Přibíráte v důsledku nedostatku spánku?
Maminky chci znát vaši zkušenost - přibírá některá z Vás díky tomu, že v noci moc nenaspí z důvodu miminka? Prý to má spojitost, tak zda má některá z Vás takovou zkušenost.
no je fakt, že já pak s malou dospávám dopoledne, tím pádem skoro nesnídám a večer si dám, protože je to doba kdy mám relativně konečně na jídlo klid ☹
Mám úplně totožný problém☹, všichni kojením hubnou a já zas musím mit něco extra...
@monty001 jasně, že to má vliv, člověk je úplně mrtvý, tak se musí aspoň najíst...navíc se nemůže najíst většinou když chce, ale zhltne rychle ve stoje první co popadne , místo , aby si třeba udělal salát...(když jako já nemá na pomoc babičky a manžel celý den v práci a dítě nespí ani přes den....).....a na poslední místě ten deficit spánku působí na metabolismus....
U mě to teda naštěstí drží kojení, při kterém zase "hubnu"
No dobijite baterky jinak, jidlem misto spanku...ja to mela stejne, taky jsem s mimi pribirala, a dost..tak se a druhym se budu muset vice hlidat :(
No je to peklo a zároveň začarovaný kruh - navíc já bohužel nekojím ještě k tomu . . . .
Ja ano, protoze jsem energii dohanela cokoladach-denne studentska pecet,jinak bych nefungovala
Chce to asi trochu pozměnit jidelníček-čoko a jiné sladkosti moc nepomuůžo,také jsem měla srejný pproblém,navíc mi zjistlily hypothyteozu,kdy jsem byla tak vycerpana ze jsem usla u mytí nádobí,nyní mám 59kg ze 75kg snad nejméně co jsem kdy měla a to asi díky bezlepkové dieťe a takw tím,žw se nezastavím,ale únava je stále-kluci,skola,barak......drzte se😉

@monty001 nedostatek spanku zpomaluje metabolismus, ale pozor nepribira se z nedostatku spanku, ale vzdy z jidla, clovek jak je mrtvej tak se proste dopuje jinak...