Za jak dlouho po porodu jste začaly cvičit?

anieb
17. čer 2015

Zdravím všechny 🙂 Chtěla bych se vás maminky zeptat, za jak dlouho po porodu jste začaly cvičit? Předem děkuji za příspěvky.

frantiska85
17. čer 2015

Běhat jsem začala 5 dní po porodu, ale mnou se neřiď, jsem v tomhle blázen.

leniczka23
17. čer 2015

@anieb Já počkala až se prostě budu cítit, nebudou mně bolet stehy..To bylo asi 2-3 týdny po porodu..začala jsem Jillian a šlo to hezky..

anieb
autor
17. čer 2015

@leniczka23 Tak to zkusím taky, dvd někde doma mám, popřípadě se stáhne z netu 🙂 Děkuji za tip 🙂

leniczka23
17. čer 2015

@anieb Na kila jsem sundala za ten měsíc 4, ale někdy jsem třeba i vynechala, takže cvičení tak 5x týdně, ovšem na cm to bylo něco..Přes břicho skoro 10cm, zadek asi 3cm, stehna 2cm..zrovna jsem četla nějakej časopis kde tyhle cvičení doma srovnávali a Jillien má největší úspěšnost, jelikož to tělo nabudí tak, že nejen že spaluje hned od začátku, ale i několik hodin po cvičení..Držím palce!

sarajurka
19. čer 2015
Uživatel sarajurka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od sarajurka.

Tak to tě opravdu obdivuju Frantiska85, to seš dobrá. Já jsem taky začala cvičit až tak kolme 2-3 týdne. Byla jsem dost vyčerpaná, ale můj muž mi v té době dost pomáhal. Těhotenská kila se mi podařilo shodit tak za 4 měsíce 🙂

jitavrtule
19. čer 2015

Po porodu jsem zacla tam,kde jsem pred porodem skoncila,tj. svizne dlouhe prochazky s kocarem. 4.týden jsem zkusila popobehnout a dobry, vcera jsem se po 5 tydnech od porodu vyskrabala zpatky na kone🙂 a parkrat jsem si uz zacvicila doma-na nohy,zadek,ruce,zada. Bricho zatim neresim, ale taky mi vlastne zadny nezustalo.

irka86
28. črc 2015

Zapsala jsem se na plavaní s miminkem v první měsic, brala jsem také bylinné tablety s piperinou a ztratila jsem několik kilo za 3 měsíce po porodu🙂

ducik
28. črc 2015

@irka86 plavani s mesicnim kojencem? to jako vazne? a kde vas vzali, ze jsem tak smela? 😀
to uz je x-tá diskuse, kde propagujete "bylinné tablety s piperinou"

elu
28. črc 2015

tak já jsem pet let po porodu a ještě jsem nezačala 🙂

irka86
28. črc 2015

@ducik když dítě má 4-5 týdny a je zdravé můžeme začit chodit na bazén, tak řekla moje lekařka.
Prosím, když mám zkušenost a někdo se pta to odpovídam, nic špatného, psala jsem také o Adipexe, to také propaganda? ;)
Zdravím 🙂

aklin
28. črc 2015

Cvicit jsem zacala 4 tydny po porodu, ale az od 5 tydne jsem cviceni zintenzivnela. Mam velkou motivaci, potrebuji se dostat do obleceni pred porodem.

wejomina
28. črc 2015

zdravím 🙂 chtěla jsem se zeptat, pro mě je to teda dost předčasné téma, (jsem v 16tt 😀) ale před otěhotněním jsem taky cvičila Jilian a nejvíc mi vyhovovala, ale nedokážu si představit, tohle cvičit při kojení? Jak se s takovým hrudníkem zvládají jumping jacks? 😀

ducik
28. črc 2015

@irka86 no ja se spíš ptala, kde vás vzali, protože všichni pořadatelé takových kurzů, co jsem ja našla, berou nejmladší 3mesicni děti. Tu propagandu si preber, jak libo, to byla poznámka na okraj.

ducik
28. črc 2015

@wejomina prsa si musí zvyknout na pohyb, lepší začít něčím pohodovejsim. A určitě to chce sportovní podprdu, nějakou pevnou, na míčove sporty, ty udrží všechno 😉 jumping jacks jsem na začátku zrovna nedělala, ale cvičila jsem zumbu, to je taky divocina, zhruba od konce 6N a šlo to, jen je hodně znát ta povolená kondice 🙂

irka86
29. črc 2015

@ducik minulý rok v Pardubicích byl jeden kurz pro nejmladši kojence, možná to záleži na zájmu na takové kurzy...

ducik
29. črc 2015

@irka86 nejspíš. Vidíš, ty jsi z pardubic a ta Holka, co ji patří fotka, je z Kanady 😠