icon

Může jednorázové přejedení způsobit přibírání na váze?

anonymni_456
19. kvě 2023

Ahoj, musím se svěřit...Asi měsíc se snazim držet menší dietu. Povedlo se mi z 54kg na 49.6kg, ale dneska jsem se bohužel přejedla a snědla jsem zhruba 2,500kcal +....Strašně toho lituji a ted brečím...Můžu opravdu stloustnout?

jaja01k
19. kvě 2023

@anonymni_456 Ne, z jednoho přejedení se neztloustneš.

lentilkah
19. kvě 2023

Po jednom uletu se nic nestane.

lv
19. kvě 2023

Ne, nestane se nic. Jez tak, abys hubla 2, max 3kg za měsíc, ať se vyhneš jojo efektu. Kolik měříš?

anonymni_456
autor
19. kvě 2023

@lv měřím 153 a je mi 15

lenkalubina
19. kvě 2023

No nevím nevím jestli by to nechtělo nějakého odborníka 🤔 ať se z toho nezblázníš. A nemyslím to zle!

krisstina93
20. kvě 2023

Zacla bych se spis léčit s hlavou. Z měsíc shodit 5kg, což při tve výchozí váze je velký úbytek a pak brecet kvůli jednomu jidlu, co sis dopřála, to je už náběh na anorexii.

pampeliska1313
20. kvě 2023

Je to o tom co jíte celkově. Nárazový přejídání způsobí akorát blbej pocit, pokud to je výjimečně. A samozřejmě možná nevolnosti. Nicméně není dobrá cesta se tím takhle trápit nebo striktně počítat kalorie. Jste mladá. Tělo se mění. Ať si to omezováním potravin ještě nerozházíte. Pokud jste měla pocit hladu, zkuste dát trochu víc tuků - třeba oříšky, avokádo, nebo i vejce, přidejte sacharidy.. prostě si to jídlo zvedněte nutričně, při hubnutí nemáte mít hlad, aby to bylo udržitelný. ;)

squezy
20. kvě 2023

Ty si zadelavas na slušnou anorexii. Vážně držíš "drobet dietu", zhubnes 5kg a pak z jednoho jedeni, o kterem hned vis, kolik ma kcal, tak mas panickou ataku? Holka, tohle nedopadne dobře..

konidana
20. kvě 2023

@anonymni_456 a proc drzis dietu? 54 kg na 153 cm neni zas tak moc. Ok 50 je mozna lepsi, ale urcite se nemusis bat ze ztloustnes.

odula
20. kvě 2023

@anonymni_456 hele - muzu se zeptat jakou drzis dietu?

lv
20. kvě 2023

V 15, to se spíš víc hýbej, vynech chipsy, čokolady, v tvém věku je 5kg za měsíc nevhodných, vím o čem mluvím..

llluckaaa
20. kvě 2023

Hubnuti ti doporučil doktor nebo kdo ti naordinoval dietu? Tou dietou a zhublymi 5 kilogramy si zadelavas na problémy do budoucna. Pokud ses sama rozhodla, ze je potřeba se sebou něco dělat, nebo nepocitej KJ, zamer se na kvalitu toho, co jíš, a začni dělat nějaký pohyb, který te bude bavit. Pak te nějaký den off mimo režim nemůže rozhodit.

emmuska18
20. kvě 2023

Ne.. ale chtěla bych říct, že není zdravé zhubnout 5 kilo za měsíc.

mamora
20. kvě 2023

Z tvé zprávy mám pocit, že bys potřebovala pomoct, poradit od někoho osobně. Ať už mamka, teta nebo někdo blízký komu se můžeš svěřit. Zhubnout 5 kilo za měsíc, je hrozně moc, to není zdravé, zvlášť když dospíváš. S tím kolik měříš a vážíš si myslím, že ani hubnout nepotřebuješ. Možná se ti začínají zvětšovat boky, ale to je součást dospívání a je to v pořádku. Měj ráda sebe a své tělo

orangutan123
20. kvě 2023

@anonymni_456 Neblbni holka, na tou výšku je váha ok a takovéhle drastické hubnutí není ok. Pokud máš pocit, že potřebuješ něco zhubnout, jez zdravě ale hlavně normální porce, hýbej se. Na svůj věk i výšku si úplně ok. Co já bych dala za tvoje kila v tvém věku a vlastně i teď