icon

Jak jste byly spokojené se svou svatbou?

klokanka31
10. bře 2023

Napadlo mě téma na odlehčenou diskuzi 😊
Jak jste spokojené se svou svatbou? Byla podle vašich snů, nebo byste na ní něco změnily? Šaty, hosty, místo, ženicha nebo další věci? 😃

Strana
z3
konidana
10. bře 2023

@klokanka31 my si to udelali podle sebe, teda hlavne chlap, a bylo to super. Cerven, paradni pocasi, na louce u reky, 100 az 200 kamaradu a znamych, i rodina, ziva hudba, koupacka, grilovani, unos na koni a hrani u ohne az do rana. Po tech letech uz asi nebudu menit ani toho chlapa , ale obcas to je narocne😅

jane46
10. bře 2023

Letos to bude 9 let a porad bych nic nemenila. Meli jsme tajnou svatbu jen se svedky u krasneho lesa... To byla takova pohoda, klid a jen my. Saty dokonale (nebyly bile), zenich frajer...
Ale nic jsme neosidili, ja byla u kosmeticky, fotograf, hudba, vyzdoba, pohosteni... Svedkum jsme i vymysleli bojovku s pokladem, nez jsme se vyfotili. Pak se jelo na zamek, kde jen pro nas uvarili specialni obed (nevarili tam). Par metru od nej jsme se s manzelem poznali. Misto dortu domaci zmrzlina. Svedci pak jeli domu, my se projeli na rybnice na lodicce, dali v zamecke hospudce pivecko, prespali na tom zamku... Dokonaly den. V Po jsme vsem poslali pooznameni a prubezne rodinky jezdily na grilovacky na zahrade. Jo a pocasi jak na objednavku. Aaach 🥲

lenatko91
10. bře 2023

Já bych změnila snad všechno kromě dortu, kostela, fotografa a kapely 😃

fouskovi
10. bře 2023

@klokanka31 já byla moc spokojená hostinu jsme neměli nechtěli jsme poslouchat ani jednu stranu co je špatně tak jsme se zbalili a letěli do Amsterdamu,

daasqua
10. bře 2023

V roce 2023 bych svatbu dělala jinak než před 8 lety. Všeho by byl nějak větší výběr (bazarky, Alík...). Nechala bych si ušít svoje vlastní šaty. Až na nehty a problémy s kytkou to bylo super. Nehty se mi nelíbily, kytku několikrát zvorali (poslala jsem mailem jejich vlastní výtvor z jejich webu, majitelka to černobílé vytiskla a aranzerko, makej...úplně jiný vzhled a kytky a barvy).

me_druhe_ja
10. bře 2023

Ženicha😀 úplně si pamatuju, že kromě oficiální části jsme spolu vůbec nebyli. 😀 on byl se svýma kamosema, já s holkama...já šla spát asi ve dvě,on v pět...😀
Jinak ty ostatní věci byly ok, nic bych neměnila..🙂 akorát méně jídla, měli jsme toho mrtě.
Podruhé už se vdávat nechci, ani přítel po tom netouží. 🙂

lovemusicsun
11. bře 2023

Já bych změnila asi jen hlavní chod. Manžel nechtěl svíčkovou, že ji nemá rád, tak jsme řekli, že chceme brambory a dva druhy masa a vůbec nám nedošlo, že kuchař to vezme doslova a nedá k tomu ani omáčku. Jinak vše ostatní se vydařilo. Jasně, dneska bych si asi vybrala jinou kytku nebo bych se nechala jinak učesat, ale vcelku to byla krásná svatba na kterou celá rodina vzpomíná.

tyname
11. bře 2023

@klokanka31 Změnila bych květinářku, moje kytice se mi vůbec nelíbila, více bych používala různé svatební bazary, místo kapely bych brala univerzálnější ho dýdžeje, místo hostiny bufet a uvažovala bych o moderátorovi a kameramanovi.

zelenaesmolda
11. bře 2023

@dvacka20
co provedla?

