icon

Snažíme se zdravě a vyváženě jíst - jídelníčky

crawler
1. kvě 2016

Ahoj holky,

od března se snažím shodit kila nabraná v těhotenstvích a následným obdobím, kdy jsem neřešila vůbec sebe, ale jen děti, práci a domácnost. Sebe jsem odbývala a výsledek byl 15kg nadváhy. Od března už mám nějaké to kilo dole, ale ráda bych, kdybychom se tady v diskuzi mohly navzájem inspirovat stravou - moc mne nebaví vymýšlet jídla, abych to měla pestré.
Hubnout se snažím vyváženým stravováním + pohybem. Tak pokud chcete, přidejte se a budu ráda i za "hodnocení" - resp, co se vám třeba v jídelníčku nezdá? Co jak upravit? Předělat?atd.🙂

zuhur
2. říj 2016

@mcellinka tak Shaun mě málem zabil. Toho jsem po 14 dnech vzdala 😅
Já jsem mohla začít běhat až teď. Dřív to nebylo možné. Dcera nebyla schopná zůstat ani s manželem. Prostě celou dobu prořvala jako tur, takže jsem ji ani sebe zbytečně netrápila a cvičila jsem jen doma.

linetka
2. říj 2016

Ahojky tak čtu jak cvičíte všechny doma. Já se donutím cvičit jen když jdu někam cvičit. Doma mi to vůbec nejde. Začla jsem chodit na aerobik tak to je pěkně náročný ale chytlo mě to a zítra zase jdu🙂
jinak nehubnu... vůbec se to nehne nevím proč...☹

ababunk
2. říj 2016

@zuhur Bob se dá stáhnout kde? Něco trochu náročnějšího na úrovni killer buns level 2, nebo banishe...

zuhur
2. říj 2016

@ababunk joj, já už nevím kde jsem ho kdysi stáhla 😅 Ale nevím jak moc by ti to přišlo náročné. Je prostě jiný než Jill. Ale pokud chceš něco náročnějšího tak zkus Shauna.

ababunk
2. říj 2016

@zuhur kuju♥

mimiveru
8. říj 2016

Ahoj ;) Tak jsem si nechala sepsat jidelnicek od vyzivove poradkyne.. mam spocitane Kj na den, rozepsane recepty a jedu uz tyden podle toho. Vse si vazim, konecne dostatecne piju a jde to! Ma vyska je 170cm, zacinala jsem na 78kg a dnes po tydnu!! 74,5!!! Jsem nadsena 😍😍😍

ababunk
8. říj 2016

@mimiveru ale ubýváš nějak rychle....ale třeba se odvodňuješ.....každopádně gratuluju

mimiveru
8. říj 2016

@ababunk Ano, to určitě. Pila jsem totiž 2 hrnečky vody denně 😒 Učím se lépe pít, ale zatím to moc nejde...

ababunk
8. říj 2016

@mimiveru neboj, to bude dobré, jen si na to mysli.....já mám někdy opačný problém:o)

mimiveru
8. říj 2016

Přidám dnešní jídelníček 🙂
Snídaně - ovesná kaše s malinami - 1000kj
Svačina - Banán - 500kj
Oběd - kuřecí špíz, brambory, zelenina - 100g masa, 160g brambor, 2000Kj
Svačina - půlka tvarohu, chia semínka, med - 500kj
Večeře - Zeleninový salát s tofu 120g + 40g bulguru
🙂

anieb
9. říj 2016

Krasny den vsem 🙂 Chtela jsem se zeptat jestli ma nekdo zkusenosti s delenou stravou. Chtela bych s ni totiz zacit i s manzelem. Predem moc dekuji za Vase prispevky.

broskvicka6791
9. říj 2016

@anieb opravdu funguje, ale je to doživotní záležitost. I jsem o tom mluvila s Ivou Málkovou ze STOBu a vyjádřila se o tom povhvalně. Ale je to opravdu už napořád😉

zuhur
9. říj 2016

Ahojky, tak já pro změnu na pití zase dlabu, takže si ho budu muset začít do tabulek zapisovat taky. Jak není vedro, tak vypiju stěží půl litru denně ☹
Dneska mě pobolíval kotník tak jsem vytáhla rarachy aspoň na svižnou procházku, nakonec jsem chvilkama i běžela, ale jen co mi dovolil, ale i tak jsem pár kalorií spálila. Aspoň si můžu dát večeři 😀 😀 😀

gabyka16
9. říj 2016

@mimiveru neměla by jsi, prosím, kontakt na tu poradkyni přes jídelníček? děkuji

radka8888
9. říj 2016

@mimiveru dobry den, nemate hlad? 🙂 Ja merim jako vy a vazim 60 a rekla bych od oka ze prijem mam kolem 7000Kj a je to mysleny, jako lehce redukcni tj. zadna hysterie dve kila dolu by se hodila a ze bych byla prejedena to rict nemuzu...proto me to zarazilo, abyste potom nemela jojo efekt...

