Jak snížit tuk na bocích bez cvičení ve fitku?
Hezky večer,
chci se poradit , nebo zjistit Vaše názory na to, jestli se s tím podbřiškem a boky dá něco dělat bez toho, abych chodila do fitka.
Fotky ve spodním prádle Vám tu raději nedávám.
Něco k tomu, jak žiju: týdne nachodim mezi 5 - 6 hodinami, jím, řekla bych, normálně - uzeniny výjimečně, raději sýry, každý den ovoce, zeleniny míň, pečivo spíš tmave, alkohol minimálně, když už, tak víno, moc nesmazime, sladké pití vůbec, dostatek vody, černý čaj s citronem, nesladim. Mám ráda sladké, takže zákusek občas, nebo něco doma upeceneho.
Přesto ten tuk na bocích a v podbřišku drží - když jsem se dnes podívala zboku, připadala jsem si opravdu jako těhotná. 🙂 Ale určitě nejsem.
Připadá mi dokonce, že je to stejné, jako když jsem nenachodila těch 5-6 hodin týdně.
Štítnou žlázu mám prý ok. Dítě mám jedno. 165 cm/65 kg.
Díky za Vaše rady, jak si třeba pomoci.
Omlouvám se za ty odpadky na fotce, šla jsem ven, takže jsem si nachystala odpad. 🙂

Jasně, pokud máš trávicí obtíže, tak to chápu, že ne vše můžeš.
Protein stačí 1x denně, můžeš si ho dát zvlášť, nebo přimíchat do jídla. Pokud necvičíš intenzivně, můžeš si ho dát kdykoliv, jinak po cvičení. Pomohl mi blog nehladu.cz. Mají tam srozumitelně popsaná fakta o výživě a stravování a vzorové jídelníčky s recepty. Od toho se dá odpíchnout. Ač sama mám celoživotní trable s váhou a jídlem, tak postupem času vnímám jídlo jako životní styl, nic si nezakazuju, jen přemýšlím nad množstvím a četností “junk food”.
@dura175 Díky. Koupim si takové ty nápoje proteinové, balené po jednom, z dmka. Už jsem je kdysi kupovala.
Ano, i má doktorka říkala, že člověk může v podstatě všechno, ale s mírou. A protože s mírou jím a nepřežiram se, tak právě nechápu, proč mi ta váha už nechce jít pod 65. Nechci mít vyrysovane břicho, ale chci mít menší ten špek a boky. To je můj cíl. 🙂
Vypocti si nekde online kcal a makroziviny pro Tvoje hodnoty a zapisuj si cely den/tyden do kalorickych tabulek... Podle me jis tak pulku bilkovin nez bys teoreticky mela i bez cviceni.. a mozna i celkove malo.
@jane46 Díky za reakci, KT jsem měla dva měsíce, vůbec mi to nepomohlo a ještě mě to spíš stresovalo. Zkusím zapojit ty proteinové drinky, třeba každý den jeden na svačinku a vyměním si tvaroh polotuc za odtuc. Uvidím, co to udělá.
A mela jsi porad zelene hodnoty?
Ale dej si ho klidne cely 😉 Protein je super, kdyz treba dany den nemuzes stihnout dost bilkovin.
@jane46 Co si pamatuju, bílkovin jsem měla spíš méně, tuky a cukry jsem měla většinou ok, občas cukry lehce přes, ale mírně. Vláknina taky spíš míň.
Dobře, dám si ho celý. 🙂

@barmil Ano, děkuji za opravu.