icon

11letému synovi je nutné udělat obřízku, máte zkušenost?

nonacek
8. únor 2016

Poraďte mi mam 11leteho syna u kterého mi paní doktorka řekla,že je nutno udělat obřízka,jsem s toho dost špatná nespím. ...
divala jsem se na to jak to vypadá. ..... a je mi s toho na nic
Má jít ted ve středu na zákrok a Já nevím jestli je jine východisko. ...
Nezeptala jsem se doktorky jelikož jsem v dány moment byla s toho uplně vedle ...
Poraďte jestli máte zkušenost. .......... budu vděčná za každý názor. .........

im4fun
•
8. únor 2016

A z ceho jsi tak spatna? Vzdyt to nic neni. Muj manzel obrizku ma (ze zdrav.duvodu mu ji museli nekdy v 16 delat) a ja jsem za to rada...

nonacek
autor
•
8. únor 2016

@im4fun a proc si ráda?
jsem s toho špatna ,proto ze jsem zákrok viděla na YouTube a fakt děs
Nevím jestli je zákrok ambulantní. .......
Hledám info na netu
Proto že jsem Já blbec nezeptala doktorky

im4fun
•
8. únor 2016

@nonacek no manzel z toho rozhodne zadny trauma nema, je to rutinni zakrok. Na youtube bych se neinspirovala protoze tam jsou videa s ritualnima obrizkama, nikoliv zdravotnima. Fakt snad neexistuje nic banalnejsiho a rozhodne neni duvod byt z toho spatna. Navic asi jinou moznost moc nema ne?
Nevim ale.proste obrezani chlapi mi vyhovujou vic.

kacca11
•
8. únor 2016

Obrizka je standardni zakrok, nic zvlastniho. Tvuj syn bude mit v budoucnu bezproblemovy sexualni zivot, takhle, pokud mel problemy, by to tak nejspis nebylo.

Na youtube se vubec nedivej.

nonacek
autor
•
8. únor 2016

nevis jestli měl tvůj manžel po zákroku bolesti.. např. Při močení. .. ?
Děkuji jsi zlato,hodně jsi mne uklidnila @im4fun

nonacek
autor
•
8. únor 2016

@kacca11 Děkuji za uklidnění, hned se cítím lip💋

kacca11
•
8. únor 2016

@nonacek muj manzel s tim nema zkusenosti.

im4fun
•
8. únor 2016

@nonacek to nevim ale nic takoveho nijdy nerikal. Mel to delane temi samoodpadavacimi stehy a do par dnu to bylo cele pryc. Myslim ze i kdyby ho to pri moceni den nebo dva bolelo, tak to prezije, uz to neni maly dite. Fakt to neni zadny drama

nonacek
autor
•
8. únor 2016

@im4fun Prosím ještě jednu otázku a nevíš zda byl manžel hospitalizován. .?
Dekuji

im4fun
•
8. únor 2016

@nonacek nebyl, delali mu to ambulantne. Ale delali mu to v Italii, ale myslim ze tady to bude asi stejny

nonacek
autor
•
8. únor 2016

@im4fun Děkuji moc za psychickou Pomoc 💗💗💗💗💗💗💗💗💋💋💋💗💗💗💗💗💗💗🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🎀🎀🎀🎀🎀🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🍀🍀🍀🍀🍀🌿🌿🌿🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌻🌻🌻🌻🌺🌺🌺🌺

im4fun
•
8. únor 2016

@nonacek nemas vubec zac. Fakt to neni duvod byt z toho spatna, o nic nejde.

nonacek
autor
•
9. únor 2016

@im4fun děku ju moc 💗

smrkalek
•
12. únor 2016

Ahoj mému synovi ze zdravotních důvodů uvolňovali předkožku na urologii. Tehdy mu bylo 2-3 roky, už to ani nevím přesně. Prováděli to ambulantně v Praze na dětském oddělení urologické kliniky. Dali mu nějakou pastu jako lokální anestezii a po nějaké chvilce, provedli zákrok. Doma sem ho musela mazat 2x denně mastičkou. Asi za 5-6 dní to bylo dobré. Manželovi taky museli dělat obřízku asi v 8 letech ze zdravotních důvodů. Je za ni rád. Moc mu to pomohlo, zbavil se potíží.