zuhur
9. říj 2016

Tak jsem na sebe byla dnes tak pyšná a večer mě ty moje ratolesti tak vytočily, že jsem "sežrala" celý pytlík sušenek a to bohužel hodně sladkých 😠 😠 😠 A to jsem si je ani neužila tak jak jsem chtěla.

ababunk
10. říj 2016

@radka8888 někdo joooooooooooo 😀

@zuhur úplně tě chápu. Když hřeším, tak si to ani nějak neužívám a nemám z toho takový požitek jako kdysi.

ababunk
10. říj 2016

@mimiveru taky mám pocit, že je to málo

zuhur
10. říj 2016

@ababunk já jsem si to neužila kvůli rarachům. A to mě štve nejvíc, protože tyhle sušenky se tu nedají sehnat. Tchyně mi je dovezla z Německa (mám je spojené s dětstvím a mojí tetou) a chtěla jsem si je prostě vychutnat. Jenže jak jsem byla včera vytočená tak jsem je prostě snědla ani jsem pořádně nevnímala 😠

gabinat
10. říj 2016

@zuhur Ja take kdyz me deti vytoci, tak jim blbosti. A stejne to nepomuze.
Nejcasteji chroupu cokoladu, ale ja ji nemam rada!
Tak se snazim uklidnit se a udelat si caj s mlikem....

ababunk
10. říj 2016

@zuhur 😀 já vím....a copak je to za sušenky?

ababunk
10. říj 2016

@gabinat tan čaj s mlékem zabral na chuť na sladké....piju rooibos s mlékem a koupila jsem si 85 % čokoládu a děcka, ta je fantastická.....je to Gepa grand noir Edelbitter 85 %..

zuhur
10. říj 2016

@gabinat tak z čaje s mlíkem bych se poblila - mlíko fakt nedávám a hlavně ne teplé 😅
@ababunk Russisch Brott - ten asi neznáš

mimiveru
10. říj 2016

@radka8888
@ababunk
Hlad jsem měla na začátku, teď už ne.. Já se v tom holky nevyznám 🙂 Je to jídelníček přímo od Fitness trenérky a výživové poradkyně, má vystudovaný sportovní gympl, tak doufám, že tomu rozumí? 🙂 ten příjem je 1500Kj snídaně, 500kj svačina, 2000kj oběd, 500kj svačina a 1000kj večeře..

radka8888
10. říj 2016

@mimiveru ja mam vystudovanou vysku zdravotniho smeru a taky v tom mam bordel, takze spis se snazim si v tom najit nakou svoji logiku 🙂)) Kdyz si hodite svoji vysku a hmostnost do kalorickych tabulek kolik Vam to hodi? Ono i ubytek a tyden tri a pul kila je brutal. Chodila jsem asi pred osmi lety do STOBu a tam nas vedli prave k tem 5000kJ, ale jak to ted sleduju uz je ted trochu smer jako individualizace tech jidlenicku. Preci nemuzete jist 5000 100kg chlap a nekdo kdo ma 45kg....

gabinat
10. říj 2016

@zuhur :-?

ababunk
10. říj 2016

@mimiveru tak to jím i já.....co se kj týče.....aj bez poradce..nějak mi to tak vychází, když se dívám na Kt zpětně...

Jinak zdárně udržuju.....nepřibírám...

dokument
11. říj 2016

@zuhur v susenkach mi nevadi cukr, ale to maslo.... ajajaj 😀

ahoj holky, hlasim se po delsi dobe. Na tabulky stale kaslu, jim si jak chci, co mam rada a - netloustnu! 😀 A taky nehubnu. Takze jeste treba do jara se trochu pohlidat dle tabulek, pocvicit a budu moc spokojena 🙂 Hlavni je, ze vim, ne nejim nejaka zverstva, ze netloustnu. Ze nebude jojo efekt 🙂

dokument
11. říj 2016

@zuhur ale ty maslovy, kde je hodne masla, kterykoliv, jsou nejlepsi 😀 ty mi chutnaji nejvic

dokument
11. říj 2016

@mimiveru na hlad si zvyknete...

Strana