icon

Co způsobuje červené mapky na těle dítěte?

monikaah
17. říj 2022

Zdravím, dnes ráno se moji dceři (v únoru 4 roky) objevili tyhle červené “mapky”. Má to po celém těle (záda, nohy trochu ruce a okolo pusy).
Zatím ji to nesvědí. Nevíte někdo co by to mohlo byt? Horečky nemá a v bližší době ani neměla. Má jen kašel. A ani jsem ji nedávala nic co by jindy neměla.

jjasmina
•
17. říj 2022

@monikaah zkuste fennistil kapky, může se jednat jen o kožní reakci, prášek, mýdlo, jídlo

xxx3d
•
17. říj 2022

takhle jak to máš nafocený to pošli vaší pediatře.
já bych trochu znejistěla, aby se nic nezanedbalo, mě třeba napadly zarděnky, ale nejsem pediatr a nechci strašit.
taky to může být neobvykle silná alergická reakce na něco, ale píšeš, že si nic neobvyklýho nedávala, takže, já bych to poslala dr. ať víš.

barumrallyebum
•
17. říj 2022

Ukazala bych fotky v lekarne nebo zasla k dr. Muze to byt nejaka detska viroza nebo alergie. Manzel mel neco podobneho a rekli mu toto.

jannym
•
18. říj 2022

Alergie nebo spala? Nam ted ve skolce na sverich vysi info o vyskytu spaly a vypada to jako cervene velke skvrny po tele

monikaah
autor
•
18. říj 2022

@jannym Byly jsme dnes u dr. a je to alergie 🙂

monikaah
autor
•
18. říj 2022

Děkuji všem za rady. Tak dcera má na něco alergii, dnes jsme byly u dr. 🙂

jannym
•
19. říj 2022

@monikaah tak to je ta lepsi zprava 🙂, ja jsem z tech vzkazu ve skolkce uz ricna, tam je to jak v supermarketu na kazdejch dverich nejaky vzkaz, deti na hristi vsechny dohromady, odpoledne spojeny tridy a ta nabidka: spala, zanet spojivek, roupy a nestovice, tak jsem zvedava co na nas vyjde tentokrat (nestovicemi si vylepsil velky prazdniny)