icon

Začínám s "dietou". Přidejte se

paseky
6. srp 2008

ahojky, koukala jsem na sebe do zrcadla, a řekla jsem si už dost. musím se sebou začít něco dělat. chtěla bych začít s dietou , ale žádná dělená strava, žádný orášky, žádnyý hladovění. Chci se snažit na rady těh zkušenějších naučit jíst pravidelně malý množství a doufám, že zhubnu. chcete se nědko přidat, protože ve dvou se to lépe táhne. budu ráda.

marta82
7. srp 2008

pase ja jedna v 10h a ted budeme mit kure a kasi,tak si dam jen trosicku ve 12h.

paseky
autor
7. srp 2008

siss kdybych měla vrhnout já z tvýho břicha tak si nedovedu představit co bys dělala ta při pohledu na moje 😀 😀 😀 skok z nuselskýho mostu?? asi siss a ňadérka to musí bejt manža nadšenej neee

marti tak fajn to jsem ráda že v tom nejsem sama

jo zaregistrovala jsem se na to www. flora.cz

tak uvidím

sisstin
7. srp 2008

paseky: no..akorát, že mám ty kozénky pobožný a když jim polívku..tak mě hřeje u srdéčka 😅 😅 😅

na tý floře by mě být i kalkulačka ne? 😕

paseky
autor
7. srp 2008

siss jj je tam i kalkulačka a celej deníček na jídlo+ to spočítá kolik můžeš sníst atd.

sisstin
7. srp 2008

paseky: jdu se tam podívat..jinak já mám k obědu celozrnou kaiserku a zelný salát s jogurtem, jak je vedro, tak nemám vůbec hlad 🤐

petrunka01
7. srp 2008

Sisstin-já měřím asi 158 cm a mám asi 53 kg,takže mám asi nadváhu,že.. 😉 🙂 .No, ale vážně,chápu,jak to myslíš,taky bych pár kil dolů snesla.Snažím se tolik nežrat a i cvičím a nějak nic,no.. 😠

sisstin
7. srp 2008

petrunka: já mívala i 60kg a připadala jsem si normálně 😉 když po tom porodu je člověk takovej celej vytahanej 😒

poupe
7. srp 2008

presne,ja mam kila stejny jako pred tehu,ale to bricho vsude rozlezly,fuj 🙂 🙂

sisstin
7. srp 2008

poupe: mně se teda cvičením zpevnilo všechno, jen ne ten břuch 🤐 😅

poupe
7. srp 2008

jenze ja se nemuzu donutit ☹ tak u zprav delam aspon sedy lehy 🙂 🙂

rozela
7. srp 2008

Ahojky všem,ráda bych se připojila do hubnutí. Musím říct, že jsem omrkla tu kalkulačku na fora.cz a jsem nadšená! To je úžasná věcička! Musím říct, že už před několika lety se mi pomocí vážení potravin a počítání kalorií podařilo zhubnout za 2 měsíce 8 kilo (bez cvičení). Byla to fuška, doma se mi smáli, že furt lítám s váhou a kalkulačkou, ale stálo to za to. Váhu jsem udržela až do těhu, ovšem teď si připadám jako hroch a nějak nemůžu najít ten správný impuls, abych se do toho pustila znovu. Tak můžu k vám do loďky?

paseky
autor
7. srp 2008

rozelko pojď pojď já mám teď svačinku mám 4 rajčata kaloricky málo a je jich plnej talíř takže se určo nadlábnu do syta a ve 16 zase jídlo uf

rozela
7. srp 2008

Díky🙂. Tak mě dnes nechal prcek spát do 9, takže jsem v 10 měla celozrnný dalamánek, jabko,2 plátky 20% plátkáče a to pečivo jsem jen tak lehce, aby se neřeklo mázla perlou tip. ve 12 misku brokolicové polévky, ve 14 pro pestrost opět broko. polévku 😀 a v 16 plánuju celou salátovou okurku, v18 bíly jogurt a ve 20 zkusím prubnout co mi poradila jedna známá, hodím do toustovače na sucho upéct 2 bílky, to bude asi dobrota. v tomhle vedru je fakt těžký jíst 😝 . můj největší problém spočívá v tom, že celý den nejím. kolikrát si třeba v 7 večer uvědomím, že jsem za celý den měla jen 5 kafí (jsem děsný zavislák, tak se šidím a 3 z těch 5-ti kafí piju bez kofeinu). Kafe samo bez cukru a půl na půl vodu s mlékem. No a jak padne prcek do postele tak lednice je moje, protože v tu chvíli začne tělo "řvát" hlady. A dopracovala jsem se takto při 168 cm na rovných 99 kg. Hrozná ostuda!!! Nevěřím tomu, že jsem se konečně někomu svěřila 🙂 .Tak teď veřím, že spolu s vámi se mi podaří zhubnout.

