icon

Zhubněte jednou provždy - znáte? Přidá se někdo?

pajoslava
5. dub 2012

Manžel se dostal k této knížce a začal se stravovat dle jejího návodu - opravdu během pár dní šly vidět pokroky! Nevydržel celých 28 dní, ale shodil a na cm zhubnul to co potřeboval a chtěl... Já jsem odolávala, ale vzhledem k tomu, že jsem včera stoupla na váhu a opravdu se zhrozila - jdu do toho! 🙂 Přidá se někdo? Asi potřebuju podporu někoho, kdo bude jíst to samé 😀
Knihu mám ve formátu PDF, tak na přání zašlu 😉

Přidejte se, pokud máte chuť změnit svou velikost a snížit hmotnost!

Strana
z5
eimmy
8. dub 2012

@klarisak
@pajoslava taky se přidávám od středy

vojtisek2007
9. dub 2012

@pajoslava ahoj,oběd v pohodě, brokolici miluju, vynechala jsem sýr ☹ ten fakt nemusím, na snídani do toho jablko-mrkvovýho salátu nedávám tolik ořechů jak je psáno, protože mi nedělají dobře na žlučník...jinak zatím pohoda, snídaní a večeří mám naděláno víc lednici...

vojtisek2007
9. dub 2012

@ilonne zdravím 😀

vojtisek2007
9. dub 2012

takže 100 % jsme nakonec čtyři ??? 😲
pajoslava
vojtisek2007
ilonne
eimmy
a klarisak asi od středy ?

pajoslava
autor
9. dub 2012

@vojtisek2007 Me sedla hlavne vecere, to bylo fajn 🙂 Dala jsem si to s vajickem misto syru. A dnesni obed taky vajicko.
Ve snidani taky urcite nemam tolik orechu, nemam je rada, takze kdyby ten pomer byl fakt 1ku1, tak by me kleplo 😀

A jsme tri - ja, Ty, Ilonne a od stredy zacinaji Eimmy a Klarisak 😉 Takze celkem 5 s odstupem 😀

vojtisek2007
9. dub 2012

@pajoslava no vidíš a to jsi nebyla z tý řepy nějak nadšená...já vynechala i sýr i vajíčko, já mám depku z těch dnešních fazolí ☹

pajoslava
autor
9. dub 2012

@vojtisek2007 Tak tak, nebyla, ale chutnalo mi to moc. A to normalne nejim ani vajicka a to jsem si tam dala 😀 Jsem desna frfna, ale rekla jsem si, ze proste budu jist, co se ma!

Fazole uz mam za sebou 😉 Nedala jsem tolik oleje, cesnek osmazila jen trosicku a nakonec dala i syr, ale jen minimalne. Plus tedy misto skorice jsem dala ten rozmaryn. A dobre, dalo se to. Kazdopadne se tesim na vecerni repu 😀

Jinak dnes jdeme k manzelove babicce na velikonocni obed - budu mit zkousku 😀 Sice nevim, jestli pochopi, ze nebudu vubec nic jist a ponesu si tam pytlik madli, ale tak snad ano 😀

vojtisek2007
9. dub 2012

@pajoslava no tak fazole jakš - takš...můj šálek kávy to teda není 😝 😝 😝 a zkoušku mám každý den, vařím pro celou rodinku denně...ty se mi tady už druhý den smějou...ještě mám dvě porce řepovýho salátu - takže dneska večer a zítra k obědu -(s sebou do práce)ú večeři si budu zítra dělat večer čerstvou - udělám zase dvojitou, aby mi zbylo na další den na oběd....

jitulka23
10. dub 2012

ahoj.místo ořechů se můžou dát mandle.dávala jsem si tak tři pol.lžíce mletých mandlí ke snídani a pak odpoledne do jogurtu. 🙂

misssutko
10. dub 2012

Já taky začala od neděle akorát jsem neměla čas napsat. Tolik zeleniny, to mě zabije 😀

vojtisek2007
10. dub 2012

@misssutko
@pajoslava
@ilonne
holky zdravím, přidáme nějaký ty míry ???
já klidně začnu - jen nevím jaký....podle tý tabulky v knížce třeba ?

a jak jinak, jak se držíte, jak vám chutná/nechutná a jak odoláváte ? - já těžce, dneska první den v práci...ááááá, ale dala jsem to, a zatím ani jedno kafe dnes 🙂, furt jsem se nedobrala k tomu, jestlli ho můžu nebo ne....

