icon

Jak řešit opakující se rýmu u čtyřletého dítěte?

novamamina
22. říj 2021

Tehle diksuzi je tady fakt nepreberny množství, já vím. Ale stejně... Dcera (4) měla šest týdnů zelenou rýmu - podotýkám že jen rano, přes den ani ne. Kapala jsem týden pamycon, po něm lehké zlepšení. Ale po vysazení se to zase vrátilo. Teď jsem ji týden strikala bendovky, po těch fakt super zlepšení. Když smrkala, tak úplně čiré, pruhledne. Teď je to 4 dny po vysazení a rano zase nazloutla rýma. Já jsem fakt už zoufalá. Evidentně tam něco sedí, ale dr říkala že na tohle se celková atb nedávaji. Dokázal by mi někdo z vás něco poradit? Dávám ji i bactoral... Ach jo, prosím...

Strana
z2
treasurka
22. říj 2021

@novamamina Hele, nepotěším tě, my jsme toto řešili asi 3 roky, než to přešlo. Ta sliznice se prostě musí osídlit těmi bakteriemi a viry, a někomu to prostě trvá. Nosní mandli jsem nechala vyndat nejstaršímu po roce a půl trápení, a částečně to pomohlo, ale přešlo to prostě až s věkem...

alenqa
23. říj 2021

@novamamina taky u toho nejsem nadšená, konzultovala jsem i s naší dětskou. Je mu tři a půl

novamamina
autor
23. říj 2021

@treasurka no, to jsi mě fakt nepotesila 🤣

novamamina
autor
23. říj 2021

@alenqa Hele já jsem slyšela že jsou na zvětšenou mandli nějaké kortikoidy, třeba by stálo za to to zkusit. A nebo i homeo. Ale to bych řešila přímo s homeopatem aby to bylo na míru. Zkusila bych vše, než bych šla na zakrok

Strana
z2