Jak zhubnout 6 kg do 11 dnů?
Potřebovala bych tip jak rychle zhubnout, a ano rychle protože za 11 dnů se musím vejít do šatů XS, před 3 dny jsme přijeli z dovolené a já nabrala 6kg🥲 co mám dělat, nejíst?🤣 nikdy jsem obézní nebyla, ani teď ne, ale jsem menší a drobné postavy a je na mě znát každé kilo, hlavně na stehnech a břiše, takže samozřejmě nezapnu ani kraťasy co předtím jo, stehna mi z toho přesahují, určitě nezapnu ani ty šaty, a zatahovat břicho celý den fakt nechci. Děkuju za rady❤️
Nejsi spíš zavodněná ? Za 11 dní nesmysl. Řekla bch kdyz se hodíš do kalorického deficitu budeš pít převážně vodu nějaká ta aktivita budeš po alu a zdravě hubnout 🙂
@anonym_autor kdyz uz ted melo tvoje telo nutkani pribrat v kratke dobe 6kg, tak bych tipla, ze kdyz ho ted nechas hladovet, tak pak dvojnasob bude mit potrebu delat zasoby. Aspon u me to tak funguje, tloustnu jenom, kdyz mam pred tim hlad 😅 Nedoporucuju. Nastartujes jojo- efekt a co pak s tim. Kup nebo pujc radsi saty S, mimoradnou udalost si uzij bez strachu, ze ti bude nekde prosvitat telo snazici se uniknout ze stahovaciho pradla. A potom se v klidu zamysli, jaka je pro tebe zdrava vaha vzhledem k ostatnim faktorum, a pak ji nejak zdrave, pomalu a udrzitelne dosahni. Ale pribrat 6kg za jednu dovolenou mi prijde pozoruhodne. Nebyla si uz treba pred dovolenou podvyzivena a nesnazi se telo dostat na vahu, pri ktere by mohlo dobre fungovat?
Podle me to bude jenom voda. Vyrad vylozene slana jidla a cukr, hodne pij a bude to v cajku. No a proste ty nasledujici dny jez min, ale zas to neprehanej se zeleninou, ta nadyma. 🙂
Jen ze zvědavosti na dovolené bylo all inclusive?
@levandule_k Ty tomu věříš, že na dovolené nabrala 6kg? Já ne, věřila bych 2kg. Beru to podle sebe, AI celý týden a přijedu o 3kg lehčí. AI je dnes plná penze, lidé si ho berou kvůli nápojům v ceně.
Já s nadváhou a líným životním stylem jsem nastoupila do fyzicky náročné práce, kde opravdu 8 hodin ze mě leje jako z koně a 6kg jsem měla dole po 2 měsících.
Vykašlat se na trápení, které nejspíše nikam nepovede a radši si udělat radost šaty novými ve velikosti, kterou potřebuješ.
@levandule_k Ty tomu věříš, že na dovolené nabrala 6kg? Já ne, věřila bych 2kg. Beru to podle sebe, AI celý týden a přijedu o 3kg lehčí. AI je dnes plná penze, lidé si ho berou kvůli nápojům v ceně.
@anonym_ea5261 Mně se to zdá hodně přibrat během dovolené 6 kg.... I kdyby ta dovolená byla 14 dní, máš tam dost lákadel a vyloženě se přejídáš...mohla se přes rok hodně držet, jíst tak málo, že byla v neustálé hladovce a když tělo dostalo větší porci jídla, tak to všechno uložilo... Alkohol také dělá svoje. Částečně může být zavodněná. Záleží, jestli před dovolenou skutečně znala svou pravou váhu a v jaké je fázi cyklu, mně ta váha během cyklu kolísá...
Jako dovedu si představit přibrat 2-3 kg, ale 6 se mi zdá moc...
@anonym_ea5261 Mně se to zdá hodně přibrat během dovolené 6 kg.... I kdyby ta dovolená byla 14 dní, máš tam dost lákadel a vyloženě se přejídáš...mohla se přes rok hodně držet, jíst tak málo, že byla v neustálé hladovce a když tělo dostalo větší porci jídla, tak to všechno uložilo... Alkohol také dělá svoje. Částečně může být zavodněná. Záleží, jestli před dovolenou skutečně znala svou pravou váhu a v jaké je fázi cyklu, mně ta váha během cyklu kolísá...
Jako dovedu si představit přibrat 2-3 kg, ale 6 se mi zdá moc...
@levandule_k jo ten cyklus může také udělat své, plus voda...
Za týden, deset dní na dovolené NELZE přibrat šest kg! Prostě nelze, fyzikálně to není možné. A stejně tak nelze za 11 dní shodit 6 kg. To leda možná z extrémně vysoké váhy, když se radikálně zredukuje jídelníček a skoro se nejí, ale ty řešíš vel. XS 😀 Takže to asi nebude tohle...
Jako dost pravděpodobně to bude hlavně voda, hlavně jestlis tam jedla hodně sacharidovou stravu, zmrzliny, drinky, dezerty...na pár dní zcela vyřaď jednoduché sacharidy a omez pečivo a hodně se hýbej. A kilo dvě může jít během chvilky dolů. Ale 6 ne...to totiž zcela určitě nevzniklo z jednoho týdne na dovolené, tak taky během jednoho týdne nezmizí ;-.)