marta82
7. srp 2008

paseky a budes se ridis jidelnickem z www.flora? Ja si ho ted vytiskla a zkoumam

marta82
7. srp 2008

rozela vitej.
Holky tak ja se priznam mam 172 cm a ted vazim cca 78. Pred tehu 68kg ☹

paseky
autor
7. srp 2008

rozi no jsem na tom ö něco málo líp ám jen "90" na 170 cm takže děs. a jídlo taky tak celej den nic a pak nájedz na ledničku atd. takže jsem si v po řekla musím začít něco dělat a v út jsem to zkusila a vydržela to bylo mi dobře po těla takže budu pokračovat

marti jídelníček si udělám sama nerada ne řídí nějakým teď půlk jablka pak 5 dkg šunky a tak to mě omezuje a nemám to ráda, ale zapisuju si to tam do toho deníčku a jídla zatím jsem žádnej den nepřekročila svoji normu , co bych mohla spíš je toho íň a nemám pocit hladu takže asi tak

rozela
7. srp 2008

holky nevím, jestli je to tím horkem nebo něčím jiným, ale avízovanou okurku na 16h ještě stále nemám celou snědenou a při představě, že mám za hodinu do sebe nacpat jogurt, mi není moc volno 😝 . když to tak vezmu kolem a kolem, tak jsem toho dnes tolik nesnědla a mám pocit, že jsem slupla půl prasete a pět řádků brambor k tomu.

sisstin
7. srp 2008

holky..tak víte, co jsem měla já? Double chees+hranole+krevetový trojhránky+kafe se zmrzkou 😅

rozela
7. srp 2008

😀 ten double mám taky ráda, hranolky ne-e, ty vždycky dám manželovi, krevetu bych nepozřela, ale kafe se zmrzkou, to beru 😀 .

sisstin
7. srp 2008

rozela: já taky mořský nemusim, ale v tomhle to není citit 😝 já takhle žeru vždycky jednou za měsíc, když jdu na nehty...a vedle je Mekáč 😔

janickabez
7. srp 2008

ahojky no tak já se přidávám dolů potřebuju jště 31 a budu tam, kde vy ostatní začínáte hubnout, ale začala jsem před 2 měsíci a mám 4kila dole právě jen tou stravou....no ještě těch 31 a budu prozačátek spokojená 😀

sisstin
7. srp 2008

janickabez: čau zlato 😵

janickabez
7. srp 2008

čau brouku 🙂

rozela
7. srp 2008

jojo, je potřeba jednou za čas si zahřešit. bez toho to prostě nejde, ani při dietě 😉

rozela
7. srp 2008

janickabez: to je super! jdeme do nich a dáme jim co proto (těm kilům) 🙂

janickabez
7. srp 2008

jojo, ještě budu hodně muset mmakat než budu aspoň na 80kg 😀 😀 😀 a já to jídlo tak miluju 😢 mě ty saláty moc neuspokojujou, jediný co jsem byla zatím ochotna vyěnit světlej chleba za tmmavej a sem tam uplně místo pečivat jen nějaký suchar, asi tak 3x-4x do týdne....jo pravidelně jíst to mmi neva 😀

marti7
7. srp 2008

já bych taky začla s dietou ale mám slabou vůli 😒 možná po létě ale teď je to samý grilování 😝 😅

paseky
autor
7. srp 2008

no tak mám vytvořený jídelníček i na dnešek v tý floře asuper zase jsem to nepřekročila

rozi jez pravidelně tak jez to na co máš chuť nemusíš se cpát okurkama a jogurtem 🙂

paseky
autor
7. srp 2008

jani ahoj držím pěsti

další dobrá duše

marta82
7. srp 2008

paseky ahoj

Strana