icon

Jak zhubnout 6 kg do 11 dnů?

Včera v 08:36

Potřebovala bych tip jak rychle zhubnout, a ano rychle protože za 11 dnů se musím vejít do šatů XS, před 3 dny jsme přijeli z dovolené a já nabrala 6kg🥲 co mám dělat, nejíst?🤣 nikdy jsem obézní nebyla, ani teď ne, ale jsem menší a drobné postavy a je na mě znát každé kilo, hlavně na stehnech a břiše, takže samozřejmě nezapnu ani kraťasy co předtím jo, stehna mi z toho přesahují, určitě nezapnu ani ty šaty, a zatahovat břicho celý den fakt nechci. Děkuju za rady❤️

drep
Včera v 08:56

Šest kilo je 46 000 kcal, logicky se to tedy nedá “zhubnout” za 11 dní, technicky není možný udělat takový kalorický deficit. Protože část toho příbytku může být i retinovaná voda, zaměřila bych se na zbavení se přebytečné vody (málo solit, dobrý pitný režim, pohyb atd), ale zázraky za pár dní se nekonaj. Plus může pomoct formující spodní prádlo.

1pomnenka
Včera v 08:58

Kup si šaty velikosti S.

petlep
Včera v 09:05
@1pomnenka

Kup si šaty velikosti S.

@1pomnenka 😂

daduma
Včera v 09:07

To pak chceš v těch šatech omdlít hlady? 😄

anonym_2e5d24
Včera v 10:16

Nejsi spíš zavodněná ? Za 11 dní nesmysl. Řekla bch kdyz se hodíš do kalorického deficitu budeš pít převážně vodu nějaká ta aktivita budeš po alu a zdravě hubnout 🙂

anonym_a57cdf
Včera v 11:05

@anonym_autor kdyz uz ted melo tvoje telo nutkani pribrat v kratke dobe 6kg, tak bych tipla, ze kdyz ho ted nechas hladovet, tak pak dvojnasob bude mit potrebu delat zasoby. Aspon u me to tak funguje, tloustnu jenom, kdyz mam pred tim hlad 😅 Nedoporucuju. Nastartujes jojo- efekt a co pak s tim. Kup nebo pujc radsi saty S, mimoradnou udalost si uzij bez strachu, ze ti bude nekde prosvitat telo snazici se uniknout ze stahovaciho pradla. A potom se v klidu zamysli, jaka je pro tebe zdrava vaha vzhledem k ostatnim faktorum, a pak ji nejak zdrave, pomalu a udrzitelne dosahni. Ale pribrat 6kg za jednu dovolenou mi prijde pozoruhodne. Nebyla si uz treba pred dovolenou podvyzivena a nesnazi se telo dostat na vahu, pri ktere by mohlo dobre fungovat?

pilzzee
Dnes v 08:14

Podle me to bude jenom voda. Vyrad vylozene slana jidla a cukr, hodne pij a bude to v cajku. No a proste ty nasledujici dny jez min, ale zas to neprehanej se zeleninou, ta nadyma. 🙂