icon

Espumisan x Sab Simplex, jaké kapky jsou lepší?

mixxinka
26. kvě 2012

Prosím, když už kapičky, jaké jsou lepší? Jaké máte zkušenosti? Moc děkuji...

Strana
z3
verunna
16. pro 2018

Dobrý večer,mám měsíčního chlapečka a je na UM dávám mu do mlička kapky sám simplex..Je možné aby mi dítko z toho zvracelo..?Před tím nezvracel a to jsme dávali espumisan..PS:Máme koliki.. Děkuji za odpověď

emimamka
16. pro 2018

Dobrý večer, u takto malého mimca myslim muzou kapky dráždit. Prioritne bych to konzultovala s pediatrem. Na koliky pomohla vymena D3 Vigantol za ty od Terezie Company. Řidila bych se hlavně svojí intuici a vzdy existuje vice moznosti... Také se mi osvedcila homeopatika AKH, ty chtějí ale take indikaci odborníka.

verunna
16. pro 2018

Rádi jsem se z lékařem a říkal ať to vyzkoušíme,dávali jsme před tím espumisan a přišel mi o dost lepší než ten sám simplex.. Ještě dávám malému kapky vigantol 2 denně a do toho máme probiotika laktobacilky baby Swiss..Vše musím dávám malí jsem mi narodil předčasné o 3 týdny dříve..

emimamka
18. pro 2018

Espumisanu se dava menší dávka, treba i to hraje roli, kdyz pomáhá, davala bych ho. Laktobacily jsem take davala, mala mela prujem, ale pila MM. Když jsem vymenila Vigantol za Terezi Company pomohlo to na koliku i prujem.

kacabanka
7. lis 2020

Ja mam espumizan, entikon,biogaia,balonix a uz jsem myslela ze to bude dobre a vubec se to nelepsi cvicime, mazeme, rourku mame čípky na zklidnění a reknu vam uz nevim co delat chtěla jsem kapky sab simplex ale nikde nejsou a nevim jale jsou ty baby calm nebo ten infaktol poradite nekdo jestli mam jeste investovat nebo rovnou zajit na tejpovani dekuji moc

kacabanka
7. lis 2020

@pejtho presne tak ja jeste vyzkousim infaktol a baby calm a uvidim
Jak jsem psala mam entikon, espumizan, balonix a biogaia
Entikon kon davam rano a vecer s biogaia to jsou probiotika a espumizan a balonix pri kazdem kojeni a jako vubec rve jak by ho někdo za ziva palil nebo buh vi co
Cvicime mazeme mame cipky a rourku uz nevim

Strana
z3