Víte o nějakých spolehlivých prášcích na hubnutí?

simmonazana
29. dub 2015

Prosím o tip na nějaké prášky na hubnutí (kromě Adipexu). Díky Simona

stavba
29. dub 2015

Asi to neuslyšíte ráda, ale jediné "spolehlivé" a hlavně dlouhodobé hubnutí je úpravou životosprávy. Ostatní je jen tahání peněz z lidí. Na chvíli možná zhubnete, ale přece do sebe nebudete "ládovat" tu chemii x let?

mandala
29. dub 2015

Nebrala bych to, je v tom plno sajrajtu, znám pár takových, co hubli tímto stylem a když přestali užívat, dostavil se jojo efekt a vypadají hůř, než předtím.

ingridka91
2. kvě 2015

Já bych žádné prášky do sebe necpala,není to zdravé a je v tom samá chemie!!!!
Po 3 dětech vážím 46 kg...u prvorozeneho syna jsem přibrala 38kg 🙂
Pro mě se jako nejlepší dieta osvědčilo NEKONECNE CELODENNÍ LITANI OKOLO SYNŮ a NESCHOPNOST SE NAJÍST 🙂 (to poslední nedoporucuji 😀 ).Denně jím často a v malich porcích (spíš lépe řečeno dojidam zbytky po dětech 😀 )

adrikamika
12. kvě 2015

neexistují žádné prášky NA HUBNUTÍ, snad jen na zblbnutí 😀

mimi1004
12. kvě 2015

Jestli nevíš co s penězi, tak mi je můžeš poslat. Rozhodně je využiju lépe (nic ve zlém) 🙂

strawberr
19. kvě 2015

Bohužel něco jako "spolehlivé prášky na hubnutí" neexistuje. Všechno je to svým způsobem placebo-efekt. Nedávno jsme několik typů v rámci toxikologických testů zkoušely. Výsledky víceméně nic moc...
U těch -bonbonů- jde jen o to, že když už si to koupíš, výrobce ti napíše: změň životosprávu a sportuj, aby se dostavil správný efekt jejich výrobku. A v tom je ten psychologický efekt akorát.... papáš vitamínky, začneš jíst zdravě, sem tam si zasportuješ... Zhubneš, ale určitě ne pomocí prášků 🙂 (nedejbože krémů nebo nějakých legín :D )

Jak zhubnout? - Jíst všechno, ale často a hlavně v MALÝCH porcích.... a aspoň 3 dny v týdnu si najít půl hodinky na cvičení. Ta půlhodinka bohatě stačí a krásně to to tělo nastartuje na hubnutí 🙂 (můžeš začít s nějakým 30 days shred od Jillian Michaels... 🙂 ) .

V tomto směru se nelze vymlouvat, kdo chce, ten čas si doopravdy najde. Já jsem samoživitelka, k tomu ještě studuji a mám mnoho dalších aktivit 🙂 . A hlídání? - To jsem ráda, když seženu na to jedno dopoledne, kdy potřebuji jít do školy 🙂 . A přesto si dovedu najít 4-7x týdně 30-60 minut na cvičení 🙂 . (Chce si to najít jen vhodnou pravidelnou dobu, kdy budeš cvičit. Já se jdu protáhnout, když začínají Odpolední televizní noviny 🙂 )

madeila
24. kvě 2015

Na prášky se vyprdni. Uprav stravu a půjde to samo uvidíš.

simonceli
24. kvě 2015

Jo.... vyradit lepek, jist kvalitne a cvicit.

ivikko
4. čer 2015

holky známa přibrala po porodu 30kg,pak objevila dietu podle Antónie Mačingové a za půl roku měla nabrané kilča dole,ovšem chodila i jednou týdně cvičit

irka86
28. črc 2015

Brala jsem Piperine s výtažkem pepře, jsou bylinné, žadná chemie, už raz jsem měla historie s Adipexem a děkují moc za chemii. Ne můžeme myslet že pouze po tabletách zhubneme, je to podpora, musíme trochu cvičit a jíst zdravě ;)