icon

Pár měsíců po porodu mám pořád bříško jako těhule

janesafari
8. únor 2014

Ve zkratce-po 7 šílených hodinách bylo rozhodnuto-prcek je moc zamotaný a špatné OP,tak akutní císař...Tobík byl naštěstí v pořádku,ale já to těžko rozdýchavala a po propuštění s porodnice mě začaly problémy-jizva začala hnisat,týdny sem lítala po doktorech,pak mě znova řezali a pak to začalo zase hnisat-ale donutila sem Dr.,at mě předčasně odstraní stehy,že se budu šetřit,aby se jizva nerozjela...Po třech měsících sem se konečně začala hojit a tudíž sem musela odložit i nějaké cvičení...
Ted mám od porodu 6,5 měsíce a jizva už nezlobí,ikdyž ji občas cítím (táhne a svědí ) 😖 Ale je na čase ze sebou začít něco dělat-a tady sou mé prosby k vám-radte co a jak cvičit...Neustále a čím dál častěji tu ve fotoblocích nacházím Vaše hubnutí,fotky apod...A je to super-všem to hubnutí tak jde-tak vy všechny prosím radte!!!Co není časově moc náročné a co zvládnu stihnout denně doma i venku s kočárkem 😉
Potřebuju se zbavit nějakých 6-8 kg-nemám na to měnit šatník 😅 a zpevnit celé tělo 😝 !!!
Postava není nejhorší,ty kila navíc mám rozložené pěkně všude-jen prsa už teda zase zmizela,ale holky to břicho !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nemám žádnou pneumatiku,ale pěkně kulaté břicho-jako sem měla ve 4.měsíci 😅 a to sem byla už celkem kulatá...Dodám i foto
Tak radte-JAK CVIČÍTE A CO JÍTE,ABYSTE SI PO PORODU DALY TĚLÍČKO TROCHU DO PŮVODNÍHO STAVU??? 😀
První fotka je s 15 tt a druhá je ze 40 tt (6 dní před porodem)....a pro srovnání-ted stále vypadám jako na té první fotce ☹
A už se několikrát slyšela,otázky typu:,,Jak to stíhám-tak malé dítě mám a už sem zase tak těhotná?"...Tak holky pojdme a radte rychlé a hlavně učinné cvičení....DĚKUJU 🙂

Pár měsíců po porodu mám pořád bříško jako těhulePár měsíců po porodu mám pořád bříško jako těhule
Strana
z4
evulinkab
12. čer 2014

Mám dvě děti, před 5lety jsem po porodu syna nemela břicho temeř žádné.Před 5měsíci se mi narodila dcerka a doted mám břicho jako bych byla těhule tak v 5.mesici.Jsem jinak hodne hubená, hubené ruce, nohy,, ale to břicho je katastrofa..Nemužu se na sebe ani podívat...

janesafari
autor
3. srp 2014

Tak holky -mám za sebou skoro půl roku cvičení,zhubla sem všude,ale břicho zůstává a vypadám stále jako těhule a těch blbých dotazů na mé další brzké těhu apod.už mám fakt nad hlavu a někdy je to na ránu !!!
Ve čtvrtek jdu na gyndu na roční prohlídku po porodu a tak se chci zeptat,co s tím a kam s tím-sama nevím jak poznat ,jestli nemám rozestup svalů a jestli a jak cvičit správně na to břicho
Sice je v plánu do roka ještě třetí mimi,ale i přesto chci do doby než otěhotním vypadat normálně a začít na své původní váze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mon88
17. led 2017

Mě pomohlo si břicho stahnout plenou nebo šátkem, a naučit se ho znovu držet v normalni poloze. a cvičení - parádní je jóga. 🙂

Strana
z4