ma_jo
•
12. únor 2016

@nonacek já bych řekla, že to nebude o moc horší, než třeba píchání uší. Pár dní to možná bude nepříjemný, ale není to žádný velký zákrok. A v budoucnu za to bude nejspíš rád.

nonacek
autor
•
12. únor 2016

Holky moje
Zatím se urolog rozhodl obrizce vyhnout na 6 týdnů a dali nějakou masticku
A musíme 3 x denne mazat po tu dobu a kdyby to nepomohlo během těch 6 neděl tak pak ho zákrok nemine

gin124
•
2. dub 2016

@nonacek

Nevím, jestli tu nejsem pozdě, ale ta aplikace mastí je někdy nutná i s přestávkami několokrát opakovat. Je mnoho důvodů, proč je třeba se zbytečné amputaci předkožky vyhnout.

Přiznávám, že jsem před rokem a půl také vůbec nevěděl, co to ta obřízka vůbec vlastně je. Povšechnou informaci, že je to operace, při níž se odstraní předkožka penisu jsem věděl. Neměl jsem však patřičné informace o funkci předkožky. Domníval jsem se, že je to nadbytečná rudimentní kožní řasa. Nyní však vím, že předkožka je důležitý multifunkční přídatný orgán penisu, z níž ta funkce, která byla pokládána za jedinou, totiž aby v klidu kryla žalud, je z nich ta nejméně důležitá. Až na 15% dospělých mužů má při plně zachovalé předkožce svůj žalud trvale odkrytý. Mnohem důležitější je senzorická a sexuální funkce předkožky. Při její radikální amputaci přijde muž o přes 70% svých nejcitlivějších erotogenních zakončení a citlivost penisu je tak sníží na pouhou čtvrtinu. To má pro mnohé obřezané muže fatální důsledky, jako je třeba ztráta výrazného prožitku při sexu nebo anorgasmie.

Více zde: http://www.obrizka-chlapcu-cz0.cz/news/psycholo...

Asi tak 95% amputací předkožek z takzvaných zdravotních důvodů je zcela zbytečných a váš syn se může za pár dní dovědět, že mu byl zcela zbytečně udělán zákrok, při kterém byl připraven opřes 70% nejcitlivějších erotogenních zakončení a kvůli kterému může mít opravdu velké potíže ve svém budoucím sexuálním životě.

Je ve svém věku už dost starý na to, aby si přečetl, jak se má v tomto případě postupovat.

Více zde: http://www.strankyprokluky.cz/jak-o-sebe-pecova...

gin124
•
2. dub 2016

Mnozí si myslí, že o nic nejde. To jsem si myslel ještě před dvěma roky také.

V roce 1970 rozpoznali Keneth David Hopkins (vystupuje pod pseudonymem Brother K) a jeho partnerka Carole Anne, že je to právě obřízka, která jim působí potíže v jejich sexuálním životě. Dnes už je prokázáno, čím to je. Já za ty pouhé dva roky co se tím zabývám už znám fůru případů, kterým obřízka zničila jejich sexuální život. A nejen to, jsou ženy, které trpí s obřezaným bolestivým pohlavním stykem, kdežto s neobřezaným mužem ne. Dnes už je to známé a ví se ,čím to je.

Loni v létě mi psal na email jeden 28 letý muž, který kvůli jeho amputaci předkožky v jeho devíti letech nedosáhne orgasmu a ejakulace normálním. Zcela zničený sexuální život a oplodnit může případnou partnerku pouze uměle. Asi 10% mužů má kvůli obřízce potíže a on spadl do těch 10%.

marko1996
•
19. kvě 2026

@nonacek ahoj ja som mal fimozu v dospelosti a urobili mi radikálnu obriezku aj odstránili uzdicku. Som max spokojný a ľutujem že som sa nedal obrezať oveľa skôr. Za mňa max spokojnosť.