Hypnox pro děti/ neklidné dítě. Máte zkušenost?

saurer
28. dub 2020

Máte prosím někdo zkušenost s hypnoxem pro děti? Syn 4 roky ještě ani jednu noc nespal bez neustálého buzení, mlácení sebou po posteli, pořád mě hledá, pije, pak zase čurá... přes den je docela divoký, takový rychlík na vše a ani v noci se nezklidní. Nemyslím si, že by měl adhd nebo něco podobného. Zkrátka je to živé dítě.
Nevím, jak mu pomoct.

lv
29. dub 2020

Hypnox je silny. Zkus Sedaliu, nebo o fous silnější Sedatif pc, dcera měla na noční desy, zabiralo to. Večer ne tablet, tv, dat magnezko..

marble93
29. dub 2020

@saurer hypnox jsem dávala dceri a je pravda, že občas se po něm zklidnila. Bohužel ale taky ne vždycky, tak nevím, na čem to záleželo. Každopádně jsme začínali Sedalii a bylo to úplně k ničemu. Na druhou stranu mám pocit, že se ke klidnemu spánku dobrala nějak sama. Přes den to je katastrofa, usínání taktéž.. ale jakmile zabere, spí jako zabita :D ještě nedávno se mi o tom ani nesnilo 🙂

merope
29. dub 2020

Pokud nemá ADHD ani nic podobného, tak proč ho zklidňovat léky? A pokud ho má, tak není na místě spíše vyšetření lékařů, než mu začneš dávat nějaké léky?

Nepomohlo by na to zlepšení spaní spíše dodržovat stejná pravidla, co jsou doporučená pro nespavce-dospěláky? Tzn. chodit spát opravdu pravidelně, večer klidné činnosti, přes den bych tedy řekla hlavně pořádně utahat, samozřejmě takové dítě by tablet nemělo mít vůbec, TV minimálně (myšleno i přes den). Před spaním nějaké ty rituály. A pokud tě v noci hledá - není tam nějaká nejistota z jeho strany vzhledem k tobě? Že by měl strach, že třeba někam půjdeš a podobně? Aby věděl, že tam jsi (nebo pokud nebudeš, že tam bude někdo jiný)?

Skoro všechny děti jsou živé. Některé jsou divočejší, některé klidnější, ale i ty klidnější jsou zpravidla minimálně v některých částech dne hodně živé. To je podle mě tak nějak normáln a standardní.

mamcalenca
2. kvě 2020

@saurer no, malá občas měla taky neklidné spaní byli jí dva,...v noci se ze spaní pořád vztekala, nabízeli mi v lékárně taky ty preparáty,....ale u nás zabrala meduňka, normálně večer,naveceru hrneček a v noci byl pokaždé klid