Dcera (3,5 měsíce) přestala pást koníčky

katenkas
18. říj 2015

Dobrý den, chci se zeptat. S dcerou 3,5 měsíce cvičíme Vojtovu metodu, nejprve kvůli predilekci na pravou stranu, nyní na zlepšení pasení koníčků. Dcera byla velmi unavená, hodně spala a fyzioterapeutka říkala, že máme nyní cvičit jen 2xdenně, nato malá dostala teplotu a my cvičit přestali úplně - je to už cca 5 dní. Snažím se jí dávat na bříško, občas pase normálně, ale v hodně případech neudrží ani hlavičku, lehne si s ní na stranu a plácá rukama. Jsem z toho špatná. Zítra budu určitě volat fyzioterapeutce, ale dnes nevím, zda tedy začít zase raději cvičit nebo jí nechat naopak odpočinout. Celá rodina je nachcípaná, takže tu máme plno bacilů. Malá je naštěstí teď už bez teploty, ale spinká asi trošku častěji než normálně. Jinak žádné příznaky nemá. Díky moc za rady, zkušenosti.

no_title
18. říj 2015

Rehabilitace nejsou v době nemoci vhodné - ani masáže. Akorát to rozproudí krev po těle a tím virózu rozšíří. Ona to dožene, nebojte 🙂

melodygirl
18. říj 2015

@katenkas to vypadá, že chytla virózu, může mít bolest v krku a na venek to kromě teploty a únavy nepoznáš, leda že by do krku kouknul pediatr a poslechl ji. Při nemoci je únava normální, takže bych necvičila. Hlavně bych ještě odložila očkování, nebo už první máte za sebou?

katenkas
autor
18. říj 2015

@melodygirl My jsme právě byli u doktorky ve čtvrtek (měla jít na přeočkování hexy) - doktorka jí prohlédla, prý má trošku oblouky v krku z rýmy, ale jinak nic neříkala. Očkování jsme přeložili, až budeme úplně fit.

alubif
18. říj 2015

To je normální, naše to taky ,, zapomněla". to, že se rozplácne je postupná příprava na otočení. Připravovala mě na to naše pediatrička, že to bude dělat ať se neděsím.

katenkas
autor
18. říj 2015

@alubif ahaa, tak to jste mě trošku uklidnila. Já ztoho měla hrozný šok. Vždycky hlavičku držela parádně a nikdy problém nebyl :(

jaresska
19. říj 2015

A možná je to i tou virózkou, nemoc většinou vrátí dovednosti trošku zpět....