Snažíme se zdravě a vyváženě jíst - jídelníčky
Ahoj holky,
od března se snažím shodit kila nabraná v těhotenstvích a následným obdobím, kdy jsem neřešila vůbec sebe, ale jen děti, práci a domácnost. Sebe jsem odbývala a výsledek byl 15kg nadváhy. Od března už mám nějaké to kilo dole, ale ráda bych, kdybychom se tady v diskuzi mohly navzájem inspirovat stravou - moc mne nebaví vymýšlet jídla, abych to měla pestré.
Hubnout se snažím vyváženým stravováním + pohybem. Tak pokud chcete, přidejte se a budu ráda i za "hodnocení" - resp, co se vám třeba v jídelníčku nezdá? Co jak upravit? Předělat?atd.🙂
Obdivujem vás dievčatá ako vám to pekne ide. Mne to chvýľku ide a chvýľku nie. Som sa snažila aj chvýľu ale akosi potom stratím motiváciu. Ale v kutiku duše stále chcem schudnúť.
@mima755 podle mě tady rozhoduje fakt motivace. Musíš opravdu chtít a hlavně chtít kvůli sobě samé. Ne kvůli chlapovi, okolí a pod. Zabírá chtít jen kvůli sobě. To je moje zkušenost.🙂 Držím Ti palce!
@broskvicka6791 Ďakujem. Práve som sa ináč dala do skupiny o behaní tak hadam to už zvládnem. Lebo ten pohyb asi mne najviac chýba jedlo jem normálne neprejedam sa. Ale musím sa hýbať hlavne.
Jinak jsem si zacvičila Hard body level 2 od Jill a je to teda zápřah. Tohle cvičení mě asi nikdy neomrzí. 🙂
Já teď cvičím 6 weeks a teda taky zahul. Příští týden bych měla začít level 2 a normálně se bojím🙂))
@zuhur no ripped mě taky neokouzlil, snad jen 2 level, ale na chvíli. Zbožňuju Banish fat boost, Extreme shed level 2, 6 week 6 pack level 2, hard body a jógu...tohle pořád tak nějak střídám dokola a někdy si dám 30 day shred a cardio kikcbox, někdy cardio 3 z body revolution, ten se chystám sjet na podzim celý..
@broskvicka6791 u tohoto levelu mě zpočátku hodně bolela kolena, ale je boží, vydrž a uvidíš, jak se ti zpevní bříško....
@ababunk pupík už je celkem pevný a to i přes to, ze mám 2 kýly a rozestup svalů. To mě těší moc🙂. Ale jak jsem celkově těžká, tak padám fakt na hubu. Ale přestat se mi fakt nechce, když vidím, jak skvěle se mi spravila kondice🙂.
@zuhur taky jsou mi ty kratší sypmatičtější. Děti mi víc času nedají🙂
@zuhur
@broskvicka6791 já si ten delší dopřávám, když manžel spí s malou poo:o)
Holky a cvičíte každý den?Už některá udržujete váhu?
Z jiného soudku 🙂 dneska jsem malé dělala přesnídávku z jablíček, uvařila jsem 3 jablíčka, mixla, přidala dvě lžičky agáve sirupu, trochu pudinku, povařila jsem to, nechala zchladnout, dala jsem tam piškoty a trošinku kakaa na posypání a bylo to. Vím, že to asi znáte, ale co kdyby:o)
@broskvicka6791 @ababunk tak jsem se rozhodla, že dám šanci Ripped in 3 a pokud ani to nebude šálek mého čaje. Tak se přesunu k 6week 6 pack a Killer Buns Thights
Přesně. Teď ještě využívám hezkého počasí a chodím s dětmi ven, takže cvičím k večeru a prostě víc jak těch 30 minut nemám. Musím totiž cvičit v dětském pokoji 😅
@ababunk cvičím skoro každý den. Občas se stane, že vynechám, ale je to max jednou týdně.
Já váhu neudržuju. Začala jsem teprve v červenci s hubnutím a před sebou mám ještě pořád 8 - 10 kilo. Tento měsíc váha spíš stojí a obávám se, že i centimetry. Budu doufat, že v září se to zase rozjede. Dokud nebudu mít práci tak můžu dopoledne cvičit v klidu a bez dětí.
Odcvičila jsem Ripped in 30 level 3- tedy odcvičila.......... to jsem ani nebyla schopná. Připadala jsem si jako, když jsem cvičila Jill úplně poprvé (a to už jsem tuhle sérii jednou cvičila). Zítra 100% nevstanu 😀 😀 Jdu si dát makrelu a pak padnu za vlast.
