icon

Krémy na hubnutí při cvičení. Pomáhají?

14. bře 2025

Ahoj holky.Chci se zeptat,jestli máte některá zkušenosti s krémy na hubnutí.Je mi jasné,že samotným mazáním nezhubnu,ale potřebovala bych něco,co by mi k tomu při cvičení pomohlo(zpevnilo a zmenšilo).Předem děkuji za vaše zkušenosti

kakba
14. bře 2025

Vyhozeny penize a fakt nechapu, ze tomu nekdo veri. Uprav stravu a hybej se. To je jediny, co ti pomuze.

dashyyy
14. bře 2025

souhlas s @kakba .. pokud chceš zpevnit cvič, pokud zhubnout, uprav stravu.. žádný gel ani zázračné pilulky nebo čaje to fakt nezvládnou

autor
14. bře 2025

@kakba já už zhubla 10 kilo,pohybu mám dost,stravuji se zdravě,ale řeším hlavně také kůži,kterou bych potřebovala zpevnit

1pomnenka
14. bře 2025

Po -10 kg se kůže zatáhne sama, je elastická. Nevím, jak si to představuješ, zpevnit kůži. Zpevnit můžeš to, co je pod kůží.

autor
14. bře 2025

@1pomnenka no prostě nechci aby při chůzi se na mně všechno třepalo🤣ale chci mít hezky zpevněné tělo

krisstina93
14. bře 2025

Kůže chce čas, ta se srazí postupně, je pružná, ale holt není tak rychlá jako úbytek tuku :D chce to se hydratovat, hodně pít, mazat čímkoliv hydratačním, můžeš di dělat masáže na prokrvení, ale jinak žádný zázračný krém neni :D

autor
14. bře 2025

@krisstina93 to se nedá nic dělat 😁

dashyyy
17. bře 2025

jestli se nechceš třepat a zpevnit i pod kůží, tak ideálně fitko

autor
17. bře 2025

@dashy to jsem si taky říkala,ale bohužel nemám hlídání, takže hledám nějakou domácí alternativu

ninive211
17. bře 2025

Souhlasím s tím hydratovat obecně a hodně pít. Já mažu Niveou Q10 (dostávám od tchyně) a pocit z toho mám dobrý po delším pravidelném používání. ale krém sám o sobě nepomůže, je třeba ho kombinovat s masážemi, dostatečným pitným režimem, střídavou sprchou....plus cvičení, klidně stačí intenzivní domácí zaměřené na dolní končetiny, taky nechodím do fitka. Jen je to možná na delší trať než s fitkem

autor
17. bře 2025

@ninive211 skvělé.Moc děkuji ☺️

epidermiss
17. bře 2025

Na kůži pomáhá masírování a kartáčování nasucho. Tím se prokrvuje, takže se zlepšuje její elasticita a tvorba kolagenu.

blondynka400
17. bře 2025

K tomu kartáčování na sucho přidat ještě saunu, peelingy v páře a používat bambucké máslo. To je skoro zázrak. Ale musíš 100% přírodní a originál. Ne nějaké náhražky 🙂

bigmak
20. bře 2025

stačí hubnout pomalu, aby se kůže stíhala přizpůsobit., nesvědčí jí rychlé hubnutí

kytulenka
21. bře 2025

Pokud chceš kůži při hubnutí nějak podpořit, tak na tom není nic špatného. Mamka si třeba při hubnutí a liposukci kupovala na notinu něco od sebamedu a pomáhalo jí to na strie. Jen pamatuj, že to není kouzelná mast, jen podpůrná ;)

autor
22. bře 2025

@kytulenka mohu poprosit o odkaz?☺️🙏

prejeta_zaba
22. bře 2025

Masáže kůže v podstatě s jakýmkoliv mazáním by mohly maličko pomoci, ale nečekej zázraky. A piješ kolagen? To je taky dobré na elasticitu. A teda přimlouvám se za fitko nebo posilování doma (ale to se tak nedokopes) 2 hodiny týdně v jakékoliv době chlap nebo jiný příbuzný na hlídání najde, ne? To pak uvidíš výsledky fakt každým dnem.

autor
22. bře 2025

@prejeta_zaba kolagen užívám .Chlap je bohužel na cestách a babičky nemáme,ale vždy po večerech si čas určitě najdu☺️