Byla jste prosím některá? Máme jet poprvé. Na co se připravit?
děkuji
Tak už i já mám osobní zkušenost a musím jen chválit - sestřičky, lékařský a rehabilitační personál, všechna cvičení,okolí léčebny, jídlo - vše výborné. Všichni se snaží dělat maximum pro děti a ty jsou zde nadšené a my, rodiče, s nimi. Určitě se sem rádi vrátíme.
Já sem tam byla a je to tam krásné 😉 pojedu tam ještě jednou ale ne před Vánocema ale o velkých prázdninách je to tam krásné kdo tam ještě nebil tak at tam jede protože je to tam bezva jede se každý týden na nějaký výlet takže přijedte 🙂 🙂 😉 😉
@franzovka pokud nám vzp schválí,pojedeme se synem v dubnu..po Vašem příspěvku mi spadl kámen ze srdce, protože sem nikde moc názorů a informací nenašla.. 🙂
@alcaalca32 nebojte, URČITĚ se tam bude líbit vám i dětem, mé děti i jejich kamarádi z léčebny na Cvikov pořád vzpomínají
Máte některá nové zážitky a zkušenosti se Cvikovem? Letos jedeme, tak jsem zvědavá, jak to tam vypadá. Beru všechny zkušenosti, postřehy, fotky, rady, co s sebou...
Na téhle diskuzi si maminky vyměňují zkušenosti s pobytem v této léčebně.
http://www.emimino.cz/diskuse/dl-cvikov-mate-zk...
@billi Kdy jede? Přemýšlím, že bychom příští rok změnili léčebnu, zatím jsem byli 2x v Křetíně. Dal se dohodnout přesný termín dopředu? Jak dlouho dopředu to bylo potřeba? Chtěla bych nadstandartní pokoj, měli jste ho? Nebyl problém s tím ho dostat? Jak probíhá den? Šlo změnit doprovázející osobu?
Byla tam kámoška s dětmi a my jsme za ní byli na víkend a zdála se mě celá ta léčebna v pohodě 🙂 Okolo se dá dělat spousta výletů a je tam krásný okolí 🙂 Jinak kámoška tam byla spokojená - byla tam s dětmi myslím 3 týdny.
@billi Ahojka, můžu se Tě zeptat - ten termín sis vybrala sama? Mně totiž včera napsali, že záleží na pořadí naší žádosti (na tom, kdy k nim dorazí to schválení od pojišťovny). Tak jsem z toho taková v rozpacích, když vlastně nevím, jestli pojedeme v lednu, v únoru nebo v březnu... nebo někdy úplně jindy.
Já jsem tam volala, paní mi řekla, že v pohodě a jaký chci termín...
Holky, nevíte, je-li v léčebně přístup na internet?
Wifi připojení je prý ve společné hale - aule v léčebně.
Záleží na oddělení. Zkuste se poptat, kde budete.
Já jsem tam osobně nebyla. Děti absolvují inhalace, cvičení, perličkovou koupel, otužování, základy hry na flétnu. Léčebna také pořádá výlety do okolí.
@kopretina3 Já jsem právě zvědavá, jestli se dá nějak v poklidu absolvovat všechno s dvěma prckama. Klukům jsou 2 a 4 roky a jsou to pořádná šídla. Navíc ten starší si špatně zvyká na nové věci a je to s ním v tomhle ohledu dost složité. Uvidíme 🙂
Billi - a pojedete někam příští rok?
@mannadela Poprvé jsem byla v léčebně s dětma ve věku 2,5 a 4 roky. Nebylo to ve Cvikově. A oproti tomu, kdy dětem bylo 5,5 a 4, tak to byla honička. To holt ten věk je náročnější. Ve Cvikově mají děti 4x týdně individuální rehabilitaci, která je SKVĚLÁ. Kluci se mi tam hrozně moc zlepšili a to nejsou an tom nijak extra špatně, předpokládám, že u dětí, které mají velké potíže, tak zlepšení je ještě větší. Při rehabilitaci jednoho, druhého pohlídají paní učitelky v miniškolce v budově, kde jsou rehabilitace. Jinak školka je jinde a paní učitelka se velmi snaží pomoct maminkám, které mají prťavce a druhé dítko školkové, takové děti mají při přijímání přednost. Pokud se sejde dobře oddělení, tak si i maminky vzájemně vypomůžou.
manadela - regulační poplatky jsou zrušené, už se neplatí ani v léčebnách
@kopretina3 Uff 🙂, děkuju.
Já tam osobně nebyla ,ale ted tam je jedna maminka z jedné skupinky a píše,že se maji dobře jsou tam druhy tyden. 🙂