icon

Čím mazat neštovice na genitáliích?

krisbob
14. čer 2018

Ahoj, synovi včera vyskakaly neštovice.Každou minutou je jich vic a vic.Ma je úplňě všude Bohužel i na pindíkovi.Vim,ze tam se nema mazat pudrem.Ale bohuzel často pláče,že ho to boli.Nemate někdo nějakou radu,čim mazat či jak mu to ulehçit?Chystam se na hypermanganovou koupel.Děkuju moc

kac_kac
14. čer 2018

Nám doktorka doporučovala kapat Fenistil kapky a nebo Dithiaden. Nakonec u našich holomků to nebylo nutné, občas jsem ťupkala čajovníkovým olejem (Tea tree oil), někdo doporučuje levandulový.

marcipanka.k
14. čer 2018

@krisbob mym detem taky ulevily Fenistil kapky

rsr
14. čer 2018

my mazali betadinem a fenistil kapky když bylo hodně zle

zzuzinda
14. čer 2018

My jsme používali pěnu Pox clin. Když se uchová v lednici, tak parádně chladí. Bára měla neštovice taky úplně všude, chodila nahatá, vadilo jí i tričko. A Fenistil kapičky taky baštili.

ivankapri
14. čer 2018

Homeo Rhus tox. 9CH a omývali jsme jen vodou.

koncita
14. čer 2018

genciánka, obě děti je měly taky na genitáliích, tam se genciána fakt osvědčila

ladyhacek
14. čer 2018

znmá radila genciálkou jinak já dávála místo pudru (ten je občas) chladivý gel - neml přímo na pidíkovi-pupínek byl vedle a tam jsem tím gelem mazala > syn měl necelé 3 roky a vůbe cse nedrbal - řekla ajsem že když to bdue svědit namažeme gelem - a vše Ok 🙂
Jinak ty fenistil kapičky - dávala jsem halvně na noc

irena1111
17. čer 2018

@krisbob já bych nemazala vůbec ničím. Doporučuju Fenistil kapky proti svědění a hodně větrat. Teď když je teplo tak nejlépe aby chodil nahý nebo co nejvíc vysvlečený.

krisbob
autor
18. čer 2018

Všem vam moc děkuju.Dala jsem na tradice a pouzivám tekuty pudr,fenistil kapky na noc a keatke hypermanganove koupele.musim rict,ze ac jich mame fakt hodne,syn to zvlada v pohode a krasne se to hoji.Ješte čekam,kdy vyskáčou dceři a bude splněno.Mějte se