icon

Jak zhubnout 6 kg do 11 dnů?

14. črc 2026

Potřebovala bych tip jak rychle zhubnout, a ano rychle protože za 11 dnů se musím vejít do šatů XS, před 3 dny jsme přijeli z dovolené a já nabrala 6kg🥲 co mám dělat, nejíst?🤣 nikdy jsem obézní nebyla, ani teď ne, ale jsem menší a drobné postavy a je na mě znát každé kilo, hlavně na stehnech a břiše, takže samozřejmě nezapnu ani kraťasy co předtím jo, stehna mi z toho přesahují, určitě nezapnu ani ty šaty, a zatahovat břicho celý den fakt nechci. Děkuju za rady❤️

drep
14. črc 2026

Šest kilo je 46 000 kcal, logicky se to tedy nedá “zhubnout” za 11 dní, technicky není možný udělat takový kalorický deficit. Protože část toho příbytku může být i retinovaná voda, zaměřila bych se na zbavení se přebytečné vody (málo solit, dobrý pitný režim, pohyb atd), ale zázraky za pár dní se nekonaj. Plus může pomoct formující spodní prádlo.

1pomnenka
14. črc 2026

Kup si šaty velikosti S.

petlep
14. črc 2026
@1pomnenka

Kup si šaty velikosti S.

@1pomnenka 😂

daduma
14. črc 2026

To pak chceš v těch šatech omdlít hlady? 😄

anonym_2e5d24
14. črc 2026

Nejsi spíš zavodněná ? Za 11 dní nesmysl. Řekla bch kdyz se hodíš do kalorického deficitu budeš pít převážně vodu nějaká ta aktivita budeš po alu a zdravě hubnout 🙂

anonym_a57cdf
14. črc 2026

@anonym_autor kdyz uz ted melo tvoje telo nutkani pribrat v kratke dobe 6kg, tak bych tipla, ze kdyz ho ted nechas hladovet, tak pak dvojnasob bude mit potrebu delat zasoby. Aspon u me to tak funguje, tloustnu jenom, kdyz mam pred tim hlad 😅 Nedoporucuju. Nastartujes jojo- efekt a co pak s tim. Kup nebo pujc radsi saty S, mimoradnou udalost si uzij bez strachu, ze ti bude nekde prosvitat telo snazici se uniknout ze stahovaciho pradla. A potom se v klidu zamysli, jaka je pro tebe zdrava vaha vzhledem k ostatnim faktorum, a pak ji nejak zdrave, pomalu a udrzitelne dosahni. Ale pribrat 6kg za jednu dovolenou mi prijde pozoruhodne. Nebyla si uz treba pred dovolenou podvyzivena a nesnazi se telo dostat na vahu, pri ktere by mohlo dobre fungovat?

pilzzee
15. črc 2026

Podle me to bude jenom voda. Vyrad vylozene slana jidla a cukr, hodne pij a bude to v cajku. No a proste ty nasledujici dny jez min, ale zas to neprehanej se zeleninou, ta nadyma. 🙂

levandule_k
16. črc 2026

Jen ze zvědavosti na dovolené bylo all inclusive?

anonym_ea5261
16. črc 2026
@levandule_k

Jen ze zvědavosti na dovolené bylo all inclusive?

@levandule_k Ty tomu věříš, že na dovolené nabrala 6kg? Já ne, věřila bych 2kg. Beru to podle sebe, AI celý týden a přijedu o 3kg lehčí. AI je dnes plná penze, lidé si ho berou kvůli nápojům v ceně.

uzivatelkapetra
16. črc 2026

Já s nadváhou a líným životním stylem jsem nastoupila do fyzicky náročné práce, kde opravdu 8 hodin ze mě leje jako z koně a 6kg jsem měla dole po 2 měsících.
Vykašlat se na trápení, které nejspíše nikam nepovede a radši si udělat radost šaty novými ve velikosti, kterou potřebuješ.

levandule_k
16. črc 2026
@anonym_ea5261

@levandule_k Ty tomu věříš, že na dovolené nabrala 6kg? Já ne, věřila bych 2kg. Beru to podle sebe, AI celý týden a přijedu o 3kg lehčí. AI je dnes plná penze, lidé si ho berou kvůli nápojům v ceně.

