Hubnutí a vše okolo. Cvičení, stravování (diety), prášky
Ahoj holky,
zakládám tuto diskuzi na téma "hubnutí" 🙂 😅 Je nový rok....a já se rozhodla už s tím něco opravdu dělat!!! Mám 3 děti...po kterých mi zůstalo cca 10Kg....při tom nejmladší už má 4roky a mě s tím nejde hnout!!! ☹ 😔 Už jsem zoufalá....tolikrát už jsem se snažil...cvičila...dřela...diety držela...a vždy to šlo jen trochu...a pomalu...pak se to zastavilo a já to vzdala ☹(( Ale tento rok "něco cítím" v kostech 😀 Tak kdo chcete pište....ráda si přečtu jakoukoliv radu 🙂 Ať už co cvičíte...jak se stravujete...co Vám prostě pomohlo...samozřejmě vím,že to chce PEVNOU vůli ....kterou sem vždy po 14dnech max.3týdnech ztratila....😀 😒 😠 ( Ale letos to už půjde...věřím,že do léta to zvládnu a už se za sebe nebudu muset v létě tak stydět!! 😉 Tak HURÁ NA TO!!!!! 😀 😀 😀
Připojuji se do diskuze se svým příběhem - já osobně můžu doporučit Ketodiet. Je to fakt učinná dieta a žádná drasťárna. Zhubla jsem po ní 13 kg a ani deka už jsem nenabrala nazpátek. Nejhorší je překonat ten první krok, do těch dalších si už můžeš libovolně přidávat. Jestli chceš tak mi napiš zprávu.
Vůbec nevadí 🙂. Jojo, přímo z týhle stránky https://www.ketodiet.cz/ . Měli ke mě fajn přístup - jsem jim třeba mohla napsat když jsem si nevěděla rady a tak, což je pro mě obrovský plus jelikož jsem byla začátečník.
@alzaxxx L-carnitin aspoň 50 000 při nejlepším 100 000, ale nezapomeň, že při něm musíš aspoň 40min cvičit a jíst zdravě jinaak nebude mít účinek. Ten protein 90soya se tady špatně shání, ale mám tento
http://www.biozmoravy.cz/Protmax-90-Whey-and-So...
Holky stalo se někomu, že jo kompletní změně jídelníčku přišla dřív menstruace, konkrétně o 11 dní?
Holky taky to tak máte,že pár dní před tím než máte dostat MS se závodnite...jste nafoukle atd....ikdyz cvicim...a bříško se zmenšuje tak dnes cítim, že su jakási nafoukla...MS by měla dojít tak čtvrtek -pátek...tak mě zajímá jestli to tak taky máte...:-/ ;) 🙂
ahoj holky, jsem tak nějak na rozpacích - 4 měsíce po porodu se mi váha nepohnula skoro vůbec dolů a zůstávalo mi 5,5kg oproti těhotenství nahoře - od 12.2. jsem z jídelníčku stáhla sladké a zkusila 30ti denní výzvu - vývážený jídelníček (pro kategorii 50-70kg, do 165cm) - mým cílem bylo hubnout, ale pomalu abych malému nevzala mléko..
Začala jsem mít pocit, že mám méně mléka, dětská doktorka říkala, že syn málo přibírá a musím rychle začít s kaší a s příkrmy.. Přišlo mi to divné.. Jsou to 3 týdny co to dodržuji a tak jsem si stoupla na váhu a zjistila, že váha letí dolů jako šílená - za tu krátkou dobu mám dole něco málo přes tři kila (koukám na to vyděšeně jako blázen)..
Nevím jestli bych si neměla raději trošku jídla přidat, abych něco ještě nepokazila..
Podotýkám, že výchozí váha byla 63,5kg a dnes ráno jsem měla 60,1kg (takže nemám úplně obrovské zásoby ze kterých by šlo hubnout) a pohyb jsem žádný nezapojila (říkala jsem si, že s pohybem začnu až tak po měsíci až si na nový jídelníček zvyknu).. Tak rychlý úbytek váhy se mi nezdá dobře - a přitom s touhle výzvou se má hubnout velice postupně - jediné co mě napadá je, že jsem možná o trošičku vyšší než jsem si myslela a nezvolila úplně správně kategorii.. jinak nevím kde udělali soudruzi z NDR chybu..
omlouvám se, že je to tak dlouhý příspěvek - potřebovala jsem si postěžovat..
@soda365 jak jsem změnila jídelníček, tak šla váha taky rychle dolů, 1,2kg za týden, takže to je optimální, zhubla jsem od ledna 7kg, teď jde váha dolů pomaleji cca 200-300g za týden. Takže neboj nebudeš furt tak hubnout, ono se to spomalí, protože si na to tělo začne zvykat.
Jen si myslím, že si to docela urychlila s tím hubnutím. Já začala hubnout po roce po porodu. Takže se nedivím, že jsi ztratila mlíčko pro prďolu. Říká se, že 9měsíců se tělo měnilo a měla bys mu dát dalších 9měsíců aby se po porodu "vzpamatovalo".
Holky pomoooc.....nějak ztrácím inspiraci a začínám lenivet...hnus...a začínám mít žravou...a začínám být zase nafoukla...ke všemu mám "svy dny"... a poslední týden sem strašně unavena...☹ vůbec mi nedělá problém večer usnout v osum...hruuuza...potřebuji nějak návnadit...abych se na to zas nevy..ala...☹ po výplatě si chci koupit něco jako L-carnitin před cvičením...a nějaký ten Proteinový nápoj...ať mi to pomůže... Pomáhá to fakt?? Díky za rady
Ja ze začátku brala jen zelenou kávu a správný jídelníček a z 76kg nam 62kg během cca 3-4 mesicu. Cvicim kazdy den doma a sacharidy dopoledne a odpoledne zelenina atd a jsem spokojena
@lucysmidkova 14 kg dole za 4 měsíce??? ty bláho, jak jsi to dokázala??? mohla bys dát příklad tvého jídelníčku na 1 den?? díky moc, já se můžu stavět na hlavu a nic...jo a co cvičíš, prosím tě?
@victress taky jsem se divila co dokáže správná strava dopoledne jsem jedla více ovoce odpoledne více zeleniny hlavni je snídaně. Pila jsem hodne citronove stavy, zelených sypaných caju a hodne jablek. Teď ujíždím na domácích hutnych stavach které me dost zasytí nejim pecivo a ani Sladké a doma cvicim toto. Jinak můj jídelníček jednoho dne treba. Snídaně suchary se šunkou a sýrem + jablko. Svacina kdyz ji stihnu stává. Oběd to co zrovna je treba rizoto. Svacina salát zeleninovy a večeři nemam nevecerim 😊
@lucysmidkova pokud tomu dobře rozumím, každý cvik dělá začátečník 10 sekund, pak 15 s pauza a to celkem 3x ??? jinak super rady, díky moc
@victress ja to dělala 15x kazdy cvik 3x dokola a jeste kliky dělala jsem to pode svého tempa a supnovala jsem to. Neni zac

L-carnitin jsem taky kdysi používala, ale změnu oproti cvičení bez něj jsem nepostřehla. U mě pomohla hodně ta strava. @alzaxxx tenhle stroj sem nedávno zkoušela. Je to dobrá fuška, ale docela mě to bavilo. Pěkný je, že se to dá složit a hodit pod postel. 🙂