veruuu_kubesovic
11. bře 2023

@klokanka31 ano, naprosto perfektní...
malá svatba, vše na jednom místě, obřad pod širým nebem, šaty s vlečkou, super jídlo a raut, skvělá kapela i foto a video, následná party do 4h do rána, aneb když spojíš oslavu mých 30.tin se svatbou....a stálo to za to!

ester_ka
12. bře 2023

@mari90 jo, lilo nám celý den, žádné fotky venku v rozkvetlé zahradě 🤪

lauriak
12. bře 2023

Ja by som zmenila pocasie 🤣 Mali sme zaciatkom septembra a bol to snad najstudensi den v septembi (okolo 16 stupnov) o tyzden na to boli tridsiatky 😂
Inak to bolo fajn akurat som si nic poriadne neuzila - jedlo len tak na rychlo, tortu som nemala, hostia mali degustacii vina kym sme fotili.

klarafucikova
12. bře 2023

@klokanka31 ano, dobu svatby bych zmenila 🙂 byl covid a měli jsme omezeny počet lidí, jenže přesunout bychom museli až na další rok, což se nám nechtělo. Teď mě to občas mrzí, že tam nebyli všichni přátelé, které jsem tam chtěla. Ale svatbu jsem si užila i tak 🙂

martinka_33
12. bře 2023

@teenyel neco podobného jsme meli v plánu původně taky, ale nakonec jsme se brali v dobe kdy svetu vládnul covid a cestování byl problém. Tak jsme si udelali svatbu po svém u nás. Taky byla pro oba druhá.

swan42
12. bře 2023

Ja bych tolik nesetrila (10 000 navic by nas nezruinovalo-ted uz to vim) a asi bych ani netrvala na tom miste obradu a udelala to jinde, kde by bylo i jidlo a ubytovani a nemuselo se cca 8km prejizdet...

1lenuska1
12. bře 2023

Brzy to bude 8 let od svatby a zpetne bych nemenila nic. Vse bylo presne podle nasich predstav. Podruhe bych nesetrila na snubnich prstyncich, ale jinak to byla nejkrasnejsi svatba 🤩 Jako pro vetsinu nevest, samozrejme 😅

kristyneckaa27
12. bře 2023

@klokanka31 Neměnila bych nic. Jen mě trošku mrzí že jsme se nerozhodli i pro kameramana. Naštěstí mám aspoň video z tance a jak mě dědeček vede z telefonu co točil strýc. Jinak fotografku jsme měli dokonalou. Myslím že vše ostatní se povedlo na jedničku,a užily jsme si to jak nejvíc to šlo 🥰 měla jsem obavy jak to zmaknou naše děti (v té době malá 19 měsíců,a malý 4 měsíce.) a byli úplně úžasní,samozřejmě rodina s nimi hodně pomohla 😊

svha
12. bře 2023

Změnila bych jen to, že by svatba nebyla 😂, obřad se svědky a konec. Bohužel jsem nejstarší a rodiče by to nepřenesli přes srdce a že je miluji, nechala jsem hodně na nich.
Apropo ani příjmení se mi nezměnilo. S chlapem se jmenujeme stejně a děti mají prarodiče stejného příjmení z obou stran. Sem tam je to sranda. Toto byla asi jediná vtipná věc celého dne, obřad, kde manželský pár před námi měl novomanželku, která o toto příjmení sňatkem přišla, čtvrt hoďky před námi žena ke stejnému příjmení přišla a pak jsme nastoupili my a smál se celý sál 🤣.
Zbytek dne mi pořád někdo říkal, co by bylo dobré, atd. No nebudu říkat, že tchyně, mám ji ráda. Jen kdyby tak strašně moc nechtěla bytové všem první, i když to odmítá přiznat.

