Co na imunitu u 3leťáka?

katerinanell
23. črc 2023

Zdravím. Poradí někdo co na imunitu pro 3 leté dítě? Dcera od té doby,co chodí do školky je často nastydlá. Od září nebyl měsíc,abych jí nemusela nechat doma. Naštěstí to nebyl problém - jsem na MD s mladší dcerou. Starší dceři dávám Vibovit, ale přijde mi, že to nemá vůbec žádný účinek. Nemyslím si,že bych jí špatně oblékala. Snažím se jí oblékat tak akorát.
Co dáváte svým dětem? Radši bych nějaké "bonbony" jako je ten vibovit, marťánci apod. Hlavně, aby už tak často nemarodila. Děkuji.

ivkasolavova
23. črc 2023

@katerinanell Dávám klukům imunoglukan a za mě nejlepší .Je teda dražší ale účinek je super.Ty vitamíny jako jsou Marťanci jsou k ničemu ,sama mi to řekla lékárnice že to je jen reklamní tah .

honatko092
23. črc 2023

Četla jsem, že je dobrý rybí tuk...odzkoušeno zatím nemám.

katerinanell
autor
24. črc 2023

@ivkasolavova děkuji za odpověď. Imunoglukan jsem jí dávala ze začátku ale stejně mi každou chvíli nastydla. Pak byla nemocná, nechtěla jsem do ní cpát další sirup, tak jsem začala kupovat právě ten vibovit. Ty marťánky jsem brala já když jsem byla malá ale to samé co u dcery ten Vibovit. V dotazu jsem zmínila marťánky spíše jako příklad, že bych jí radši dávala "bonbóny" než nějaké sirupy.

katerinanell
autor
24. črc 2023

@honatko092 děkuji za odpověď. Právě nevím,jestli by mi rybí tuk jedla. My doma ryby ani nic takového nejíme

beautylife
23. srp 2023

@katerinanell a zkoušela jsi kolostrum?

katerinanell
autor
30. srp 2023

@beautylife zdravím zatím jsem dávala pouze imunoglukan a teď ten Vibovit

rozitta
30. srp 2023

@katerinanell dávám teď imunoglukan ale vysypávací kapsle. Syn to dvakrát zkousne a zapije.

petramana
30. srp 2023

@rozitta je to jako ten sirup co se dava podle vahy, akorat v kapslich? syn prave uz ten sirup moc nechce, tak bych tohle reseni mozna uvitala 👍