Snažíme se zdravě a vyváženě jíst - jídelníčky
Ahoj holky,
od března se snažím shodit kila nabraná v těhotenstvích a následným obdobím, kdy jsem neřešila vůbec sebe, ale jen děti, práci a domácnost. Sebe jsem odbývala a výsledek byl 15kg nadváhy. Od března už mám nějaké to kilo dole, ale ráda bych, kdybychom se tady v diskuzi mohly navzájem inspirovat stravou - moc mne nebaví vymýšlet jídla, abych to měla pestré.
Hubnout se snažím vyváženým stravováním + pohybem. Tak pokud chcete, přidejte se a budu ráda i za "hodnocení" - resp, co se vám třeba v jídelníčku nezdá? Co jak upravit? Předělat?atd.🙂
@crawler dekujii ,jsem se tak vetrela, ze 😀
@matysikovad teď byl právě aktuálně v Lidlu za necelých 400 Kč
Tak manžel má ode dneška účet na kalorických tabulkách a teda nastavit mu jídlo na celý den je maso. Evidentně je na rozdíl ode mě "podvyživený" a proto vše dohání večer. Jen se bojím aby teď, když najede na správné množství jídla nepřibral a nechtěl to hned vzdát.
@zuhur noo ted ho nepotrebuji, mam klidovy rezim ve 24 tt tehu 🙂 ale akce v lidlu se opakuji, je dobry? Ze bych si ho po novem roce pohlidala
@matysikovad jojo, bývá minimálně 2x ročně. Já se přiznám, že jsem se teď nedívala jak na tom jsi. Od doby co nevyjíždí u fotky ty vizitky tak mi to moc nevyhovuje.
@zuhur ani v tech jak kdyby listach uz se to neukazuje? Tak jak to byvalo driv? A jaky je teda? Je dobry? 🙂 mozna poprosim i jeziska, jestli by se po nejakem nepodival
@matysikovad to, že jsi těhotná nikde nepoznám (nebo jsem slepá 😅)
@zuhur tak to uz se asi zobrazuje jen pratelum nebo nevim 😀 doted jsem navic cvicila, ale dr me utla ze dne na den placka a jidelnicek hlidam,vim, ze jsem vsem pro smich, tehotna a ii zdrave, ale mne uz to za ty roky prijde tak nejak normalni
@mrkvicka88 paráda,gratuluji. I @blondynka400 i @crawler Jste šikulky.
Me ta váha stoji na 71 kg. A jsem děsne rozezrana 😠 Vydrzim tak týden a pak se docpavam. Asi jim málo zeleniny, vůbec na ni nemam chut 😝 Měli jste to tak při kojení taky?
Ale je úžasné, jak si tělo pamatuje to, ze před tehu cvičilo. I to malo,co dělám,je na břiše znát. Jen ta stehna potřebují intenzivnější pohyb. 😝
Tak přejí všem mnoho zdaru...a pevnější vůli než mám ted já.
@crawler vypadám úplně normálně. Velikost 38, něco 36, ale to spíš sukně, protože mám širší pánev a nejsem vlastník plochého zadku 😀 Vršek i někdy 40, protoře mám širší záda.
Já měla nejnižší váhu kdysi dávno 48kg a to jsem byla nechutná, vel 32/34 a vypadala jsem fakt nezdravě. Ale nebylo to schválně, ale byla jsme moc akční a měla jsem velký výdej.
Něco ti vyfotím a pak pošlu do mailu, sem nějak nemusím 🤐
@palosek já tedy jedla u kojení zeleniny tak pořád nějak stejně... Ale nemyslím si, že to, kolik sníš zeleniny má vliv na to, jestli vydržíš týden a pak se docpáváš. Spíš ten týden tvoje tělo trpí a pak si to kompenzuje.
http://www.vyzva21dni.cz pokud někdo už vložil tak se omlouvám nedočetla jsem zatím vše
@linetka dekujiiii moc
Holky prosim tipy na vecere😊
@martina468 ja rada vecerim kaiserku rozpulenou a na kazdou zvlast nakopec jakekoliv pomazanky z odtucneneho tvarohu a zeleninovou oblohu.... Mnam
@blondynka400 jj, spíš mě trápí chutě 😝 A kváskové domácí pečivo ☹ ☹ no, rozežraná jsem 😝
@martina468 za mne jsou nej jakékoliv teplé večeře. Které se skládají z bílkoviny (ryba, maso) + tepelně upravená zelenina + dle pohybové aktivity doplnit "dobrými" sacharidy
@palosek chutě vznikají když člověk blbě jí... 😖 Copak čerstvé pečivo, to je mor. Lepší je ho nedělat a nekupovat 🙂
Ahoj mamky,je tu nekdo,kdo vari podle brichace?ja jedu podle nej tyden,a nemuzu si to jeho jidlo vynachvalit..varim podle nej obedy,obcas neco k veceri a snidane..tak.jsem zvedava jestli neco s nim schodim
@martina468 musim si ho taky poridit,moc si ho chvali vsude,kam dojdu 🙂
@matysikovad jojo slysela jsem taky chvaly,mam oba dily,recepty paradni😊
Dneska jdu zrovna vyzvednout ten druhý díl🙂
@martina468 kolik to stoji? Asi na neho vletim hned po vyplate :D
@matysikovad ja to kupovala pres net,prvni dil me stal 199kc a druhý 239kc
@martina468 to jsou bomba ceny, jen s postovnYm uz je to asi vic , musim mrknout, furt si jen rikam, ze si to koupim 🙂
který díl je lepší?
@linetka za me dvojka😊je tam vic receptu,v jednicce je vic povidani
Na recepty určo ta dvojka. Už v ní ležím a studuju a sehnala jsem jí za 194,- 😉. Ale zase na pochopení toho principu je super ta jednička🙂.
jj díky
Ahoj holky pokud se muzu taky pochlubit tak dobrým jidelnicek a pravidelným cvičením jsem dosáhla něčeho co jsem nikdy nemela 😃 začínala jsem na 78kg a nyní při výšce 178cm mam 60kg

@blondynka400 To jsi teda dobráá! Pokud by jsi se nestyděla, tak bych ráda viděla, jak vypadá postava (klidně bez obličeje) - já si nedovedu takovou váhu na takovou výšku představit, ale hrozně moc záleží na celkové konstituci, takže věřím, že nemusíš vypadat jako vyžle, jen je to pro mě úplně sci-fi - jak jsem dřív psala - moje nejnižší váha byla 58kg na 160cm a přišla jsem si přesně tak akorát 😲 Jinak ty 2 snídaně je dobrý nápad - zkusím to a vlastně se divím, že mne to nenapadlo😲Takže díky za trknutí 😉
@zuhur jé, gratuluji, je to dobrá věc! já mám sigmu a jsem ráda, že sporttest. mám😉
@matysikovad vítej moc 😉