Jak snížit teplotu dětí bez dostupných léků?
Ahojte holky
Dcera dostala vcera teploty a ja sem dneska zjistila, ze nikde neni k dostani lek na znizeni teploty (nurofen, brufen, panadol a pod.) Co ted delat? To ma kazdy okrem nas doma zasoby?
@marcicek84 marci, marci, vzdyt tu jsem porad, dokonce jsem ti nejake prispevky olajkovala. mas hodne stapnou pamet. I s tim ostatnim. Cus
@marcicek84 Moc dlouhé, moc hloupé.
@marge_s Ne, nemám s tím problém, jen, co občas i tady vidím, tak se to používá zbytečně. Nedávno jsem měla diskuzi s mamkou, jaké léky měli, když byli se sourozenci malí. Tak vlastně žádné, babička jim toho moc nedávala, na běžnou nemoc vůbec nic kromě čajů, medu a klidu v teple.
@barchen hele mas tam rozpor,pokud dlouhe,tak to jakoze nectes a pokud hloupe,tak jsi to cetla a nereagujes... tak si priste aspon vymysli neco sveho,ty nase nadhero 😉 treba se ti to lip bude skladat 🙂 paaa
@marge_s faaakt,ja myslela,ze ses spletla nebo ti ujela ruka 😂🤣🙈
@marcicek84 Ti nechutná vlastní medicína? To se divím, jedovaté sliny ty umíš plivat furt dokola, od covidu se tě drží poctivě.
@dyechampion nemusíš se na mě zlobit, já tuhle situaci nezavinila, jen píšu, co někdo erudovaný k tomuto (narozdíl ode mě) vypustil z pusy.

@lauriak tak já na konci léta pravidelně koupím v lékárně na zimu dva sirupy nurofen, Panadol, junior angín. Mám tři děti a nejmladší má 10 měsíců.. stále nemocné.. takže ty "zásoby" doma mám
A takto fungují několik let. Jen ty epidemie jsou čím dál horší a dětí víc nemocných..