Snažíme se zdravě a vyváženě jíst - jídelníčky
Ahoj holky,
od března se snažím shodit kila nabraná v těhotenstvích a následným obdobím, kdy jsem neřešila vůbec sebe, ale jen děti, práci a domácnost. Sebe jsem odbývala a výsledek byl 15kg nadváhy. Od března už mám nějaké to kilo dole, ale ráda bych, kdybychom se tady v diskuzi mohly navzájem inspirovat stravou - moc mne nebaví vymýšlet jídla, abych to měla pestré.
Hubnout se snažím vyváženým stravováním + pohybem. Tak pokud chcete, přidejte se a budu ráda i za "hodnocení" - resp, co se vám třeba v jídelníčku nezdá? Co jak upravit? Předělat?atd.🙂
@kecalka2 ještě zkus vydržet. Někdy to trvá než se tělo nastartuje. Spíš dost? Jsi v pohodě? Já když jsem byla vystresovaná z návratu do práce tak jsem se mohla na hlavu stavět a nezhubnula jsem ani deko.
Zkus sem dát svůj jídelníček - já asi moc neporadím, sama v jídle tápu, ale holky se tu vyznají a poradí rády.
@zuhur spím dost právě nic mě netrápí ted jen to že nehubnu :( už nevím co si najít co by mi vyhovovalo a hubla bych
Snídaně:tvaroh,ovesné vločky,ořechy,banán
svačina:bílý jogurt jablko
oběd:rýže,kuřecí maso,zelenina
svačina:žitný chleba,šunka,zelenina
svačina:knekenbrot,tvarůžky,zelenina
večeře:míchaná vejce,zelenina
jídelníček mám každý den podobný
cvičím Jillian michaels 3x v týdnu piju jen vodu,vodu,vodu,zelený čaj po ránu tak 2,5litru denně.Jsem zoufalá holky :( je to pro mě zklamání
@kecalka2 zkus si najít třeba od Jillian Cardio Kickbox - je to čistě kardio a krom toho, že mi tohle cvičení přijde fakt fajn, tak cardio je na pálení kalorií super. Hodně se doporučuje i to běhání nebo rychlá chůze - u ní se líp hlídá tepovka. Jo a taky je důležité při cvičení správně dýchat.
Ahoj holky, od začátku prázdnin do těď se mi povedlo nabrat asi 5 kilo a jestli s tím nic neudělám, tak to brzy může být dvakrát tolik, dokojila jsem, tak už tělo asi nevyčerpá všechnu energii, kterou dostává. ☹ Čím prosím začít? Docela i bojuju, co je typově vhodné k dopolední a odpolední svačině. Většinou mívám dopoledne ovoce a odpoledne ovoce+koláč, buchta, většinou něco sladkého. A ke snídaním a večeřím to je chleba a něco k tomu. Byla bych moc ráda za rady zkušenějších. Děkuji.
@kecalka2 nebud zklamana 🙂 myslim, ze tady dost holek psalo, ze na zacatku nic nehubly a pak když se telo nejak nastartovalo třeba po 2m diety tak sla vaha dolu.. tak vydrz 🙂 Jsi dobra ! I když me se to keca, me se podarilo hezky zhubnout i to zatím drzim bez jojo, mozna jsem hubena az moc ale je to za cenu značného odrikani.
@kecalka2 já si zadávám váhu do kalorických tabulek. Strašně mi to pomohlo.
Fotky snídaní jsem sem nějaké přidávala. Jedu si ve sladkých snídaních, takže 45g ovesných vloček nebo jáhel k tomu ovoce, rozinky - podle tabulek si hlídám aby to bylo v rozmezí 1200 - 1400Kj (rekord mám myslím 1600Kj) Vím, že v den kdy jdu běhat tam můžu jíst hodně. To pálím kalorie jak divá. Pokud mám posilování tak se musím trošku krotit. A pokud necvičím tak trpím, protože mám hlad 😀
Mimochodem - pokud bude následovat pár dalších neúspěšných pracovních pohovorů tak všechno co jsem zhubla tak zase přiberu zpět..........
@terezapetrova udržuješ podle sebe nebo s kalorickýma tabulkama? 🙂
@ababunk mimochodem - máš pocit, že se ti po tom six week six packs to břicho zlepšilo? Já mám pocit, že se mi to tělo teď vůbec netvaruje a nezpevňuje. Je to hodně demotivující. Břicho, zadek i nohy - furt děs. Sice nějaký ten centimetr ubyl, ale z dřívějšího hubnutí musím říct, že se mi i pěkně všechno tvarovalo a to se mi teď vůbec nedaří.
Sice jsem teď víc běhala, ale i tak....
@ababunk podle sebe a teda každý rano si jak magor stoupam na vahu abych videla, ze je to porad stejny, /182cm/63,9kg/ nevim jak dlouho to vydrzim. Zatím drzim a jsem celkem pysna 😎 ale mozna nejsem realista a pujde to hore 😠

tak holky po měsíci vážení a měření ani kg a cm dole :( jsem z toho hodně zklamaná .Přitom mám furt co hubonut vážím 75kg na 169cm.Už se v tom tělu nevyznám změnila jsem jídelníček,cvičím 3xdo týdne Jillian a nic.Nedokážu se smířit s tím že budu furt vypadat takhle a jak budu vypadat po dalším těhotenství si ani nedokážu představit :(