icon

Hledám parťačku na hubnutí

kolibrikjari
28. bře 2018

Hledám někoho komu by se šikla podpora. A kdo potřebuje zhubnout hodně. Já potřebuju 30 kilo. A samotný mi to nějak nejde. Těším se,Jarka 🙂

Strana
z2
nat
3. dub 2018

@kolibrikjari zadny stres z mazance 😀 ja mela taky beranka a kousek nadivky 😀 No ja uz dneska odcviceno achtela jsem jit jeste behat,ale prcek je zasadne proti a veceram brigadu ale fakt me to stve,je tak kraaasne.Ale uvidis,pujde to dobre.Ja se taky bala ze to nepujde ale nastesti slo chce to ca

kolibrikjari
autor
3. dub 2018

@nat Tak jsem vyzvedla prcka ze školky,vystoupili jsme o vesnici dřív. Teď jsme na hřišti a pak to vezmeme pěšky domů,to je 2.5km.😁 Kolik si zhubla a za jak dlouho?

nat
3. dub 2018

@kolibrikjari no parada,kazdy pohyb se pocita 😉 shodila jsem 29 kg za 13 mesicu,ale rada bych jeste shodila tak 2-3 kg

sticker
kolibrikjari
autor
3. dub 2018

@nat Tak to smekám ☺ já bych se chtěla dostat zpátky na 70kg,to bylo pro mně akorát ☺

desdemona003
3. dub 2018

@nat Tak to jsi hhhóóódně dobrá a jak jsi to dokázala? Rozepiš se😆dokázat to tak jsem spokojená.

nat
3. dub 2018

@kolibrikjari to pujde uvidis 😉jen se do toho pustit a dilo bude hotovo 😉

nat
3. dub 2018

@desdemona003 dekuji moc 😉 nooo zacla jsem jen jidlem ze zacatku.Vynechat bile pecivo sladke hlavne moji oblibenou colu 😀 a susenky a jine dobroty a taky pridala zeleninu hodne a po 3 mesicich jsem zacla doma cvicit a hlavne zacala behat 😉 No a pak to slo tak nejak samo.Zacla jsem si pred casem i zdrave pect delam si domaci musli 😉 ted uz vaha stoji mrcha jedna 😀 kdyby te jeste cokoliv zajimalo klidne pisni 😉

kolibrikjari
autor
5. dub 2018
kolibrikjari
autor
5. dub 2018
nat
5. dub 2018

@kolibrikjari Teeeda pekne 😉 ja dnes odcviceno a vecer do prace 😉

kolibrikjari
autor
5. dub 2018

Tak takhle vypadala moje dnešní cesta ze školky,akorát čistého času to bylo 1,45hod. Potkala jsem kamarádku na Zvíkovci s kterou jsem se dlouho neviděla a zakecali jsme se 😁😁 A co vy holky,jak vám to jde. Joooo a včera jsem šla taky 💪💪😁😁

mia171717
10. dub 2018

Můžu se taky přidat? 20 kg dolů by to chtělo...už jsme teď s 10 zhubla, ale nějak to zase flakam

margarithka
10. dub 2018

@kolibrikjari dobry den, mohu se zeptat, co to mate za aplikaci? Dekuji.

kolibrikjari
autor
10. dub 2018

@margarithka Ahojky,aplikace se jmenuje runtastic 🙂

nat
24. dub 2018

Holky tak jak to jde? 😉 pocasi nam posledni dobou preje,ja zvladla rekord v behu 7,5 km faaakt pecka 😉

kolibrikjari
autor
26. dub 2018

Tak to jsi dobrá. Já měla nerviky zkrs dceru a exmanzela,takže jsem byla jak popelnice 😞😕 Ale už jsem to vyřešila,takže hurá do zdravých kolejí 💪💪☀

nat
27. dub 2018

@kolibrikjari Tak drzim palce aby to bylo jen dobre 😉

zuzka3112
27. dub 2018

Všem vám držím palce, ať jste se sebou spokojene a šťastné! Manžel přišel asi před 2 měsíci od doktorky, tlak, cukr, cholesterol.. Takže sem to vzala do svých rukou, začala dělat hodně zeleninových salátů, lehčí ale vyváženou stravu, svačiny, obědy do práce... Manžel začal běhat, 5 kg dole. Já tedy jsem asi měsíc před porodem, ale pro mě je skvělé, že jsem přestala pribirat, malá se vyvíjí na jedničku a jako bonus mám dole 3 kila. Takže se těším na pokračování dál po porodu, bo bych ráda také hoooodne kil dala dolů.

eldam3
29. kvě 2018

Já taky hledala, ale nakonec jsem do toho práskla sama a jsem spokojená, zvykneš si na to a budes chodit pravidelne sama

eldam3
24. črc 2018

Zkus zacit sama, ja taky hledala ale nikdo nikde, takze zacni sama a uvidis jak to pujde, chce to dobrou vuli

Strana
z2