Jak jste byly spokojené se svou svatbou?
Napadlo mě téma na odlehčenou diskuzi 😊
Jak jste spokojené se svou svatbou? Byla podle vašich snů, nebo byste na ní něco změnily? Šaty, hosty, místo, ženicha nebo další věci? 😃
Jediné, co bych změnila, je netaktnost tchána, který mi vyčetl, že jsem se hodně smála a to i při obřadu, kdy on slzu uronil. Takže máme super fotky, kdy se já a svědkyně řehtáme jak koně a tchán si utírá dojatě oko 😂🙈. A taky nám nezapomněl říct, že jedna židle z těch padesáti, co tam byla, nebyla dostatečně čistá 🙈. Manžela k vůli tchána měnit nebudu, už jsem si za ty roky zvykla na jeho hodně zvláštní povahu 🙈.
Uz bych nikdy nechtela organizovat velkou svatbu. Meli jsme skoro 100 lidi a bylo to moc, s pulkou jsem si nestihla ani promluvit, nestihla jsem se poradne venovat manzelovi a on me, jak jsme se snazili povenovat hostum. Meli jsme svatbu na konci dubna, vyslo to tak, ze to byl prvni krasny, slunecny vikend toho roku. Nasledkem cehoz hospoda v patek vyprodala vsechno pivo a v sobotu zjistili, ze nemaji 🙈 Odjel jim hlavni provozni, se kterym bylo vse domluveno a nepredal poradne info tem co tam byli, takze nevedeli co delat, kdy nosit jake jidlo a strasne se to zpozdovalo. Nasledkem toho vseho byl obed snad ve 3, coz nekteri z hostu nesli hodne nelibe...
Podrtzeno secteno, jsem rada, ze na svatbu uz vzdycky jako host. A kdyby nedej buh nekdy znovu, tak malickatou svatbu opravdu jen pro nejblizsi
Brali jsme se v 8/21 a bylo to skvělé, v době mezi covidu si to lidi neskutečně užili. Bylo to ve správný čas.
Měli jsme krásnou svatbu, vše na jednom místě i s prespanim. Teď vím, že bych ještě zařídila dětem nějaký skákací hrad.
A možná bych se lépe usmívala na fotkách 😂😂😂
@klokanka31 Mě se nelíbí snubní prsteny. Chci teď k 10vyroci nové 😆
@ivi88 Tak to jsem šťastná že nejsem sama, mě se můj snubák taky vůbec nelíbí. Taky si pohrávám s myšlenkou pořídit si nový, ale zase to už nebude snubák...🤔
@klokanka31 No právě, už to nebude ten, který jsme si vyměnili v kostele... ale 🙂) Manžel ho stejně nenosí, měl ho jen ten jeden den... chci si koupit jen pro sebe, platinu s diamanty😁😁
@klokanka31 me se muj libi moc, ale snad 14 dni po svatbe se mi z nej zacaly vypadavat diamantiky. No byla jsem uplne na zhrouceni, ze i kdyz to opravi, tak uz to nebude "ono" :D
Naprosto spokojená, brali jsme se u moře, úplná pohoda, žádný stres, nádherný zážitek. Já to každému doporučuji. Snubní prsteny nám dělal manželův kamarád a jsme spokojení, manžela mám potřebu měnit v pravidelných intervalech 😂...ne, je zlatý a každý máme nějaké mouchy 😉
@ivi88 Můj manžel nosí snubák na řetízku na krku, ale já ho nenosím už tak 7 let. Tenkrát jsem měla blbý vkus, fakt silný kus zlata s 5 kamínky. Dneska bych radši klasický zlatý kroužek bez kamínků.

Vdávala jsem se v roce 2016 a na svatbě bych neměnila vůbec nic. Bylo to super a pořád na ni hodně lidí vzpomíná, jako na super party. Lidí bylo tak akorát, místo bylo super, měli jsme tam lidi, co jsme chtěli a ne, že jsme někoho zvát museli. Byla jsem spokojená se šaty, kyticí, účesem, líčením, fotografkou, hostinou, ubytováním, dortem. Hodně tomu pomohli svědci, kteří fakt splnili do puntíku naše přání a přidali ještě i něco navíc. Všichni dodavatelé kolem svatby byli odzkoušení, takže nás nic nepříjemně nepřekvapilo 😉. A hlavní bylo, že se fakt všichni bavili a my s nimi, spát jsme šli kolem páté ráno a to se měnil čas z letního na zimní 😂.