Jak řešit dlouhodobý průjem a alergii u dcery?
Přeji hezký večer,má dcera (6) let má dlouhodobý průjem cca 2 mesice nic jí neboli na nic si nestěžuje proste normalne zive dítě jako každé, byla jsem ani u doktora tak ji udělal odběry krve a stolice zjistilo se že má zánět ve střevě a alergií na kravske mléko,tadne léky ji nedal říkal že nás objedna na gastroenterologii čekací doba tři měsíce co do té doby jako mám dělat taky říkal že ji mám zatím dávat bezlepkovou dietu , ještě než diagnostikoval že má zánět ve střevě a alergií na mléko řekl že by to mohl být crohn což pak vyloučil,já absolutně nevím jak ten průjem zastavit a co mám dělat jsem totálně v háji,jinak kadit chodí třikrát denně a v noci taký někdy třeba obden, nemáte stím někdo skusenost prosím
@petrasipkova1 sestřička říkala že by nás vzaly i příští týden ale že to neví stoprocentně ještě

Doktor nejsem, ale s crohnem mám zkušenost a podle příznaků mě hned napadl. Uvidíte podle dalších vyšetření jestli se potvrdí, bohužel to často trvá a chce to možná názor více lékařů, i u nás byl problém určit diagnózu. Pokud by se crohn potvrdil, k němu bohužel průjmy patří, ale časem vychytate potraviny, které nebudou tolik dráždit, dávejte taky pozor na semínka a slupky, s tím se zánětlivé střevo hodně pere