misssutko
10. dub 2012

Tak já mám 155 cm, 54kg ale míry : 90-74-96 :( . Pas a boky jak selka 😒 😒

ilonne
10. dub 2012

Moje modelkovské míry jsou 165 cm, 83,9 kg, pas 92 cm, prsa 103 cm, přes boky rozměr Tatra (123 cm) a stehno 71 cm. Jinak všechno dobrý, ale tu řepu fakt nedám. A myslím, že ty snídaně mi za chvíli polezou i ušima, tam problém s nasycením fakt mít nebudu 😀 😀 😀

vojtisek2007
10. dub 2012

@pajoslava @misssutko @ilonne
shrnutí :
vojtisek2007 : váha 82kg, výška 168 cm, prsa 102, pas 90cm, boky 100 cm, stehno....???
misssutko : váha 54 kg, výška 155 cm, prsa 90 cm, pas 74 cm, boky 96 cm, stehno .....???
ilonne : váha 83,9 kg, výška 165 cm, prsa 103 cm, pas 92 cm, boky 123cm , stehno 71cm
pajoslava : ..............??????? doplň

a zakladatelka na nás dlabe 😀 😀 😀

pajoslava
autor
11. dub 2012

Zakladatelku tu vcera nepustil manzel 😀

Takze moje modelkovske miry - 68kg, vyska 157cm, prsa ??, pas 86 cm, boky 96 cm (brala jsem to jako pres bricho ten spek.. ten musi dolu 😀 ) a stehno 60 cm.

Jak ale koukam na misssutko, tak nechapu, co chces hubnout 😀

pajoslava
autor
11. dub 2012

A Eimmy a Klarisak - zacaly jste holky?

Jinak jak chutnal mrkvovy perkelt??? Me joo, akorat syr jsem si na to nerozpustila, ale ukusovala k tomu... Bylo to fajn..

Ale myslim, ze dostanu fakt brzy odpor k syru 😀

vojtisek2007
11. dub 2012

u mě mrkvový perkelt v poho, s cuketou to je horší.....uvidíme no, a sýr nepřidávám skoro vůbec

vojtisek2007
11. dub 2012

vojtisek2007 : váha 82kg výška 168 cm prsa 102 pas 90cm boky 100 cm stehno....???
misssutko : váha 54 kg výška 155 cm prsa 90 cm pas 74 cm boky 96 cm stehno .....???
ilonne : váha 83,9 kg výška 165 cm prsa 103 cm pas 92 cm boky 123cm stehno 71cm
pajoslava : váha 68 kg výška 157 cm prsa........... pas 86 cm boky 96 cm stehno 60 cm

misssutko
11. dub 2012

@vojtisek2007 misssutko má přes stehno 54 cm 😒 😒

misssutko
11. dub 2012

@pajoslava musím hodit aspoň 5kg dolů a setřást nějaké centimetry v pase, přes boky a stehna 😀 😀

pajoslava
autor
11. dub 2012

@misssutko no ja budu rada, kdyz dosahnu casem tech Tvych cm! 🙂 Hele a to by me zajimalo, jak si vypadala, kdyz si mela tech 30 kg nahore... hod nam sem foto, at mame inspiraciii 🙂 🙂

misssutko
11. dub 2012

@pajoslava z té doby nemám žádnou fotku, protože bych se asi celá nevlezla do jednoho záběru 😀 😀 .Bylajsem jak koule ☹

pajoslava
autor
11. dub 2012

@misssutko Aaalee, beztak si byla max ted jako ja 🙂

pajoslava
autor
12. dub 2012

Tak hlásím, že cuketu jsem si udělala na způsob perkeltu... jinak bych ji určitě nedala.. Hlad zatím necítím, jen ty myšlenky na nějakou mňamku 🙂

Za chvíli mě čekají fazolky a vůůbec se netěším ☹

Každopádně odpočítávám dny, kdy konečně budou na oběd těstoviny - v neděliiiiii 🙂

vojtisek2007
13. dub 2012

holky je to hrozný,ale já si včera ukousla čokoládu....☹ a cuketa strašný....

klarisak
13. dub 2012

@eimmy ahojda, tak jsi ve středu začala? ja jo a zatím mi to jde docela dobře, držím se 🙂

klarisak
13. dub 2012

moje míry ☹ Váha 83kg, výška 163cm, prsa 103cm, pas 105cm, boky 108cm, stehno 58cm ☹

eimmy
13. dub 2012

@klarisak ahoj já jsem nemocná takže začnu v pondělí. 🙂

holky a zhubne se po tom určitě ??? máte některá už nějaké výsledky ???

misssutko
16. dub 2012

Tak se taky hlásím. Z takového množství zeleniny je mi fakt už zle ☹ . Navíc, za týden, co držím tuhle dietu, jsem přibrala kilo a to přitom jím všechno přesně podle té knížky a nic víc a ještě v omezeném množství ☹

pajoslava
autor
16. dub 2012

@vojtisek2007 no totok 🙂

Tak ja se holky zatim drzim! Doufam, ze mi to vydrzi!

@eimmy Drzel to manzel a vysledky skvele. Prinesl to z prace a tam pry taky naprosto spokojenost, tak ja verim, ze zhubnu a procistim se...

@misssutko No to je prave to, ze se nesmis vazit tak brzy.. ona tam pise, ze prvni tyden se muzes citit nafoukla a treba i kilco nahore, protoze do sebe dostavas hodne vody.. Po tom prvnim tydnu se Ti ale zacnou vyplavovat ty skodliviny a vaha pujde dolu - a hlavne cm by mely jit pryc...

Strana
z5