Výživový poradce v Praze - východ, máte kontakt?

tadlen
10. únor 2014

ahoj-nemate nekdo kontakt potazmo tip a dobrou nejlepe osobni zkusenost s vyzivovym poradcem a sestavenim jidelnicku v obl. Praha vychod-Celakovice a okoli?Diky
nemam problem Cerny Most

9iva
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
elusina
13. črc 2015
Uživatel elusina je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elusina.

Ahoj, jukni se na svet zdravi jsou tam vyborny lidi, sestra tam chodila za vyzivovym poradtem, poradil ji jak zmenit spravne jidelnicek, na jaky pohyb a jak casto by se mela zamerit a super, nevim jak dlouho tam chodi, ale zhubla uz snad 15 kg a jen diky tomuto

monikapup
21. črc 2015
Uživatel monikapup je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od monikapup.

A v cem ji prevazne zmenili jidelnicek? Nejaky typ co varit abych clovek zhubnul i bez pohybu? Nato nemam v psoeldni dobe moc casu..☹

zdenulaz
27. črc 2015
Uživatel zdenulaz je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zdenulaz.

I na te sve strance maji dosti zdravych receptu, ja tam podle toho cas od casu neco ukuchtim, je to rychly, zdravi a i manzelovi to chutna a to je co rici..

market99
28. črc 2015
Uživatel market99 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od market99.

V Praze jich najdes hned nekolik, co jsem se nato treba divala tak jsou snad skoro vsude, tady mas kontakty na ne - svet-zdravi.cz/pobocky, najdes je vazne vsude a tohle je uz nekolikrat osvedceno ze tam jsou opravdu špičky ve svem oboru

klarunkapus
13. srp 2015
Uživatel klarunkapus je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od klarunkapus.

Diky, tohle jsem presne potrebovala..🙂