eeris
12. bře 2023

Pozvala bych si vic kamaradek 😀 jinak nic, meli jsme krasnou svatbu

sarinkaovinka
12. bře 2023

asi bych změnila vlasy,rozvržení a kolik jídel a hlaně si to užit co nejdéle. Bylo mě skoro celý večer pak špatně takže jsme ze svatby v deset jeli domů :/

laxesis
12. bře 2023

Neměnila bych nic, měli jsme velkou, krásnou svatbu na celý víkend🙂 max je mi líto, že jednu kamarádku jsem poznala až po svatbě, tu bych tam měla ráda i s rodinou, ale to už bych si hodně vymýšlela😁

bertik20
12. bře 2023

@klokanka31 tak první svatba pro 60 lidí = divadlo pro rodinu. S odstupem času a po rozvodu jsem se už vdávat nechtěla
Jenže osud tomu chtěl a potkala jsem muže, kterého jsem si velmi rychle vzala. Ovšem na obřadě uprostřed levandulových lánů jsme byli my dva, svědci a "naše" děti. Byla to mnohem lepší svatba než ta první a nelituji, že jsme nepozvali nikoho dalšího.
Bylo to jen o nás❤️

kikhulka
12. bře 2023

Ahoj,
Měli jsme svatbu minulý rok 2.7.2022 a nic bych neměnila.
Moc jsme si ji užili a když koukáme na fotky tak si říkáme jak by jsme to zopakovali.
Vyšlo nám úplně vše jak od počasí,jídla,pití,her,prskavek atd až po večerní překvapení v podání ohnivé show.
Co mě tedy nejvíc mrzi ze jsme neměli kameramana,že jsem ty peníze za to neobetovala.

sarkoc
12. bře 2023

Svatbu jsme měli krásnou, ale zpětně bych se s tím asi tak nepárala, vzala se tajně se svědky a zbytku to oznámila. Den to byl úžasný, dle ohlasů pro všechny, ale za to půlroční chystání a stresy by mi to znovu nestálo

jajinka25
13. bře 2023

No jak zacit my jsme svoji 20 let, tchyne v černém... Celou dobu o svatbe sedela s kamoškou a pomlouvali a zahlizeli na svatbu nedala ani korunu ze kdysy synovi dala 10 000 na auto🙄 za me svatba není dulezita jako co se týče velikosti ...stacej svedci a pak treba oslavit s těmi co zato stoji , nejdůležitější jsou fotky manzelu a aby byli krásné oblékli to jsou vzpomínky na věky... Tak to vidim ja ...manzel o svatbe i brečel kvůli jeho mamince jak se chovala...

sarinkaovinka
16. bře 2023

Novomanželé v teniskách - super 😀 ,

klokanka31
autor
16. bře 2023

@jajinka25 To máš dobrý že jen pomlouvali, moje tchýně se dokonce vsadila na svatbě s jiným svatebčanem, že nám manželství vydrží max.rok...A u nás nebrečel na svatbě manžel, ale já 😁

jajinka25
16. bře 2023

@klokanka31 jsou hrozny ty tchyne🥺

malanoha
16. bře 2023

Dobrá diskuze 😉 Jsem vdaná už skoro deset let a nic bych na tom zpětně neměnila 🙂 Měli jsme menší rodinou svatbu na horské chalupě v Jizerkách a byla to super legendární akce, na kterou se vzpomíná dodnes 🙂

leymea
16. bře 2023

Nas svatebni den jsem si opravdu uzila, i presto, ze venku bylo 36 stupnu, ze vsech lilo (i ze me 😀 ). ALE dneska bych to udelala uplne jinak. To co se mi libilo pred lety, to se mi uz ted nelibi. Vse bych udelala na jednom miste, my to meli rozcrcany. Obrad tam, foceni jinde, obed jinde, hostina jinde. No koukala jsem na penize a neprislo mi to spatny, ale dneska to proste vidim jinak a vse by bylo na jednom miste. Jinak bych si asi vybrala i jine saty, jinou barvu svatby (fialova, ta driv frcela 😀 ), jiny uces. Jedinou kytici bych si nechala stejnou. 😀

Strana
z3