@anonym_ea5261 Mně se to zdá hodně přibrat během dovolené 6 kg.... I kdyby ta dovolená byla 14 dní, máš tam dost lákadel a vyloženě se přejídáš...mohla se přes rok hodně držet, jíst tak málo, že byla v neustálé hladovce a když tělo dostalo větší porci jídla, tak to všechno uložilo... Alkohol také dělá svoje. Částečně může být zavodněná. Záleží, jestli před dovolenou skutečně znala svou pravou váhu a v jaké je fázi cyklu, mně ta váha během cyklu kolísá...

Jako dovedu si představit přibrat 2-3 kg, ale 6 se mi zdá moc...

eviicka
16. črc 2026
@levandule_k

@anonym_ea5261 Mně se to zdá hodně přibrat během dovolené 6 kg.... I kdyby ta dovolená byla 14 dní, máš tam dost lákadel a vyloženě se přejídáš...mohla se přes rok hodně držet, jíst tak málo, že byla v neustálé hladovce a když tělo dostalo větší porci jídla, tak to všechno uložilo... Alkohol také dělá svoje. Částečně může být zavodněná. Záleží, jestli před dovolenou skutečně znala svou pravou váhu a v jaké je fázi cyklu, mně ta váha během cyklu kolísá...

Jako dovedu si představit přibrat 2-3 kg, ale 6 se mi zdá moc...

@levandule_k jo ten cyklus může také udělat své, plus voda...

ninive211
17. črc 2026

Za týden, deset dní na dovolené NELZE přibrat šest kg! Prostě nelze, fyzikálně to není možné. A stejně tak nelze za 11 dní shodit 6 kg. To leda možná z extrémně vysoké váhy, když se radikálně zredukuje jídelníček a skoro se nejí, ale ty řešíš vel. XS 😀 Takže to asi nebude tohle...
Jako dost pravděpodobně to bude hlavně voda, hlavně jestlis tam jedla hodně sacharidovou stravu, zmrzliny, drinky, dezerty...na pár dní zcela vyřaď jednoduché sacharidy a omez pečivo a hodně se hýbej. A kilo dvě může jít během chvilky dolů. Ale 6 ne...to totiž zcela určitě nevzniklo z jednoho týdne na dovolené, tak taky během jednoho týdne nezmizí ;-.)
Btw. poznámka o jojo efektu je dost trefná, možná jsi předtím tělo "týrala" nějakými dietami či jinou striktní stravou při honbě za Xskem (např. jela dlouhodobě low carb a na dovči upustila a přejedla ses sacharidů) a teď, když jsi mu dala pořádně najíst, si ukládá, co může....další extrémní dietou si fakt nepomůžeš, jen uškodíš.

lenivekotatko
17. črc 2026

A si taky myslim,ze jdi hlavne zavodněná,ja po dovci vzdy🤣🤣 kazdopadne nestoupam na vahu,takze presne bevim kolik...ale... Kdyžtak klidně zkus nejaky tabletky na odbodneni klidne,kratkodobe,po dovoleny to neublizi....jez zeleninu,bilkoviny...maso vajicka,klidne vynechej prilohy, sacharidy,hodne pij,budes teda porad chodit čůrat 🤣🤣🤣 ale to bude ok,neboj,odfouknes se,vyplavis vodu,a kin 3 lg dole..plus pridej sviznejsi procházky, pokud to jde, nastartuje to tělo, metabolismus celkove... A porid si saty treba ta týden,, do zalohy,, kdyby nahodou,at jsi psychicky v klidu🤣 klidne levný,shein,vietnamci,cokoliv,hlavne klid,vetsina je nejspis voda,plus ,,uzivani si,, na dovolene...predtim jsi byla v nejake diete,kalorickem deficitu nebo něčem?

