icon

Který lékař předepisuje tablety Meridia a Adipex?

zurage
26. čer 2016

Ahoj Maminky možná to sem nepatří ale chci se zeptat, už skoro dva roky se snažím zhubnout po porodu. na svou výšku 166 mám váhu 93kg a vypočítali mi BMI 33. Než mě někdo ještě osočí ať cvičím a žeru zdravě.. tak to dělám ale za 2 roky pouhých 6kg dole. Vynechala jsem pšeničné potraviny. jím převážně jen kuřecí, rýži a podobné věci. cvičím každý den 30min. do toho domácnost jako každý a dlouhé procházky. Byla jsem i na testech se štítnou žlázou ale to také nic. Dočetla jsem se že se nechá předepsat Meridie nebo Adipex. Prý se předepisuje u BMI větší jak 30. Ale otázka kdo to předepisuje, byla jsem už u 3 doktorů a každý mi řekl moje obvodní lékařka, ale ta zase říká že ona to předepisovat nesmí. Tak už nevím kam jít.. někdo radu prosím

renca1978
26. čer 2016

Ahoj jedna se o hodne nebezpecny preparaty az bych rekla.zdravi skodlive...Ja sama s ni mam zkusenost nasledujici:Nikd jsem moc silna nebyla spis jen mam rizikou partii bricho a k Meridii jsem se dostala v praci...Zacala jsem ji uzivat nepotrebovala jsem pri ni vubec spat a to dokonce i treba 3 noci zkratka plna energie porad jsem neco delala zvladala jsem takrka nemozne to se mi libilo ale pak to zacalo...Buseni srdce neustale arytmie ktere mne dohnali az k lekari kde mi meridii zakazali pro event preexcitacni syndrom tzv.nahle umrti u mladych lidi ale ja si nedala rict a uzivala jsem ji dal.Za cca 2 mesice uzivani 11 kg dolu ...paradni....no a pak jednoho dne kolaps byla jsem 2 dny v nemocnici a od ty doby jsem nic podobnyho nezkousela.Jasny ze se dostavil jojo efekt jako u vetsiny diet.Takze zaver je takovej ze za mne urcite NE .Ani Meridii ani Adipex je to sileny svinstvo.Holt to chce upravit jidelnicek a cvicit .Tohle vsechno se delo uz cca 8 let zpatky.A pysna na sebe teda moc nejsem...