icon

Začínám s "dietou". Přidejte se

paseky
6. srp 2008

ahojky, koukala jsem na sebe do zrcadla, a řekla jsem si už dost. musím se sebou začít něco dělat. chtěla bych začít s dietou , ale žádná dělená strava, žádný orášky, žádnyý hladovění. Chci se snažit na rady těh zkušenějších naučit jíst pravidelně malý množství a doufám, že zhubnu. chcete se nědko přidat, protože ve dvou se to lépe táhne. budu ráda.

paseky
autor
10. říj 2008

já bych do toho šla ale nebudu před nikým v plavečkách tancovat to teda neee blebleble moje povislý sádlo a špeky brrrr děsná představa

rozela
10. říj 2008

no musely bychom asi trvat na tom, že chceme každá svou a hotovo. 😀

paseky
autor
10. říj 2008

jedině s nějakou maskou přes obličej třeba pytel a místo plavek krabici od lednice a mám vyřešíno 😀 😀 😀 nikdo nic neuvidí

paseky
autor
10. říj 2008

a myslíš, že by nám daly troubu všem kdyby jsme na tom trvaly? asi jo

rozela
10. říj 2008
paseky
autor
10. říj 2008

tak zkusíme ostatní a uvidíme, co se z toho vyvrbí

rozela
10. říj 2008

tak troubu si asi koupim sama. u nás doma by natáčet nemohli. to by mi neprošlo.

paseky
autor
10. říj 2008

a kde jste se dali dohromady, taková parta z celého česka jedna odtud druhá z prahy třetí z ostravy a pátá z brna to by asi čučeli

paseky
autor
10. říj 2008

a proč by u vás nemohli natáčet

rozela
10. říj 2008

no, protože bydlíme s mýma rodičema a ti by to nerozdýchali

rozela
10. říj 2008

ale mohlo by to pro ně být zajímavý, kdyby se jim přihlásily holky, co spolu hubnou přes net 😀

paseky
autor
10. říj 2008

to teda, hubneme spulo přes net a ani se vlastně neznáme ,je to divný

paseky
autor
10. říj 2008

já bydlím ve statku s tchýní a a švagrovou, máme tady jen svůj byteček asi by taky čučeli no co tak ať čučej

rozela
10. říj 2008

ale už jsme se tu domlouvaly na srazu. vzít rodinky a udělat si i s nima slezinu někde v kempu na celý víkend.

kitty68
10. říj 2008

jezis baby vy jste toho tady nakecaly 🙂 ja mam ted celkem dost napilno, tatinek nam urval dvere od pracky a tak shanim nove, ale uz js nasla obchod ve kterem prodavaji nahradni dily tak doufam ze je budou mit nebo se budou dat objednat.
predtimjs shanela spiralu do trouby a nastesti js sehnala.

takze i kdyz nehubnu usetrila js prachy za novou troubu a pracku coz me taky blazi na srdci 😀

paseky
autor
10. říj 2008

hmmm a proč tahat "děti a mužíčky" já bych je nechala doma a pořádně bysme se rozšouply, ne to je lepší 😀 😀 😀

paseky
autor
10. říj 2008

no nic jdu padnout za vlast jsem nějaká utahaná takže papapa zítra hubnutí zdar a kilům smrt!!!!!!!

rozela
10. říj 2008

tak to je určitě lepší 😀 😀 😀 a hlavně s sebou člověk tahne menší bagáž 😀 😀 😀

kitty to je hustý 😀 máš technické období 😀 každopádně ušetřený penízky rozhodně blaží 😉

paseky
autor
10. říj 2008

nebo kila do věčných lovišť

dobrou noc

rozela
10. říj 2008

páčko a hezky se vyspi! 😉

rozela
10. říj 2008

taky jdu do postele, už na to nevidim 😀

paseky
autor
10. říj 2008

ještě jeden a mám 1100 neuvěřitelných příspěvků takže tady je

dík za podporu kočky

jsem ráda že Vás tady mám a moc Vám děkuju za pomoc při hubnutí. Jste super

děkuju

dobrou noc

pavla80
11. říj 2008

ahojky

Paseky tak doufám,že už tě depka opustila a jsi nabitá zas novou energii.Taky mě to sem tam přepadne a mám chut se na to vykašlat a zůstat taková jaká jsem,ale vždycky mě nakopne třeba další věc kterou oblíknu a je mi zas volnější a nebo když už si toho hodně lidi všímá a hlavně vy holky jedny moje tak taky moc velký dííííííííííííííík 😉 😉 😉 😉

