Starší x nový monitor dechu?

lennisek1
25. únor 2016

Od známé jsme včera dostali starší monitor dechu. Četla jsem už mockrát, že starší monitory nejsou úplně spolehlivé (ale nepíšou kvůli čemu, já si myslím, že je to kvůli podližcce s čidly).. Myslíte, že stačí k monitoru koupit jen novou podložku?

lennus
25. únor 2016

Já bych do staršího nešla a nový je zas slušná darda. Po porodu mi nabídli k zapůjčení v nemocnici, kde je i seřizují, tak mi to přišlo jako dobrá alternativa, měli jsme ho půl roku.

denousek
25. únor 2016

@lennisek1 ano podlozna nova uplne stačí... ale jde to i otestovat jestli to funguje spravne.... dej ji do postýlky zapni a chytni se postýlky bude tě to snímat...

lennisek1
autor
25. únor 2016

@denousek super, děkuji moc🙂 určitě testneme🙂

seznamluc
25. únor 2016

Koupila jsem si starší ( 12m pouzivanej po jednom dítěti) s dvemi podlozkami a my s ním neměly žádný problem . Ale kdybych měla sebemenší podezření tak bych si ho nechala zkontrolovat a seřídit .

littlecharm
25. únor 2016

Babysense se mohou nechat zkalibrovat a totéž jsem četla o Nanny. Já koukala na Babysense II a cena byla kolem 200 Kč (takže já si monitor nechám na druhé dítě a určitě nebudu kupovat zase nový, nechám pouze zkalibrovat).

monikagurthova
25. únor 2016

Je možné koupit jen novou podložku a vyzkoušet, jestli vše funguje jak má. My kupovali ale nový (pro můj lepší pocit) Babysense II za 2.800 na www.pilulka.cz, což mi nepřijde jako zas tak hrozná darda. A nebo je možnost zapůjčit v porodnici.

derra
25. únor 2016

Ja teď koupila jeden od jedne holčiny tady na koniku. Byl necele dva roky stary po jednom diteti což byla ma podminka. Starsi bych nechtěla. A kdyz budu mit podezreni ze snima spatne tak seridit se da vzdy 🙂 novy se mi kupovat nechtelo za ty penize, i ty pouzite vypadaji jak nove kdyz jsou vicemene furt pod matraci jen 🙂

svetlus_pepca
25. únor 2016

Taky jsme měli necelé dva roky starý a fungoval normálně. Schovala jsem a při případném dalším dítku kdyžtak necháme zkontrolovat. Nové podložky se obvykle sehnat nechají.

schotja
25. únor 2016

@lennisek1 Ahoj, určitě stačí dokoupit desku, my měli Nanny a dokupovali druhou desku, když dcerka začla cestovat po postýlce.. Je to naprosto stejné, obě desky se daly samostatně připojit k základně, nebo jedna k druhé, aby byly propojené spolu, deska vyjde cca 800,-..