Dětská léčebna ve Cvikově, byla jste tam některá?

franzovka
19. srp 2014

Byla jste prosím některá? Máme jet poprvé. Na co se připravit?

vrtelka
20. srp 2014

Já tam osobně nebyla ,ale ted tam je jedna maminka z jedné skupinky a píše,že se maji dobře jsou tam druhy tyden. 🙂

franzovka
autor
20. srp 2014

děkuji

klara.t
30. zář 2014

@franzovka já mám ve Cvikově rodiče. Léčebna je moc chválená. Zrovna je tam naše spolužačka ze školky, ta byla i loni a moc si to chválili. Sice je to maloměsto, nuda, ale výrazně se jí zlepšilo dýchání.

franzovka
autor
4. říj 2014

Tak už i já mám osobní zkušenost a musím jen chválit - sestřičky, lékařský a rehabilitační personál, všechna cvičení,okolí léčebny, jídlo - vše výborné. Všichni se snaží dělat maximum pro děti a ty jsou zde nadšené a my, rodiče, s nimi. Určitě se sem rádi vrátíme.

misulkajaa
3. led 2015

Já sem tam byla a je to tam krásné 😉 pojedu tam ještě jednou ale ne před Vánocema ale o velkých prázdninách je to tam krásné kdo tam ještě nebil tak at tam jede protože je to tam bezva jede se každý týden na nějaký výlet takže přijedte 🙂 🙂 😉 😉

alcaalca32
9. led 2015

@franzovka pokud nám vzp schválí,pojedeme se synem v dubnu..po Vašem příspěvku mi spadl kámen ze srdce, protože sem nikde moc názorů a informací nenašla.. 🙂

franzovka
autor
10. led 2015

@alcaalca32 nebojte, URČITĚ se tam bude líbit vám i dětem, mé děti i jejich kamarádi z léčebny na Cvikov pořád vzpomínají

billi
23. kvě 2015

Máte některá nové zážitky a zkušenosti se Cvikovem? Letos jedeme, tak jsem zvědavá, jak to tam vypadá. Beru všechny zkušenosti, postřehy, fotky, rady, co s sebou...

kopretina3
23. kvě 2015

Na téhle diskuzi si maminky vyměňují zkušenosti s pobytem v této léčebně.
http://www.emimino.cz/diskuse/dl-cvikov-mate-zk...

anlek
16. čer 2015

@billi Kdy jede? Přemýšlím, že bychom příští rok změnili léčebnu, zatím jsem byli 2x v Křetíně. Dal se dohodnout přesný termín dopředu? Jak dlouho dopředu to bylo potřeba? Chtěla bych nadstandartní pokoj, měli jste ho? Nebyl problém s tím ho dostat? Jak probíhá den? Šlo změnit doprovázející osobu?

lucinka58
16. čer 2015

Byla tam kámoška s dětmi a my jsme za ní byli na víkend a zdála se mě celá ta léčebna v pohodě 🙂 Okolo se dá dělat spousta výletů a je tam krásný okolí 🙂 Jinak kámoška tam byla spokojená - byla tam s dětmi myslím 3 týdny.

billi
17. čer 2015

@anlek jedeme v listopadu na 6 týdnů. Měli volno i dřív, ale jedu s 2 celkem malýma dětma, tak jsem chtěla nadstandard, není problém ho získat, pokud je volný. Domlouvala jsem to v tom květnu.

mannadela
30. črc 2015

@billi Ahojka, můžu se Tě zeptat - ten termín sis vybrala sama? Mně totiž včera napsali, že záleží na pořadí naší žádosti (na tom, kdy k nim dorazí to schválení od pojišťovny). Tak jsem z toho taková v rozpacích, když vlastně nevím, jestli pojedeme v lednu, v únoru nebo v březnu... nebo někdy úplně jindy.

billi
30. črc 2015

Já jsem tam volala, paní mi řekla, že v pohodě a jaký chci termín...

mannadela
26. pro 2015

Holky, nevíte, je-li v léčebně přístup na internet?

kopretina3
26. pro 2015

Wifi připojení je prý ve společné hale - aule v léčebně.

anlek
26. pro 2015

Záleží na oddělení. Zkuste se poptat, kde budete.

anlek
26. pro 2015

@billi Tak to jsme se tam potkaly. :D My byli také v listopadu, byli jsme na standartním pokoji. Nadstandart nebyl volný a nakonec to vůbec nevadilo.

mannadela
26. pro 2015

@anlek Děkuju, zkusím tam zavolat. A jak jste tam byla spokojená? My pojedeme v březnu, tak jsem zvědavá, co nás čeká 🙂.

kopretina3
26. pro 2015

Já jsem tam osobně nebyla. Děti absolvují inhalace, cvičení, perličkovou koupel, otužování, základy hry na flétnu. Léčebna také pořádá výlety do okolí.

mannadela
26. pro 2015

@kopretina3 Já jsem právě zvědavá, jestli se dá nějak v poklidu absolvovat všechno s dvěma prckama. Klukům jsou 2 a 4 roky a jsou to pořádná šídla. Navíc ten starší si špatně zvyká na nové věci a je to s ním v tomhle ohledu dost složité. Uvidíme 🙂

billi
27. pro 2015

@anlek my nakonec nikde nebyli. Sešlo se víc problémů, tak jsem to zrušila.

kopretina3
27. pro 2015

Billi - a pojedete někam příští rok?

anlek
28. pro 2015

@mannadela Poprvé jsem byla v léčebně s dětma ve věku 2,5 a 4 roky. Nebylo to ve Cvikově. A oproti tomu, kdy dětem bylo 5,5 a 4, tak to byla honička. To holt ten věk je náročnější. Ve Cvikově mají děti 4x týdně individuální rehabilitaci, která je SKVĚLÁ. Kluci se mi tam hrozně moc zlepšili a to nejsou an tom nijak extra špatně, předpokládám, že u dětí, které mají velké potíže, tak zlepšení je ještě větší. Při rehabilitaci jednoho, druhého pohlídají paní učitelky v miniškolce v budově, kde jsou rehabilitace. Jinak školka je jinde a paní učitelka se velmi snaží pomoct maminkám, které mají prťavce a druhé dítko školkové, takové děti mají při přijímání přednost. Pokud se sejde dobře oddělení, tak si i maminky vzájemně vypomůžou.

mannadela
28. pro 2015

@anlek Jé, jsi hodná, žes napsala, děkuju moc za zkušenost 🙂. Snad to zmáknem bez problémů.

mannadela
16. únor 2016

@anlek Ahojka, můžu mít na Tebe ještě jeden dotaz? Platilas za pobyt regulační poplatky? Sice vím, že jsou zrušené, ale zmátla mě ta informace u nich na netu (mají to tam stále vyvěšené, jakoby to platilo). Tak si říkám, jestli nemají léčebny nějakou výjimku.

kopretina3
16. únor 2016

manadela - regulační poplatky jsou zrušené, už se neplatí ani v léčebnách

mannadela
17. únor 2016

@kopretina3 Uff 🙂, děkuju.

anlek
17. únor 2016

@mannadela Poplatky se naplatí. Bohužel mají stránky neaktualizované. 😒 Jeidné, co se platí je nadstandard, pokud o něj stojíš.

mannadela
18. únor 2016

@anlek Jj, nadstandard už mám 🙂. Ty stránky mě docela mrzí... už i třeba to, že tam vůbec nemají nafocený interiér. Jinak děkuju moc za odpověď 😉