Jinak vidím že jste se tu bavily o pořadu Jste to co jíte.No holky já bych do toho nešla ani kvůli té troubě 😀 😀 😀 .Fakt mi to taky připadá ponižování těch lidí a takové zkoumání co mám v lednici a nemám na to bych neměla 😒 😒 ,A zas na druhou stranu já se ted snažím hubnout jen tím že jsem omezila jídlo a sladké,dávám víc zeleniny a ovoce,ale zas na druhou stranu jím skoro všechno co jsem jedla a vím že kdyby mi někdo připravil jídelníček,tak možná to těch 6 týdnů vydržím a pak bych spadla zas do toho stejného co jsem jedla před tím a nabrala bych to nanovo. 😒 😒

Co holky dneska plánujete?????U nás je krásně tak půjdem na procházku.Tatku máme v práci a ted si jdu zahrát s Kačkou černého Petra,tak zatím páááá večer kouknu,ale poslední dobou tu nikdo není a pak až pozdě v noci a to já mám už půlnoc 😀 😀

rozela
11. říj 2008

zdárek děvčata! dneska je krásně! naši mi vzali prcka na výlet, manža je v práci celý den, tak už jsem se bála, že budu sama. naštěstí brnkla sousedka, tak s ní půjdu vyvenčit toho jejího polokoně. je to teda čokoládovej labrador, ale velkej jak poník. 😀

tak dámy, dneska jsem se rozšoupla. k snídani a svačině dohormady(jedla jsem až v 10h) jsem si dala 2 párky se sýrovejma rohlíkama a kečupem, takže jsem obědvala až v 1 a to lámankáč s rajčetem, okurkou a sýrem a ke sváče teď bílej jogurt. k večeři plánuju rybu se zeleninou, tak doufám, že tu ranní smršť vyrovnám 😀 😀 😀 a na prochajdě taky nějaký to deko snad vychodim 😀

pavli, ale myšlenka to byla pěkná, ne? 😉 a ta trouba, dneska ráno mi zrovna máti říkala, že o ní uvažuje, tak jsem se zasmála. trouba je prostě in 😀 😀 😀

pavla80
11. říj 2008

Rozi jo myšlenká hezká,ale jak si tak představuju sebe v plavkách před kamerou fůůůůůj 😀 😀 .Já mám problém jít na koupák nebo bazén 😀

Tak my taky byly na velké procházce chodily jsme skoro 3 hodky tak snad jsem taky něco vychodila. 😉 😉 .Jsem dneska nějaká unavená,už se těším až dám holky spinkat 😒

paseky
autor
12. říj 2008

ahojte holky, tak včera jsem měla ten srazík od ZŠ a bylo to moc fajn a ani jsem to nepřehnela s jídlem, jsem na sebe mooooooc pyšná 😉

jo hrály jsme nějakou hru moc pohybu u ní teda nebylo, ale dost jsme se nasmály tak aspoň tady budu zase o pár minut na tom světě dýl 😀 😀 😀 (jmenovalo se to KUBB)

no tak jdu něco posnídat pak jsem ještě juknu

držte se kilům pápá a krásný den

pavla80
12. říj 2008

Ahojky

Paseky no vidíš jsi ŠIKULA gratuluju!!!!!!!!!!!!!!!!! 😉 😉 😉

My si jdem ohřát kuřecí vývarek a pak dám Michalku spinkat 😉 😉

rozela
12. říj 2008

ahoj holky, jak tak koukám, je tu dneska zase mrtvo. zítra je vážení a já mám za sebou opět žravou neděli, takže zítra to bude katastrofa. ach jo! nesnášim neděle.

marie_m
12. říj 2008

cus kocky, tak my akorat dorazili domka, jeli jsme si vyzvednout synatora u nasich, meli jsme s muzikem vikendika sami a pekne jsme se vcera s kamaradama zlili, neska nam teda nebylo moc dobre ☹
takze jsem zvedava na zitrejsi vazeni, ale asi to nebude zadna slaava..

rozela
12. říj 2008

holky tak mě napadlo, jestli by nebylo lepší vážit se každý pátek místo pondělka 😀 ne, to byl jenom takovej blbej nápad 😀

Strana