Čím mazat neštovice na genitáliích?
Ahoj, synovi včera vyskakaly neštovice.Každou minutou je jich vic a vic.Ma je úplňě všude Bohužel i na pindíkovi.Vim,ze tam se nema mazat pudrem.Ale bohuzel často pláče,že ho to boli.Nemate někdo nějakou radu,čim mazat či jak mu to ulehçit?Chystam se na hypermanganovou koupel.Děkuju moc
@krisbob mym detem taky ulevily Fenistil kapky
my mazali betadinem a fenistil kapky když bylo hodně zle
My jsme používali pěnu Pox clin. Když se uchová v lednici, tak parádně chladí. Bára měla neštovice taky úplně všude, chodila nahatá, vadilo jí i tričko. A Fenistil kapičky taky baštili.
Homeo Rhus tox. 9CH a omývali jsme jen vodou.
genciánka, obě děti je měly taky na genitáliích, tam se genciána fakt osvědčila
znmá radila genciálkou jinak já dávála místo pudru (ten je občas) chladivý gel - neml přímo na pidíkovi-pupínek byl vedle a tam jsem tím gelem mazala > syn měl necelé 3 roky a vůbe cse nedrbal - řekla ajsem že když to bdue svědit namažeme gelem - a vše Ok 🙂
Jinak ty fenistil kapičky - dávala jsem halvně na noc
Všem vam moc děkuju.Dala jsem na tradice a pouzivám tekuty pudr,fenistil kapky na noc a keatke hypermanganove koupele.musim rict,ze ac jich mame fakt hodne,syn to zvlada v pohode a krasne se to hoji.Ješte čekam,kdy vyskáčou dceři a bude splněno.Mějte se

Nám doktorka doporučovala kapat Fenistil kapky a nebo Dithiaden. Nakonec u našich holomků to nebylo nutné, občas jsem ťupkala čajovníkovým olejem (Tea tree oil), někdo doporučuje levandulový.