icon

Inhalátor pro děti, máte zkušenost?

janulazaynab
30. pro 2013

Ahoj,
omlouvám se, pokud je zde podobné téma někde v diskuzi, ale dala jm vyhledat inhalátor a nic pořádného mi to nenašlo.
Dnes nám dětská doporučila pořídit si inhalátor - Mikuláškovi s největší pravděpodobností začíná astma a Ali má už měsíc v kuse rýmu, která nejde ani pořádně vysát odsávačkou. Zítra si jdu do lékárny pro Omron C801 Kid. Chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s inhalátory a hlavně, co do nich dáváte? Dětská mluvila o vincentce, ale určitě je víc možností, tak se chci nějaké rady.
Moc děkuji 🙂

Strana
z2
gabriella84
24. lis 2015

@alzbetak já to nechávám na další ale to už nevydrží mám jen malé kališky cca na jednu až jednu a pul inhalace podle prutoku páry.

bm77
25. lis 2015

Mám omron, myslím tento, Omron C28P + druhá inhalační souprava. Doporučili nám jej sousedi, jejich malá trpí na laryngitidy. Vyhovuje, není ani nijak extra hlučný. Vincentku tam nechávám po celý den a dolívám, pak večer vyjmu a vymyju.

hojda
25. lis 2015

Tak tady je ten náš doporučený z Motola, kde ho mají na odděleních. Má zkrácenou dobu inhalace na 8minut.

http://www.proalergiky.cz/magazin/clanek/recenz...

cacenka_d
2. lis 2016

Muzu se zeptat co davate do inhalatoru? Hledam u starsi alternativu k vincentce, po ty se proste dusi.

ev.ka
4. únor 2020

Poraďte prosím, kam se leje ta vincentka?
Do té nádoby na vodu nebo do nádobky na léčivo?
máme ultrazvukový Little doctor. Díky

Strana
z2