Může batole žvýkačku, když ji pak spolkne?
Malý ,když vidí ,že mám žvýkačku ,tak chce taky :-| Pidi kousinek mu vždy dám a on žvýká,ale cca po půl hodince ji samozřejmě spolkne :-|
Říká se ,že žvýkačka lepí střeva,podle mě je to blbost =-)
Dáváte taky ?
Říká se ,že žvýkačka lepí střeva,podle mě je to blbost =-)
Dáváte taky ?

•
25. črc 2009teraz citam...to co zamkravina ze niekolko desiatok rokov? ved to nie ej z gumy, kt. sa dava na bicykle...ale je to potravinarska guma...preboha....
0
no inak aj to je teda nazor..ze zuvacka a voda rovnake nebezpecenstvo.... :-S
Uz sa len nezblaznite z toho,co vsetko dieta smie a co nesmie..
Co je preboha na zuvacke zle?Moze zabehnut rovnako ako ryba, dokonca hrasok, kukuricu povazujem v tomto smere za horsie...to teraz akoze nebude jest do 6 rokov?
Naopak,zuvacku mu dam velmi rada a ochotne..lebo ju pekne zuva a navyse je to fajn po jedle koli ustnej hygiene...takze ozaj uz niekedy nenchapem...
Uz sa len nezblaznite z toho,co vsetko dieta smie a co nesmie..
Co je preboha na zuvacke zle?Moze zabehnut rovnako ako ryba, dokonca hrasok, kukuricu povazujem v tomto smere za horsie...to teraz akoze nebude jest do 6 rokov?
Naopak,zuvacku mu dam velmi rada a ochotne..lebo ju pekne zuva a navyse je to fajn po jedle koli ustnej hygiene...takze ozaj uz niekedy nenchapem...
no dobrá,dekme tomu,že se žvýkačka dostane z těla ven...A co sorbitol který obsahuje?Já jsem na tohle fakt hrozná,tak si to prosim neber osobně 🙂
I když jaktak koukám vy už budete mít dva roky,tak by to nemusela být taková tragédie.
Asi sem pletu taky hrušky...
No jo,tam mu dej kdyžtak radši ty medvídky,ty jsou určitě líp stravitelné,ale né celý pytlík najednou 😃 😃 😃
Melu,co?
I když jaktak koukám vy už budete mít dva roky,tak by to nemusela být taková tragédie.
Asi sem pletu taky hrušky...
No jo,tam mu dej kdyžtak radši ty medvídky,ty jsou určitě líp stravitelné,ale né celý pytlík najednou 😃 😃 😃
Melu,co?
Dvojka, nemeleš, to sem taky patří. Jednou jsem četla, že se dá kvůli žvýkačkám skončit i v nemocnici - dá se předávkovat nějakou látkou, kteoru to obsahuje (už jsem zapomněla jakou, myslím, že možná to byl i ten sorbitol) - ovšem to by se muselo vyžvýkat extrémní množství, myslím, že uváděli snad 20 balíčků za den (ale pamatuju si to fakt jen mlhavě, takže možná to bylo jiné množství) :-N
dvojka-já si na stravování Kubíka hodně potrpím.
ale jak mě viděl,tak chtěl taky,odvedení pozornosti nepomohlo,tak pidi kousek dostal a fakt žvýkal.
Nemám v plánu mu jí dávat.
A tvůj názor vyzněl rozumně(nejdou mi přídávat smajlíci,ale až teď)má být mrkací.
Uživatelka viz výše ,ho napsala krapet urážlivě
ale jak mě viděl,tak chtěl taky,odvedení pozornosti nepomohlo,tak pidi kousek dostal a fakt žvýkal.
Nemám v plánu mu jí dávat.
A tvůj názor vyzněl rozumně(nejdou mi přídávat smajlíci,ale až teď)má být mrkací.
Uživatelka viz výše ,ho napsala krapet urážlivě
ja som raz videla jednu maminu ako asi rocnemu babu dala celu hubu bubu, takze to som mala dost ]-( ale nasej malej fakt dam z malej vankusikovej zuvky tak 4tinku a mozno 2-3krat prehltla ale zuje normalne, myslim, ze je to dobre aj na zubky, pokial su to bezcukrove, isto lepsie ako sa ma dlavit cokoladami a keksami, ale je to naozaj co clovek to nazor 🙂
a inak babule tie co to tu obhajujete ZABEHNUTIM, tak vam poviem ze moja mala sa velakrat dusila na inych moznych jedlach, napr. banany a podobne, takze to by sme tym detom nemohli dat nic asi... napriklad tvrdy gulaty cukrik by som jej isto nedala ale pidi zuvacku....
svoj nazor na zuvacky som pisala no niekto tu spominal gumove cukriky.tak tie by som ziadnemu zo svojich deti nekupila-nastastie ich ani nelubia-je to sama zelatina a umele farbiva-hotova otrava pre zaludok,creva a zuby!!!fuj vyrabaju sa z hovädzieho odpadu brrrrrr-kosti fuj
Tak jsem si to našla na Wikipedii - fakt že jo 😞 http://cs.wikipedia.org/wiki/%C5%BDelatina
Nicméně kolagen je dobrý na tvorbu a udržování chrupavčité tkáně, tak to zase tak hrozné nebude. Mimochodem i v kuřecí polévce se spolu s masem vaří i ty kostičky a taky nám to nevadí 😃
Nicméně kolagen je dobrý na tvorbu a udržování chrupavčité tkáně, tak to zase tak hrozné nebude. Mimochodem i v kuřecí polévce se spolu s masem vaří i ty kostičky a taky nám to nevadí 😃
Začni psát odpověď...

Odešli