Krémy na hubnutí při cvičení. Pomáhají?
Ahoj holky.Chci se zeptat,jestli máte některá zkušenosti s krémy na hubnutí.Je mi jasné,že samotným mazáním nezhubnu,ale potřebovala bych něco,co by mi k tomu při cvičení pomohlo(zpevnilo a zmenšilo).Předem děkuji za vaše zkušenosti
@kakba já už zhubla 10 kilo,pohybu mám dost,stravuji se zdravě,ale řeším hlavně také kůži,kterou bych potřebovala zpevnit
Po -10 kg se kůže zatáhne sama, je elastická. Nevím, jak si to představuješ, zpevnit kůži. Zpevnit můžeš to, co je pod kůží.
@1pomnenka no prostě nechci aby při chůzi se na mně všechno třepalo🤣ale chci mít hezky zpevněné tělo
Kůže chce čas, ta se srazí postupně, je pružná, ale holt není tak rychlá jako úbytek tuku :D chce to se hydratovat, hodně pít, mazat čímkoliv hydratačním, můžeš di dělat masáže na prokrvení, ale jinak žádný zázračný krém neni :D
@krisstina93 to se nedá nic dělat 😁
jestli se nechceš třepat a zpevnit i pod kůží, tak ideálně fitko
@dashy to jsem si taky říkala,ale bohužel nemám hlídání, takže hledám nějakou domácí alternativu
Souhlasím s tím hydratovat obecně a hodně pít. Já mažu Niveou Q10 (dostávám od tchyně) a pocit z toho mám dobrý po delším pravidelném používání. ale krém sám o sobě nepomůže, je třeba ho kombinovat s masážemi, dostatečným pitným režimem, střídavou sprchou....plus cvičení, klidně stačí intenzivní domácí zaměřené na dolní končetiny, taky nechodím do fitka. Jen je to možná na delší trať než s fitkem
@ninive211 skvělé.Moc děkuji ☺️
Na kůži pomáhá masírování a kartáčování nasucho. Tím se prokrvuje, takže se zlepšuje její elasticita a tvorba kolagenu.
K tomu kartáčování na sucho přidat ještě saunu, peelingy v páře a používat bambucké máslo. To je skoro zázrak. Ale musíš 100% přírodní a originál. Ne nějaké náhražky 🙂
stačí hubnout pomalu, aby se kůže stíhala přizpůsobit., nesvědčí jí rychlé hubnutí
Pokud chceš kůži při hubnutí nějak podpořit, tak na tom není nic špatného. Mamka si třeba při hubnutí a liposukci kupovala na notinu něco od sebamedu a pomáhalo jí to na strie. Jen pamatuj, že to není kouzelná mast, jen podpůrná ;)
@kytulenka mohu poprosit o odkaz?☺️🙏
Masáže kůže v podstatě s jakýmkoliv mazáním by mohly maličko pomoci, ale nečekej zázraky. A piješ kolagen? To je taky dobré na elasticitu. A teda přimlouvám se za fitko nebo posilování doma (ale to se tak nedokopes) 2 hodiny týdně v jakékoliv době chlap nebo jiný příbuzný na hlídání najde, ne? To pak uvidíš výsledky fakt každým dnem.
@prejeta_zaba kolagen užívám .Chlap je bohužel na cestách a babičky nemáme,ale vždy po večerech si čas určitě najdu☺️

Vyhozeny penize a fakt nechapu, ze tomu nekdo veri. Uprav stravu a hybej se. To je jediny, co ti pomuze.