icon

Je normální, že synovi vpadly bradavky?

domadomca
19. srp 2023

Dobrý den, chci se zeptat,zda je normální aby syn (7let)neměl bradavky? Loni je mel normálně.

Je normální, že synovi vpadly bradavky?
Strana
z2
domadomca
autor
Autor odpověď smazal
domadomca
autor
19. srp 2023

@domadomca loni

zelenaesmolda
Odpověď byla odstraněná
junomcgaff
19. srp 2023

No ono to asi ničemu nevadí jestli to má od narození, možná v pubertě se to srovná. Kdyby to bylo zničehonic tak bych se asi zeptala doktora. Já to měla taky ale ta bradavka byla občas vevnitř občas venku, od té doby co jsem těhotná se to už neděje. Někdo to má stále a musí se to vyndat operativně,ale na to je čas, jestli je to vůbec nutný u kluka.

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda je vám ted lip?
Ano ,letos syn trochu pribral, ale není obézní!! Fotka je hodně přiblížena..ale tak snad jste si svým komentářem ulevila 😉

junomcgaff
19. srp 2023

Aha já si nepřečetla že to měl loni normálně, to bych se asi zeptala doktora tedy. V dospělosti když se to stane tak by člověk měl jít radši na prohlídku.

zelenaesmolda
19. srp 2023

@domadomca
Aha,nadvaha neni problem ale budeme cekat az na obezitu? 😀

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda nic takového jsem neřekla!Ale vy víte jestli syn nemá nějaké zdravotní problémy?Nebo jestli s tim nic neco děláme?Nevíte nic, a očividně nemate ani co říct k memu dotazu..tak nechápu proč to vůbec komentujete, však vaše dítě to není🙂

kamino
19. srp 2023

@zelenaesmolda To už je přes čáru, ne? Fakt vzpomínám na doby, kdy byl Koník opravdu místem, kde si maminky celkem pomáhaly, Martin byl perfektní admin a citlivě diskuze řídil , byla tu pohodová atmosféra. Bylo tu pár známých firem, ale pořád to bylo v normě . Jak se tvá odpověď týká dotazu?

zelenaesmolda
19. srp 2023

@domadomca
vis co je sranda?ze jakmile je nekdo obezni nebo ma nadvahu tak se to okamzite svadi na zdravotni problemy.A proc jsi teda smazala tu fotku na ktere to bylo tak krasne videt?Kdyz je to vlastne v poradku.Maly kluk a pupek ma jak stary chlap.
@kamino
Mas pravdu,je pres caru,ze obeznich deti neustalne pribyva a rodice a okoli to obhajuji.
Nebo budeme vsichni tvrdit,ze je ten kloucek jako proutek?Obezita je obrovsky problem dnesni spolecnosti.

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda pokud vím,tak jsme si nepotykaly..vrchol je to co si dovolujete..já jsem nic nesmazala.
Každopádně jste očividně nějaká zakoplexovana maminka, co by si raději měla jít zaběhat, aby jste náhodou neměla nadváhu.
Dospělá ženská, ještě k tomu máma a chování jak nevychovany prubertak🙈 víte ono to jde vše říct i jinak a slušně,ale každopádně já jsem sem nepřišla pro rady o obezitě,jestli jste to nepochopila. Tak si založte třeba vlastní diskuzi na téma obézní děti a tam se vybuřte,když to očividně tak moc potřebujete 👍

kamino
19. srp 2023

@zelenaesmolda Jasně, ale rozhodně proti tomu nemůžeš bojovat hnusným komentářem. Říkáš to lidem na potkání? Máš na to koule? Ono na anonymním netu se báječně kritizuje. Ano, společnost přibírá, je to tak, ale nemyslím, že tím co jsi napsala něco změníš, nebo co si myslíš, že se po tvém komentáři stane ku prospěchu toho kloučka?

kakba
19. srp 2023

Na vpacenych bradavkach neni nic spatneho. Priklanim se k tomu, ze mu to uz zustane.