Dobré ráno, dnešní plán:o)
Snídaně
1 506 kJ
Florian jogurt jahoda méně tuku Olma
140x 1g
533 kJ
Dobré z ovsa s brusinkami Bonavita
13x 1g
203 kJ
bran flakes Bonavita
25x 1g
380 kJ
jablko Golden Delicious
72x 1g
200 kJ
káva turecká
1x 200ml
50 kJ
kiwi
1x malý kus (50 g)
136 kJ
Teekanne šípkový čaj
1x 200ml
4 kJ
voda čistá
1x 0,5 l (500 ml)
0 kJ
Dopolední svačina
332 kJ
crisp bread BASIC
1x kus (9 g)
135 kJ
Olomoucké tvarůžky
1x 20g
105 kJ
rajčata
1x kus (100 g)
93 kJ
voda čistá
1x 0,5 l (500 ml)
0 kJ
Oběd
1 708 kJ
žitný chléb pro fit illik
2x kus (43 g)
710 kJ
voda čistá
1x 0,5 l (500 ml)
0 kJ
Kuřecí vývar domáci
1x 200ml
998 kJ
Odpolední svačina
521 kJ
voda čistá
1x 0,5 l (500 ml)
0 kJ
káva turecká
1x 200ml
50 kJ
kefírové mléko nízkotučné bílé Valašské Meziříčí
1x porce (150 g)
255 kJ
Dobrá vláknina cereální snídaně Bonavita
15x 1g
216 kJ
Večeře
1 158 kJ
ledový salát
1x větší porce (200 g)
135 kJ
olej olivový extra panenský
1x porce (5 ml)
172 kJ
knäckebrot žitný s vlákninou Racio
2x kus (13 g)
380 kJ
voda čistá
1x 0,5 l (500 ml)
0 kJ
Rooibos čaj červený
1x 300ml
0 kJ
žervé z Poděbrad s pažitkou Milko
25x 1g
228 kJ
LE&CO krůtí prsní šunka nejvyšší jakosti 92% masa
60x 1g
243 kJ
Druhá večeře
0 kJ
Aktivity
Trávení potravin
10 % přijaté energie
-523 kJ
1/2
Bílkoviny celkem:
75 g
Potraviny celkem
+ 5 226 kJ
Sacharidy celkem:
181 g
Aktivity celkem
– 523 kJ
Tuky celkem:
24 g
Celkem
4 703 kJ
Vláknina celkem:
22 g
Pitný režim
3,55 litrů
Holky mívám málo tuků, čím doplnit? Taky někdy bojuju s tím, že mám hodně bílkovin(ale mám pocit, že KT jsou přísné co se bílkovin týká) a mívám hodně vlákniny, což by nemělo být na škodu, nebo se pletu?
Dneska zkouším poprvé před cvičením i HIIT trénink, tak uvidíme. 😀
@ababunk já bych měla hlad🙂. Bílkoviny myslím nevadí, když cvicis a vláknina myslím take nevadí, pokud Ti to nedělá potíže s přílišným pohybem střev😉. A tuky zkus doplnil ořechy nebo mávnout na chleba trošku másla🙂
@ababunk ja momentálně udrzuju váhu. Cvicim taky Jill, skoro denně. Pak jsem cvičila t25. Ale me zas nebavil 6w6p a po pár dnech ho vzdala. Cvicila sem ještě 30 day shred a body revolution, to me bavilo nejvíc.
@broskvicka6791 no jo iřechy, na ty já úplně zapoměla a že mám vlašáky doma ve sklenici 😀
Dneska jsem hřešila hořkou čokoškou 😀 😀 , ale tabulky to vzaly v poho, dokonce jsem doplnila tuky a sacharidy:o)
@mrkvicka88 já mám jill ráda, ale je pravda, že něco mě baví více, něco méně.... 🙂
@ababunk taky ji mám ráda, ale nemám ráda, když se dlouho cvičí to stejný, začne mě to nudit
Dneska je nějaký den blbec - mám pocit, že se nehýbe váha, centimetry, cvičení mi nejde - druhý den jsem dala ripped 3 a dopadlo to tak, že jsem odcvičila ještě míň než včera a začaly mě pekelně bolet kolena. Připadám si fakt neschopná 😠 Budu doufat, že tyhle pocity zaspím.
@zuhur tak si odpocin. Jinak mne vaha posledni dobou dlouho stoji, treba 14 dni, nebo kolisa mirne, hlavne hlidam, at to nejde moc nahoru, a pak najednou treba kilo dole. Porad si rikam, hlavne, ze to nejde nahoru 🙂 a jestli cvicis, muzes prece na vaze i pribyvat, kdyz ti roste svalova hmota. A pritom hubnout tuk.
Ahoj holky, tak ještě 30 dkg a budu -10 kg. Jsem na sebe fakt pyšná a mám z toho veeeelkou radost.
Hned jsem se odměnila grilovanou krkovicí🙂)))
@broskvicka6791 gratuluji!!

Holky, tak vám nevím. Ten srpen je nějaký začarovaný - samá oslava, dovolená, návštěva. Myslím si, že nakonec budu ráda, když ho přežiju s tím, že nepřiberu a v září snad půjde zase i něco dolů 😅