6letou dceru bolí břicho na pravé straně
Dcera 6.let si stěžuje ze ji boli brisko na prave straně.Nevim co to muze byt?Co je na prave strane?nemuze to byt kyla?
Ja myslela ze slepak je na leve strane
Slepaka zjistis tak, ze ji nechas skocit dolu ze zidle, pokud pohoda tak neni, pokud skonci v bolestech uz v pulce skoku tak je to jasny... U doktora by ta metoda probihala stejne
Slepák je na pravé straně! Můžeš zjistit podráždění tedy, když si malá pokrčí dolní končetiny a ty mírně zatlačíš na bolestivé místo na břiše a rychle uvolníš.... prostě jemně stlačíš do hloubky bříška a pak pustíš.. pokud je to bolestivé, tak je to slepák.
Každopádně bych i tak uháněla k dr!! Jistota je jistota,,
Presne tak, slepé črevo je na pravej strane. U mna doktori čakali a čakali, neviem na čo. Až sa to skončilo zápalom pobrušnice a zauzlením čriev. Doslova ma už potom zachranovali na poslednú chvíľu. Mala som vtedy šesť rokov, ale moc dobre si na to pamatám. Bolelo ma to až tak veľmi, že som sa nemohla ani smiať. To si tak spomínam. Našťastie to dobre dopadlo. Takže by som to určite riešila.
Slepák je na pravé straně, dr vždy zjišťovala tak že pichla na levé straně a když se ozve pravá je podezření na slepák
Moc diky vsem!

slepák, pokud je to dole