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda vám vadí obezita u dětí a mě zas takový chytrý panicky jako vy. Ale v poradku, mějte hezky den.

zelenaesmolda
19. srp 2023

@domadomca
Neboj,me obezita opravdu nehrozi.A tykani je v pravidlech,princezno.Klidne mi vykej,ja ti nadale budu tykat 🙂

@kamino
ocividne nic,podle maminky je kluk naprosto v poradku dokud nedojde do stadia obezity.

kamino
19. srp 2023

@zelenaesmolda Na první část dotazu sice odpověď chybí, ale vídím, že nějaká reflexe je asi utopie..

zelenaesmolda
19. srp 2023

@kamino
Nemam komu to rikat,v okoli nemam zadneho obezniho cloveka.Ale az nejakeho potkam tak mu to reknu,diky za tip 😂
Ale kdyz kamaradky dcera pribrala a byla fakt na svuj vek tlusta tak jsem ji to rekla,ze by s tim mela neco delat nez bude pozde.Narozdil od autorky se nevytocila,ze prece neni obezni tak je to v pohode ale uz to aktivne resila.

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda nevím z čeho jste vycetla to,že říkám, že je nadvaha v pořádku..jak jsem řekla, nic o mem synovi nevite..já jen nechápu, proč tohle máte za potřebu...nikdy bych si nedovolila komentovat cizi dite stylem jako vy..tady to spíš vypovda něco o vás.

zelenaesmolda
19. srp 2023

@domadomca
Ja bych zase nedavala polonahe fotky sveho ditete na internet.Kazda jsme nejaka.

kamino
19. srp 2023

@zelenaesmolda @kamino
Mas pravdu,je pres caru,ze obeznich deti neustalne pribyva a rodice a okoli to obhajuji.
Nebo budeme vsichni tvrdit,ze je ten kloucek jako proutek?Obezita je obrovsky problem dnesni spolecnosti.

@kamino
Nemam komu to rikat,v okoli nemam zadneho obezniho cloveka.Ale az nejakeho potkam tak mu to reknu,diky za tip 😂

hmm tak asi by bylo fajn si to nějak srovnat...

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda já ale nejsem vaše kamaradka, asi v tom je ten rozdil nemyslite? a jde o to jakym stylem jste to podala..a když vám tu píši i jine maminky,tak asi nebude chyba ve mě.

ninibystrous
19. srp 2023

@zelenaesmolda vy mate dneska naladicku rypavou😀 ráno mate problém s fotkou, kde podle vás není připoutáne dítě i když je a tedka řešíte tady další dítě, že má pupík. Který výběha a nebo se vpubertě vytáhne. Vaše problémy bych chtěla mít, mám radu vypnete koník a běžte na čerstvý vzduch nedělá vám to tu dobre 😂

zelenaesmolda
19. srp 2023

@kamino
No,hlavne by bylo fajn prestat pred obezitou a obzvlast u deti zavirat oci.
Predstiranim,ze ta holka co ma pri 150cm 90kg je supr cupr holka a muze nosit upnute leginy se opravdu nic nespravi.A ze jich je cim dal tim vic.A kdyz neco reknes tak jsi troll.

kamino
19. srp 2023

@zelenaesmolda Vrátím se k dotazu. Má to něco společného s dotazem tazatelky? Tohle fakt nechápu..

zelenaesmolda
19. srp 2023

@kamino
Ma.Vpacene bradavky jsou u obezniho ditete ten nejmensi zdravotni problem,mela by resit predevsim jeho nadvahu.Kdyz uz ji jde o zdravi ditete.

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda a jak to víš jestli ji řeším nebo ne ???!!!!

zelenaesmolda
19. srp 2023

@domadomca
Uz si tykame?super pokrok 🙂

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda ty víš jaký má jidelnicek??nebo jak moc má pohybovych aktivit apd.??nevíš nic!!! Tak se jdi radeji starat o svoje děti a to aby ses dala dokupy,protoze máš asi nějaký problemy..a měla by ses prestat starat o ostatní a zacit u sebe.

zelenaesmolda
19. srp 2023

@domadomca
Tak kdyz ma nekdo dobry jidelnicek a dost pohybu tak nebude tlusty.

domadomca
autor
19. srp 2023

@zelenaesmolda No vykat nekomu jako ty nadale nehodlam, protoze mi to prijde jakobych se tu dohadovala s deckem. Takže na tebe nehodlam už ani mrhat svym casem a energii. ps: můj syn zrovna plave, tak snad se ti bude aspoň lip spát, když teď víš, že dělá něco s nadvahou. Preju ti, aby ses dala dohromady.

Strana
z2