Čím namazat 3měsíčnímu miminku štípance od komára?

1992erika
1. zář 2015

Prosím o radu, čím můžu namazat štípance od komára 3 měsíčnímu synovi? Má jich dost a dva z toho má dost červené :( je mi ho líto, pěkně se na něm vyřadil a to máme v oknech sítě :/

mariyanka
1. zář 2015

A co to nechat jen tak, škrábat si to nejspíš nebude, fenistil je podle příbalového letáku od 6 měsíců. My jsme si komáry vždycky jodovali, a pomáhalo to dobře, otázka je, co udělá jód s tříměsíční kůžičkou. A přes postýlku bych zkusila přehodit záclonu. Hodně zdaru.

diniki
1. zář 2015

Já bych to namazala Bepanthenem Plus. Je super, nepálí a je vhodný zejména pro děti, protože se do těla nedostávají žádné špatné látky.

elielizabeth
1. zář 2015

Obyčejnou zubní mast. Opravdu to pomáhá. Zklidní, chladí, přestane svědit a nemusíte se bát, že by to miminku mohlo uškodit...

kocour1
2. zář 2015

Hlavně bych ostříhala miminku pořádně nehtíčky, aby si to neškrábal...proti svědění pomáhá naslinit. A pokud by si to přeci jen rozdrápal, tak je super bepanthen plus - dobře se to po něm hojí🙂.

avantgarda
3. zář 2015

U většího miminka bych použila Fenistil, ale u takhle malého miminka bych zkusila Bepanthen Plus.

luciasek1988
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
monunkaaa
27. zář 2015

Ja jsem mazala bepanthenem,zkusila jsem mesickovou masticku a v lékárně mi poradili tekutý pudr. Nejlépe zabirala mesickova masticka.

michelle1
27. zář 2015

Používám krém od Lavylites, je na všechno a krásně hojí.