icon

Podpora při dietě od ledna 2025. Kdo se přidá?

martinka_33
3. led 2025

Dietářky od ledna, pojďme se navzájem podpořit. Držim dietu už dva dny a vubec jsem nezhubla, což je dost demotivující 😭😀😀😀 Až se dohojí naražená noha, začnu makat i na zpevnění postavy 💪 Kdo je v tom se mnou?

Strana
z5
llluckaaa
11. led 2025

Tak jak pokračujete, holky? Daří se?

gbp
11. led 2025

@llluckaaa v pondělí začínám 👍 už mám nakoupené suroviny a fakt se těším😊 sem ráda, že sem nezačala hned od 1. na sílu, ale až sem se připravila a odhodlala😊 tak snad mi to půjde

miryp
11. led 2025

@llluckaaa já začala už 29. 12. a mám dole vánoční kila. Tak teď aby tak dobře šla i ta další 😉

martinka_33
autor
11. led 2025

@llluckaaa zrovna zjišťuju že všechny zdravý jídla jsou kekel 🤮 Všechny asi ne, ale většina... Asi je je to principielně stejný jako když mi jeden ujrajinec řikal ze v česku asi umře hlady, protože neumí vařit a je tu málo ukrajinských hospod, kde by se dobře najedl a že český jídlo mu nechutná 😃 Já jsem zvyklá jíst nezdrave a nechutná mi to zdravý 😭 Takze se budu radeji drzet toho ci řiká moje maminka, že ze vzduchu jeste nikdo neztloustnul, ta jí všechno, poctivou českou kuchyni, zmrzlinu i chipsy. Ale všechno v množství nevětším než sní moje desetiletá dcera (ona maminka neni o mnoho vyšší než dcera 😅) a je štíhlá a má na svuj vek peknou vysportovanou postavu 👍 Proste jsem se rozhodla jíst jak jsem zvyklá, jen menší množství, me proste na nejake zdravé jídlo neužije...
Jo a začla jsem cvičit 💪

llluckaaa
11. led 2025

@martinka_33 Jáj, no tak podávej hlášení, jak se daří. Já jíst jak moje maminka, tak umřu hlady 😀

martinka_33
autor
11. led 2025

@llluckaaa myslis složenim nebo množstvim? 😅 Mně to zatim jde jíst poloviční porce, dokonce se mi daří nesežrat pulku obeda jeste v polosyrovym stavu 🤣 Třeba včera, delala jsem k veceri langoše,dala jsem min mouky nez obvykle, protoze sama jsem si chtela dat jen pul langoš napul s nejmladší a ono jich nakonec bylo ze jsem mela celej a tu druhou pulku od malý snedl muž. Jednoduše protoze jindy jsem nemalou část testa snedla za syrova 🐷😅 Zatěžkávací zkiuška přijde zhruba okolo 20. ledna, kdy mi začne PMS, na tom končí vetsina mých diet 😭

martinka_33
autor
11. led 2025

@miryp my máme doma rozbitou váhu, jak nedavno zjistil muj muž kdyz se hádal ze ma 90 kilo a u doktora zjsitil ze má 99 😃 Takže na váhu se spolehnout nemůžu. Vážila jsem se 29.12 u nasich a to jsem mela 74. Ted pojedu k nasim 28.1., tak se zvážim 💪

llluckaaa
11. led 2025

@martinka_33 Množstvím. Ona právě jít taky taková běžná česká jídla, ale vrabčí porce. Ale teda já bych chtěla mít i nějakou postavu a to se holt musí držet striktněji, no. Po té 40tce je to mnohem těžší boj než zamlada ☹

martinka_33
autor
11. led 2025

@llluckaaa toje fakt jak moje máma.

gbp
11. led 2025

@martinka_33 myslím, že se dá hodně jídel trochu přizpůsobit nebo udělat zdravěji. u mě je teda největší vykrmovač pečivo. nemám čas, sáhnu po něm a je po hladu. jde i upéct, ale na to sem taky líná. takže ho radši nebudu jíst. ale při prvním hubnutí u nás doma zmizel bilej cukr. cukr mám, ale treba kokosový, xylitol...nakonec mi to vlastně chutná víc. různé mouky, nebo zahušťování jídel. ale každý si musí najít svoji cestu no. já bych zas nemohla všechno vážit a zapisovat. akorát bych z toho měla stres.