Btw. poznámka o jojo efektu je dost trefná, možná jsi předtím tělo "týrala" nějakými dietami či jinou striktní stravou při honbě za Xskem (např. jela dlouhodobě low carb a na dovči upustila a přejedla ses sacharidů) a teď, když jsi mu dala pořádně najíst, si ukládá, co může....další extrémní dietou si fakt nepomůžeš, jen uškodíš.
A si taky myslim,ze jdi hlavne zavodněná,ja po dovci vzdy🤣🤣 kazdopadne nestoupam na vahu,takze presne bevim kolik...ale... Kdyžtak klidně zkus nejaky tabletky na odbodneni klidne,kratkodobe,po dovoleny to neublizi....jez zeleninu,bilkoviny...maso vajicka,klidne vynechej prilohy, sacharidy,hodne pij,budes teda porad chodit čůrat 🤣🤣🤣 ale to bude ok,neboj,odfouknes se,vyplavis vodu,a kin 3 lg dole..plus pridej sviznejsi procházky, pokud to jde, nastartuje to tělo, metabolismus celkove... A porid si saty treba ta týden,, do zalohy,, kdyby nahodou,at jsi psychicky v klidu🤣 klidne levný,shein,vietnamci,cokoliv,hlavne klid,vetsina je nejspis voda,plus ,,uzivani si,, na dovolene...predtim jsi byla v nejake diete,kalorickem deficitu nebo něčem?
A si taky myslim,ze jdi hlavne zavodněná,ja po dovci vzdy🤣🤣 kazdopadne nestoupam na vahu,takze presne bevim kolik...ale... Kdyžtak klidně zkus nejaky tabletky na odbodneni klidne,kratkodobe,po dovoleny to neublizi....jez zeleninu,bilkoviny...maso vajicka,klidne vynechej prilohy, sacharidy,hodne pij,budes teda porad chodit čůrat 🤣🤣🤣 ale to bude ok,neboj,odfouknes se,vyplavis vodu,a kin 3 lg dole..plus pridej sviznejsi procházky, pokud to jde, nastartuje to tělo, metabolismus celkove... A porid si saty treba ta týden,, do zalohy,, kdyby nahodou,at jsi psychicky v klidu🤣 klidne levný,shein,vietnamci,cokoliv,hlavne klid,vetsina je nejspis voda,plus ,,uzivani si,, na dovolene...predtim jsi byla v nejake diete,kalorickem deficitu nebo něčem?
@lenivekotatko já doufám že zavodněná protože jsem myslela že nám nejde váha, šla jen pro nové baterky dokonce🤣 a váha ukazovala prostě 6kg nahoře, ano předtím jsem jedla míň, nebo spíš zdravější, bílej skyr s ovocem na snídani, oběd co jsem uvařila, odpo jen něco ke kafči, pak nějaká večeře a OBČAS nějaký zobání pak k tv, ale je fakt že na té dovolené jsem to neřešila a už z rána jsem do sebe dala třeba dva loupáky, zalila to kefírem , pak oběd v restauraci, odpo zmrzka🫠 pak samozřejmě grilování každý večer, brambůrky, pivo, zpraskala jsem za celý den co tady za dva.. takže upřímně se té váze nedivím ale myslela jsem že naberu třeba 2-3kg. Ale 6?🙄 Stydím se jaký jsem prase, ale doufám že převážně je to voda no😂
@lenivekotatko já doufám že zavodněná protože jsem myslela že nám nejde váha, šla jen pro nové baterky dokonce🤣 a váha ukazovala prostě 6kg nahoře, ano předtím jsem jedla míň, nebo spíš zdravější, bílej skyr s ovocem na snídani, oběd co jsem uvařila, odpo jen něco ke kafči, pak nějaká večeře a OBČAS nějaký zobání pak k tv, ale je fakt že na té dovolené jsem to neřešila a už z rána jsem do sebe dala třeba dva loupáky, zalila to kefírem , pak oběd v restauraci, odpo zmrzka🫠 pak samozřejmě grilování každý večer, brambůrky, pivo, zpraskala jsem za celý den co tady za dva.. takže upřímně se té váze nedivím ale myslela jsem že naberu třeba 2-3kg. Ale 6?🙄 Stydím se jaký jsem prase, ale doufám že převážně je to voda no😂
@anonym_autor nemuzes byt "prase" pri velikosti "S," ani kdyby si merila 145cm.
@anonym_autor 6kg za 11 dni?,tak to asi fakt jen 1 jidlo denne a tak pul porce, nejlepe vubec nic
@anonym_autor 6kg za 11 dni?,tak to asi fakt jen 1 jidlo denne a tak pul porce, nejlepe vubec nic
@hanka_12345 A po "úspěšném" shození těch 6 kil jakmile se pak zase pořádně nají, tak opět úspěšně vše nahoře a ještě něco jako bonus. Ne tohle není řešení 🙂
Stejně je to prostě hlavně voda, plus jestli je ještě k tomu v "blbé" fázi cyklu...6 kg prostě za jeden týden fakt přibrat nemohla. Já když jsem před MS, tak si kolikrát taky připadám nateklá a břicho jak v 5.měsíci...resp. po ránu docela ploché, ale stačí se prostě víc najíst (hlavně pečivo nebo jiné sacharidy) a bum ho!

Šest kilo je 46 000 kcal, logicky se to tedy nedá “zhubnout” za 11 dní, technicky není možný udělat takový kalorický deficit. Protože část toho příbytku může být i retinovaná voda, zaměřila bych se na zbavení se přebytečné vody (málo solit, dobrý pitný režim, pohyb atd), ale zázraky za pár dní se nekonaj. Plus může pomoct formující spodní prádlo.