icon

Je aromalampa nebo zvlhčovač nejlepší při rýmě u dětí?

11. lis 2022

Maminky malej 1rok strašná ryma ..Teče mu to proudem.
Máte některá aromalampy nebo zvlhčovače vzduchu nebo tohle ? Mořská voda je pro nás prd..Dikyn

Je aromalampa nebo zvlhčovač nejlepší při rýmě u dětí?
sirinfirst
11. lis 2022

Nejlepší je inhalátor

krisstina93
11. lis 2022

Tohle nemáme, my prostě odsavame nudle, kapky do nosu třeba nasivin a máme všude rymovniky, to je úplně zázrak :D dělám z nic čaj, nebo je rozetřít a namazat pod nos, nebo třeba na tričko aby dýchali to aroma, uvolňuje to nos. Na spaní kytku vedle postele, nebo se hodí pár listů do odpařovače.

vikinkav
11. lis 2022

@sirinfirst a mate nejake doporuceni na inhalator pro rocni dite? Nas malej ma taky rymu a uz nevim co s tim 😕

petulkadodo
11. lis 2022

Mám tenhle sprej a s oblibou ho používám, když jsme nachlazení. Lépe se po něm dýchá. Plus je hlavně v topné sezoně fajn zvlhčovač, i preventivně.

autor
11. lis 2022

@petulkadodo máme na radiátoru..Porad doplňují vodu

fifinka2020
11. lis 2022

Ročníku už jsem dávala normálně nasivin kapičky, na noc případně i Fenistil kapky.... jinak mám zkušenost, že tu rým prostě moc neurychlite, ten týden minimálně to trvá....

martiniquest
11. lis 2022

Na rymu je dobry Aerius nebo Fenistil kapky - na noc. Na protahnuti mam rada 31 bylin od Justu - do difuzeru, pripadne Eucasol ve spreji. A jinak odsavat, odsavat a trpelivost. U malych deti to trva dlouho, nekdy i 2-3 tydny.

vikinkav
12. lis 2022

Malej ma prave rymu uz vic nez mesic 😕

jjasmina
12. lis 2022

Hodně odsavejte

sirinfirst
14. lis 2022

@vikinkav máme klasický Omron, nic speciálně dětského. Mám 11 m holčičku, samozřejmě si nenechá nasadit masku. Ale sedneme si ke stavebnici nebo knížce držím jí to co nejblíž obličeje.

te_reza
14. lis 2022

Dávám vincentku do difuzéru. Sedět u inhalátoru ji nebaví. Dělá to mlhu po celým bytě. Mám to puštěný vždycky dopoledne.