llluckaaa
11. led 2025

@martinka_33 Já mám třeba odlehčenou stravu ráda a doma jsem trpěla, protože to byly samé knedle, omáčky zahuštěné moukou, samé masové obědy, uzeniny... Takže když jsme na návštěvě, tak už po pár dnech trpím. Dneska dělal k obědu manžel hamburgery, tak mi tím samozřejmě rozhodil kolečka v KT 😀 Ale holt si to doladím večeři, vyměním si tuky za sacharidy a jede se dál 🙂 Když mi nevycházela denní energie, tak bylo jasné, že to musím večer vycvičit.
@gbp A zkoušelas někdy KT? Pracuje se s tím celkem dobře a zapisování je ryhlé.

martinka_33
autor
11. led 2025

@gbp mně práve ty všemožný náhražky nejedou... Na sladký si nepotrpim, nejsem čokoládkovej a zmrzlinkovej typ, za to jak neni jídlo pořádne tučný, tak je bleee 😅 Miluju mlíko, vecer pred spanim hrnek mlíka, ale jedine plnotučný, farmářský aspoň 3,9% 😃 Jinak taky bleee. Dneska jsem udelala mandlovy mliko, zbyly tu mandle, no to se nedalo.pozřít, pak jsem to dolila dvema tretinama plnotucnyho aby se to asoon dalo vypít 🤣 Řeckej jogurt (jakoze bilkoviny k tomu cviceni), Bože to se neda ani se dvema lžicema medu 😭

trdelnik234
11. led 2025

@martinka_33
Cez PMS sa na to vykasli a v den predtym nez pride MS si daj na co mas chut.
Aby to vsetci prezili😂 (vlastna skusenost)
Potom cez MS sa chut k jedlu prirodzene znizi,takze sa to prirodzene vyrovna...
A zacvic si,to pomaha

martinka_33
autor
11. led 2025

@trdelnik234 kdyz ja mam PMS týden 🤣 a kdyby to bylo na co mam chut. Ja mam chut uplne na vsechno od chvile co otevru oci do chbile co je zas zavřu 🤣

gbp
11. led 2025

@llluckaaa nezkoušela. hrozně mě odrazuje zapisování i to vážení jídla.

trdelnik234
11. led 2025

@martinka_33
Za to moze zanedbany s...x
Musis zacat pit...
Pit malinik (radsej upresnim)😂😂😂

martinka_33
autor
11. led 2025

@trdelnik234 ajoooo maliník, ja vubec nevim proc jsem na nej zapomněla. A to druhý,hodim se do kondičky a pujde to hopsání samo 😅

hadruska
12. led 2025

Ja vloni chtela hubnout 7kilo,tak letos uz mi zbyva jen 15.... Perimenopauza,spokojeny vztah,kroupani vecer a nulovy pohyb a je to 😁

trdelnik234
12. led 2025

@hadruska
😂😂😂😂

fire85
12. led 2025

@martinka_33 to je vtip? Dva dny..

fire85
12. led 2025

@martinka_33 a co tak asi jis že je nezdrave? Můžeš jist vše, záleží pouze na množství. Mě zabírají nejvíc kaloricke tabulky, nahazis tam co jsi ten den jedla a ono ti to hodí kolik máš tuku, cukru atd....pomáhá mi to držet se a nejíst prasarny

martinka_33
autor
12. led 2025

@fire85 stahla jsem si na kaloricke tabulky appku a vychází mi z ní, že jím příliš tučná jídla... Ale zase jak neco neni bůček, tak mi to nejede 😅 Aspoň jsem zmenšila porce a začala cvičit 💪

misulka84
12. led 2025

@martinka_33 potřebuju sundat 20 kilo, nevim, jestli to dam, po šesté hodině už nic nejím, začla jsem tento tyden, cvicim pilates

nnnadja
13. led 2025

@hadruska 🤣napodobne..tedy az na ten spokojeny vztah

nnnadja
13. led 2025

@misulka84 taky mam tento cil. Nezalozime skupinu? At si tam pisem pokroky? A treba kazdy den hodit fotky z kalorickych tabulek?

miryp
13. led 2025

@nnnadja skupinu už jsem tu taky zmiňovala, přijde mi to pro přehlednost lepší než to táhnout v jedné diskuzi, tam se nedá moc dohledávat info.

martinka_33
autor
13. led 2025
miryp
13. led 2025

@martinka_33 super 🙂

martinka_33
autor
13. led 2025

@miryp jeste oznacim ostatni co se přispely, at se pridá kdo chce.

misulka84
13. led 2025

@nnnadja jsem pro, kalarické tabulky ale nemám

Strana
z5