Hubnutí po dětech. Jak jste hubly Vy?
21. srp 2020
Ahoj holky, možná se dotaz opakuje, nicméně už jsem fakt zoufalá... Snažím se už pár let zhubnout, aktuálně ve 31 letech vážím cca 83kg na 163 cm a ráda bych docílila 70 kg. Ovšem vůbec nevím jak na to. Kila se mě po dvou dětech drží jak klíště...sladký jim málo, chipsy a podobný slaný kraviny vůbec..snažím se jíst zdravě...asi mám moc velké porce nebo už vážně nevím (
Jak jste zhubli vy? Co vás nakoplo?
Předchozí
Strana
z4
Já jsem zhubla díky čokoládě k snídani a spreji, který se stříká kdykoliv během dne.
Běhat, běhat a běhat, jak na běžícím páse tak venku v přírodě!
Předchozí
Strana
z4

@nattt Já nevařím, vaří on a nevaří prasárny. On oběd má v práci a doma se právě raději cpe tou studenou , jako jsou škvarky , uzeniny a samozřejmě rohlíky. Jinak teda já kojim, takže myslim, že jim vcelku normálně, akorát po menších porcích. Dnes máme třeba kuře, kůži dám bokem a máme k tomu ryzi, předtím vařil vepřové nudličky na zelenině s bramborem, takže jídla jsou takové normalní.. Vím , že někdo jí třeba jen týden zeleninu nebo nejí přílohy, u mě to funguje takhle. 🙂 A když jdem o víkendu ven, tak to si dá ty prasárny v restauraci, jako msažené tvaružky, sýry apod