Jak zhubnout 6 kg do 11 dnů?
Potřebovala bych tip jak rychle zhubnout, a ano rychle protože za 11 dnů se musím vejít do šatů XS, před 3 dny jsme přijeli z dovolené a já nabrala 6kg🥲 co mám dělat, nejíst?🤣 nikdy jsem obézní nebyla, ani teď ne, ale jsem menší a drobné postavy a je na mě znát každé kilo, hlavně na stehnech a břiše, takže samozřejmě nezapnu ani kraťasy co předtím jo, stehna mi z toho přesahují, určitě nezapnu ani ty šaty, a zatahovat břicho celý den fakt nechci. Děkuju za rady❤️
Nejsi spíš zavodněná ? Za 11 dní nesmysl. Řekla bch kdyz se hodíš do kalorického deficitu budeš pít převážně vodu nějaká ta aktivita budeš po alu a zdravě hubnout 🙂
@anonym_autor kdyz uz ted melo tvoje telo nutkani pribrat v kratke dobe 6kg, tak bych tipla, ze kdyz ho ted nechas hladovet, tak pak dvojnasob bude mit potrebu delat zasoby. Aspon u me to tak funguje, tloustnu jenom, kdyz mam pred tim hlad 😅 Nedoporucuju. Nastartujes jojo- efekt a co pak s tim. Kup nebo pujc radsi saty S, mimoradnou udalost si uzij bez strachu, ze ti bude nekde prosvitat telo snazici se uniknout ze stahovaciho pradla. A potom se v klidu zamysli, jaka je pro tebe zdrava vaha vzhledem k ostatnim faktorum, a pak ji nejak zdrave, pomalu a udrzitelne dosahni. Ale pribrat 6kg za jednu dovolenou mi prijde pozoruhodne. Nebyla si uz treba pred dovolenou podvyzivena a nesnazi se telo dostat na vahu, pri ktere by mohlo dobre fungovat?
Podle me to bude jenom voda. Vyrad vylozene slana jidla a cukr, hodne pij a bude to v cajku. No a proste ty nasledujici dny jez min, ale zas to neprehanej se zeleninou, ta nadyma. 🙂

Šest kilo je 46 000 kcal, logicky se to tedy nedá “zhubnout” za 11 dní, technicky není možný udělat takový kalorický deficit. Protože část toho příbytku může být i retinovaná voda, zaměřila bych se na zbavení se přebytečné vody (málo solit, dobrý pitný režim, pohyb atd), ale zázraky za pár dní se nekonaj. Plus může pomoct formující spodní prádlo.