autor
18. črc 2026
@lenivekotatko

A si taky myslim,ze jdi hlavne zavodněná,ja po dovci vzdy🤣🤣 kazdopadne nestoupam na vahu,takze presne bevim kolik...ale... Kdyžtak klidně zkus nejaky tabletky na odbodneni klidne,kratkodobe,po dovoleny to neublizi....jez zeleninu,bilkoviny...maso vajicka,klidne vynechej prilohy, sacharidy,hodne pij,budes teda porad chodit čůrat 🤣🤣🤣 ale to bude ok,neboj,odfouknes se,vyplavis vodu,a kin 3 lg dole..plus pridej sviznejsi procházky, pokud to jde, nastartuje to tělo, metabolismus celkove... A porid si saty treba ta týden,, do zalohy,, kdyby nahodou,at jsi psychicky v klidu🤣 klidne levný,shein,vietnamci,cokoliv,hlavne klid,vetsina je nejspis voda,plus ,,uzivani si,, na dovolene...predtim jsi byla v nejake diete,kalorickem deficitu nebo něčem?

@lenivekotatko já doufám že zavodněná protože jsem myslela že nám nejde váha, šla jen pro nové baterky dokonce🤣 a váha ukazovala prostě 6kg nahoře, ano předtím jsem jedla míň, nebo spíš zdravější, bílej skyr s ovocem na snídani, oběd co jsem uvařila, odpo jen něco ke kafči, pak nějaká večeře a OBČAS nějaký zobání pak k tv, ale je fakt že na té dovolené jsem to neřešila a už z rána jsem do sebe dala třeba dva loupáky, zalila to kefírem , pak oběd v restauraci, odpo zmrzka🫠 pak samozřejmě grilování každý večer, brambůrky, pivo, zpraskala jsem za celý den co tady za dva.. takže upřímně se té váze nedivím ale myslela jsem že naberu třeba 2-3kg. Ale 6?🙄 Stydím se jaký jsem prase, ale doufám že převážně je to voda no😂

anonym_a57cdf
19. črc 2026
@anonym_autor

@lenivekotatko já doufám že zavodněná protože jsem myslela že nám nejde váha, šla jen pro nové baterky dokonce🤣 a váha ukazovala prostě 6kg nahoře, ano předtím jsem jedla míň, nebo spíš zdravější, bílej skyr s ovocem na snídani, oběd co jsem uvařila, odpo jen něco ke kafči, pak nějaká večeře a OBČAS nějaký zobání pak k tv, ale je fakt že na té dovolené jsem to neřešila a už z rána jsem do sebe dala třeba dva loupáky, zalila to kefírem , pak oběd v restauraci, odpo zmrzka🫠 pak samozřejmě grilování každý večer, brambůrky, pivo, zpraskala jsem za celý den co tady za dva.. takže upřímně se té váze nedivím ale myslela jsem že naberu třeba 2-3kg. Ale 6?🙄 Stydím se jaký jsem prase, ale doufám že převážně je to voda no😂

@anonym_autor nemuzes byt "prase" pri velikosti "S," ani kdyby si merila 145cm.

hanka_12345
19. črc 2026

@anonym_autor 6kg za 11 dni?,tak to asi fakt jen 1 jidlo denne a tak pul porce, nejlepe vubec nic

ninive211
20. črc 2026
@hanka_12345

@anonym_autor 6kg za 11 dni?,tak to asi fakt jen 1 jidlo denne a tak pul porce, nejlepe vubec nic

@hanka_12345 A po "úspěšném" shození těch 6 kil jakmile se pak zase pořádně nají, tak opět úspěšně vše nahoře a ještě něco jako bonus. Ne tohle není řešení 🙂
Stejně je to prostě hlavně voda, plus jestli je ještě k tomu v "blbé" fázi cyklu...6 kg prostě za jeden týden fakt přibrat nemohla. Já když jsem před MS, tak si kolikrát taky připadám nateklá a břicho jak v 5.měsíci...resp. po ránu docela ploché, ale stačí se prostě víc najíst (hlavně pečivo nebo jiné sacharidy) a bum ho!