogurt, samotný či s česnekem). A snažím se dávat si svačinky. Vyřadila jsem bílé pečivo, jím knackenbroty a žitný chleba, nejpozději na odpo svačinu. Piju co nejvíc vody, 100% džusů bez cukru, zelený čaj. Snažím se nepít sladké, občas teda si trochu coly dám, a vyřadila jsem s těžkým srdcem pivo 🙂 (i když o velikonocích na návštěvách neodmítnu). A občas si i zahřeším 🙂, hlavně si z toho nedělat těžkou hlavu. Výsledek není hned, až tak po dvou měsících, je potřeba vydržet. Teď mám třeba chuť na tukožroutskou polévku, asi si ji uvařím 🙂, ale bez držení celé diety, do té se mi nechce, i když jsem s ní kdysi už pár kil shodila. A denně 30 min cvičím.

neeva
29. bře 2018

@lutu11 ahoj. No ona to ani tak neni dieta jako spis novy postoj k jídlu. Dřív jsem skoro nejedla a večer to dohanela, když malý usnul. Takže ted nesladim, nejim pečivo, jen žitný chléb, jim 6x denne. K obědu maso, rybu a zeleninu dušenou. A začala jsem pit vodu, aspoň 2 litry denne. Dřív jsem pila max tak tri kavicky a trosku vody se šťávou. Ovoce jen dopolko.

ababunk
29. bře 2018

TAky se přidám a třeba i někomu pomůžu.Chtěla jsem hubnout,ale nakonec se z toho stal životní styl, který mi doufám vydrží.Začala jsem pravidelně jíst - 5x denně, piju jen vodu, s tím nemám problém, občas rooibos, nebo bylinkové čaje,jím hodně zeleniny, ovoce dopoledne, občas si i zamlsám a občas si dopřeju i 2 dc dobrého vína.Pečivo jsem nikdy moc nemusela, jím jen žitný chleba, knackebroty, k obědu běžně brambory, rýži, tmavé těstoviny jako příloha.Z masa krůtí, kuřecí, taky ryby a luštěniny.
Jídelníček jsem si poctivě psala něco přes rok. Cvičení jsem milovala odmala, jen jsem přidala. Cvičila jsem výzvu od Jill Michaels a potom další její programy a v podstatě dodnes si s chutí zacvičím banish fat boost metabolism, extreme shed, hard body a program bodyshred...pořád si to tak nějak obměňuju a cvičím 3 x do týdne doma a asi 2 x týdně chodím na squash.

Výsledek? Za 2,5 roku jsem shodila 25 kg a poslední rok si váhu držím.....

Ale aby to neznělo tak lehce, prošla jsem si obdobím, kdy jsem si jídlo striktně vážila a šidila jsem se, to potom přišly stavy, kdy jsem se strašně moc přejídala a pak do úmoru cvičila, poněvadž se dostavily výčitky.
Dneska to mám tak, že si dám i ten zákusek, čokolády se nevzdám nikdy, ale jím pravidelně, hýbu se, nepřejídám se a hlavně z toho neblázním.Je to hodně i o hlavě.Nastavila jsem si to tak, že mě to baví, že chci být zdravá a být tu co nejdéle pro své dítě.

Moc Vám držím palce a kdyby někdo chtěl, klidně se ptejte:o)))

kolibrikjari
autor
29. bře 2018

Holky tak hlásím,že dneska mám v nohách dohromady 10km💪👍☺. 5km na páse a dalších 5km ke kadeřnici a zpátky ☺☺

lutu11
29. bře 2018

@neeva jo, já 2 týdny mám to samé. Akurat ovoce mám dopo i odpo, ale nejím žádné pečivo. Problém je, že se mi váha zastavila a nevím proč. Mám dolů 4kg.

kolibrikjari
autor
3. dub 2018

Holky tak doufám,že jste přežili velikonoce 😁😁 Já teď sedím v čekárně u doktorky. Na dnešek jsem si domluvila preventivní prohlídky,takže budicek byl ve 3.00hod. No masakr. Jela jsem prvním autobusem. Mám to do Plzně 40km. Nooo a zítra mi to začne. Ráno odvezu prcka do školky a domů to vezmu pěšky,což je 8,6km 💪💪.No a co vy?Krásný den všem 😁

nat
3. dub 2018

@kolibrikjari jezis to jsem snad snad nikdy nevstavala 😀 no ja nemocne,uz 2 dny mam zaludek jak na vode a jidlo se mnou nekamaradi ☹ ale Velikonoce si deti uzily a to je dulezite 😉

kolibrikjari
autor
3. dub 2018

@nat tak ať se brzo uzdravíš. ☺ já jsem už u dalšího doktora. Tak snad to půjde rychle. Odkud jsi?

nat
3. dub 2018

@kolibrikjari dekuji,snad to bude lepsi 😉Jeeezis chudaku to bude cekani vid 😉 Jsem z Milovic okres Nymburk

kolibrikjari
autor
3. dub 2018

@nat Tak docela v pohodě,už sedím na nádraží a piju kafčo ☺ za hodinku mi jede vlak. ☺

nat
3. dub 2018

@kolibrikjari tak to je super,zadne cekani nebylo 😉 a jak jde hubnuti?

kolibrikjari
autor
3. dub 2018

N
@nat Noooo mazanci jsem neodolala😁 Ale pořádné začnu od zítra. Ráno ze školky necelých 9km pěšky. A večer až bude prcek spát tak na páse ještě 5 km rychlé chůze. Ale hlavně se musím naučit pít,na to jsem lajdák. Dneska večer se chci všude změřit a uvidíme za měsíc. Každopádně je nejvyšší čas začít pořádně. Ráno jsem se vážila a pri celkové výšce 170cm mám 106,6kg 😕.