icon

Snažíme se zdravě a vyváženě jíst - jídelníčky

crawler
1. kvě 2016

Ahoj holky,

od března se snažím shodit kila nabraná v těhotenstvích a následným obdobím, kdy jsem neřešila vůbec sebe, ale jen děti, práci a domácnost. Sebe jsem odbývala a výsledek byl 15kg nadváhy. Od března už mám nějaké to kilo dole, ale ráda bych, kdybychom se tady v diskuzi mohly navzájem inspirovat stravou - moc mne nebaví vymýšlet jídla, abych to měla pestré.
Hubnout se snažím vyváženým stravováním + pohybem. Tak pokud chcete, přidejte se a budu ráda i za "hodnocení" - resp, co se vám třeba v jídelníčku nezdá? Co jak upravit? Předělat?atd.🙂

kecalka2
12. říj 2016

tak holky po měsíci vážení a měření ani kg a cm dole :( jsem z toho hodně zklamaná .Přitom mám furt co hubonut vážím 75kg na 169cm.Už se v tom tělu nevyznám změnila jsem jídelníček,cvičím 3xdo týdne Jillian a nic.Nedokážu se smířit s tím že budu furt vypadat takhle a jak budu vypadat po dalším těhotenství si ani nedokážu představit :(

zuhur
12. říj 2016

@kecalka2 ještě zkus vydržet. Někdy to trvá než se tělo nastartuje. Spíš dost? Jsi v pohodě? Já když jsem byla vystresovaná z návratu do práce tak jsem se mohla na hlavu stavět a nezhubnula jsem ani deko.
Zkus sem dát svůj jídelníček - já asi moc neporadím, sama v jídle tápu, ale holky se tu vyznají a poradí rády.

kecalka2
12. říj 2016

@zuhur spím dost právě nic mě netrápí ted jen to že nehubnu :( už nevím co si najít co by mi vyhovovalo a hubla bych
Snídaně:tvaroh,ovesné vločky,ořechy,banán
svačina:bílý jogurt jablko
oběd:rýže,kuřecí maso,zelenina
svačina:žitný chleba,šunka,zelenina
svačina:knekenbrot,tvarůžky,zelenina
večeře:míchaná vejce,zelenina
jídelníček mám každý den podobný

dokument
12. říj 2016

@kecalka2 hezky jidelnicek.... a co pijes?

ababunk
12. říj 2016

@kecalka2 taky si myslím, že bys měla vydržet......nevzdávej to 🙂

ababunk
12. říj 2016

@kecalka2 jídelníček máš myslím pěkný....a co cvičíš?

kecalka2
12. říj 2016

cvičím Jillian michaels 3x v týdnu piju jen vodu,vodu,vodu,zelený čaj po ránu tak 2,5litru denně.Jsem zoufalá holky :( je to pro mě zklamání

zuhur
12. říj 2016

@kecalka2 zkus si najít třeba od Jillian Cardio Kickbox - je to čistě kardio a krom toho, že mi tohle cvičení přijde fakt fajn, tak cardio je na pálení kalorií super. Hodně se doporučuje i to běhání nebo rychlá chůze - u ní se líp hlídá tepovka. Jo a taky je důležité při cvičení správně dýchat.

eternnity
12. říj 2016

Ahoj holky, od začátku prázdnin do těď se mi povedlo nabrat asi 5 kilo a jestli s tím nic neudělám, tak to brzy může být dvakrát tolik, dokojila jsem, tak už tělo asi nevyčerpá všechnu energii, kterou dostává. ☹ Čím prosím začít? Docela i bojuju, co je typově vhodné k dopolední a odpolední svačině. Většinou mívám dopoledne ovoce a odpoledne ovoce+koláč, buchta, většinou něco sladkého. A ke snídaním a večeřím to je chleba a něco k tomu. Byla bych moc ráda za rady zkušenějších. Děkuji.

kecalka2
12. říj 2016

@zuhur tohle je super stáhla jsem si to a hrozně mě to baví 🙂)

mimiveru
12. říj 2016

@kecalka2 A vazis si to? Ja mam vahu podobnou, jim stejne jako ty, ale vazim si jidlo a hodne piju.. a dolu to jde! ;)

kecalka2
12. říj 2016

@mimiveru Nevážím :(( jak zjistím kolik mám sníst gramáže?já zkoušela ruzné tabulky ale to mi nevydrželo dlouho

terezapetrova
12. říj 2016

@kecalka2 nebud zklamana 🙂 myslim, ze tady dost holek psalo, ze na zacatku nic nehubly a pak když se telo nejak nastartovalo třeba po 2m diety tak sla vaha dolu.. tak vydrz 🙂 Jsi dobra ! I když me se to keca, me se podarilo hezky zhubnout i to zatím drzim bez jojo, mozna jsem hubena az moc ale je to za cenu značného odrikani.

mimiveru
12. říj 2016

@kecalka2 Ja mam treba 40g vlocek, 100g masa, 40g testovin, ryze.. 120g tofu, 2 vajicka tydne, hodne zeleniny, ta se nevazi... tim vazenim jsem zjistila, jak jsem priserne prasila 😂

kecalka2
12. říj 2016

@mimiveru a ty jíš podle břicháče toma?já si to vážila zezačátku podle něj ted už to dělám tak nějak od oka :/

mimiveru
12. říj 2016

@kecalka2 Nee, mam jidelnicek od poradce.

zuhur
12. říj 2016

@kecalka2 já si zadávám váhu do kalorických tabulek. Strašně mi to pomohlo.
Fotky snídaní jsem sem nějaké přidávala. Jedu si ve sladkých snídaních, takže 45g ovesných vloček nebo jáhel k tomu ovoce, rozinky - podle tabulek si hlídám aby to bylo v rozmezí 1200 - 1400Kj (rekord mám myslím 1600Kj) Vím, že v den kdy jdu běhat tam můžu jíst hodně. To pálím kalorie jak divá. Pokud mám posilování tak se musím trošku krotit. A pokud necvičím tak trpím, protože mám hlad 😀

Mimochodem - pokud bude následovat pár dalších neúspěšných pracovních pohovorů tak všechno co jsem zhubla tak zase přiberu zpět..........

ababunk
13. říj 2016

@zuhur ano...cardia pálí hodně....vybírám si kardia i z body revolution a cvičím mimo ty 50 minutové programy....

ababunk
13. říj 2016

@eternnity buchty néééééééééééééééééééééé 😀 já jsem začala výzvou od Jill...30 day shred a ono se to rozjelo....a nebuď smutná, já začala hubnout až rok po ukončení kojení:o)

ababunk
13. říj 2016

@terezapetrova udržuješ podle sebe nebo s kalorickýma tabulkama? 🙂

zuhur
13. říj 2016

@ababunk prosím tě - to Body revolution. Dívám se na to teď na uložto, že bych si to stáhla. Ale je toho strašně moc. Je někde nějaký seznam co a kdy cvičit?

ababunk
13. říj 2016

@zuhur ano, existuje, vygůgli si body revolution recenze a hned mezi prvními bude ta od Kr. Čechové a ta to tam má rozepsané....

zuhur
13. říj 2016

@ababunk super, děkuju. Hned jdu na to 😉

ababunk
13. říj 2016

@zuhur a hned si dej cardio level 2:o)))))) 😀

zuhur
13. říj 2016

@ababunk tak jsem slepá. Mám tu stránku kterou jsi mi napsala, ale ten rozpis tam nikde nemůžu najít - heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

zuhur
13. říj 2016

@ababunk to mě zabije ne?

zuhur
13. říj 2016

@ababunk mimochodem - máš pocit, že se ti po tom six week six packs to břicho zlepšilo? Já mám pocit, že se mi to tělo teď vůbec netvaruje a nezpevňuje. Je to hodně demotivující. Břicho, zadek i nohy - furt děs. Sice nějaký ten centimetr ubyl, ale z dřívějšího hubnutí musím říct, že se mi i pěkně všechno tvarovalo a to se mi teď vůbec nedaří.
Sice jsem teď víc běhala, ale i tak....

terezapetrova
13. říj 2016

@ababunk podle sebe a teda každý rano si jak magor stoupam na vahu abych videla, ze je to porad stejny, /182cm/63,9kg/ nevim jak dlouho to vydrzim. Zatím drzim a jsem celkem pysna 😎 ale mozna nejsem realista a pujde to hore 😠

zuhur
13. říj 2016

@ababunk tak body revolution stahuju - trvá to dlouho. Tak jsem si dnes zkusila zacvičit Extreme Shed Shred a strašně moc mě to bavilo a pálila jsem kalorie jak divá 😀 😀 tohle budu asi chvíli cvičit. To mě bavilo strašně moc.

zuhur
13. říj 2016

@ababunk už jsem ten rozpis našla jinde 😉

Strana