icon

Je normální, že synovi vpadly bradavky?

domadomca
19. srp 2023

Dobrý den, chci se zeptat,zda je normální aby syn (7let)neměl bradavky? Loni je mel normálně.

Je normální, že synovi vpadly bradavky?
Strana
z2
zelenaesmolda
19. srp 2023

@domadomca
Presne tak,mrhej radsi energii jinde.Mrhani energii je na hubnuti nejlepsi 🙂

pajusz
19. srp 2023

@domadomca prosím nepokračuj v ty diskuzi to nemá cenu. Jdi s klukem k lékaři. Tady si narazila asi na někoho kdo na sobotu nemá lepší program než řešit problém obezity dětí v ČR. Měj nadhled a nereaguj😊🍀 hezkou sobotu

kupi
19. srp 2023

@zelenaesmolda ty jsi vážně 🐄

petlep
19. srp 2023

@domadomca ahoj, myslím si, že je to u dětí (kluku), kteří mají pár kg nahoru normální. Tolik bych se bradavkami nestresovala. Mám doma podobné dítko. Je mi líto jake komentáře tady musíš číst. Oni některym, které mají doma děti bez diagnóz se píše a kritizuje velice lehce. To píšu za sebe. O Tvém synovi vic nevím ale drzím palce ať vše zvládáte 🙂

xxx3d
19. srp 2023

@domadomca na první dobrou bych to přičetla té váze, jakože letos přibral
ale pokud bych chtěla mít "svůj" klid, zeptala bych se pediatry

cilkat
19. srp 2023

Přeskočila jsem část diskuze, protože na štěkání na sebe namám náladu, ale souvislost s nadváhou tam být může. A to rovnou dvěma způsoby: buď opravdu deformace tím, že přibral, nebo to může obojí souviset se stejnou hormonální nerovnováhou. Píšete, že tam nějaký zdravotní problém je. Samotný tvar bradavek bych u kluka asi vůbec neřešila, ale fakt to může ukazovat na hormonální problém. Pokud v rámci těch zmíněných zdravotních problémů hormony nemáte vyšetřené, tak bych to tomu lékaři zmínila, zvlášť pokud bere dlouhodobě nějaké léky (ať už jakékoliv). Není to na to letět zítra na pohotovost, ale určitě bych to na nejbližší kontrole zmínila (a pokud ta kontrola není v plánu nejpozději tak koncem září, tak bych nějakou objednala, protože mohou opravdu třeba "nesedět" léky).
A ještě bych tedy ověřila, že to nebyla prostá reakce na vedro. Mám pocit, že mým klukům občas zapadávají, když jsou prostě přehřátí. Zkuste kouknout třeba po chladnější sprše.

eliska_r
19. srp 2023

@zelenaesmolda Oba dva moji synové měli v roce přes 16kg. 😂 plně kojení, se zeleninovymi a masovými příkrmy. Naše doktorka vždy s radosti volala od dveří, kde jsou ti krásní kluci a že takhle má vypadat zdrave dítě. Do teď jsou váhově mimo své vrstevníky, ale jsou to dlouhý kluci, i když mladší má pupík, nikdy bych neřekla, že má nadváhu. Ujde ve dvou letech 11km. Které dítě tohle v dnešní době telefonu ujde třeba v deseti letech? Ježíši proč jste tak zlá???

Jinak vpáčené bradavky má můj bratr i v dospělosti a když je mu zima, tak je má klasicky vylezly a scvkrlý.
Zeptejte se určitě u doktora 🙂

kakba
19. srp 2023

Muze i nemusi to mit spojitost s vahou, ale.... Ja i muj bratr mame oba vpacene bradavky, moje sestrenice maji taky vpacene. Rekla bych spise, ze jde o dedicnost a to ja jsem lesenarska trubka od narozeni, cili s vahou to nema co delat. Ve svem okoli 80% lidi vubec netusi, co je pojem vpacena bradavka tak pak mozna chapu obavy co to jako je. 😀 Me to nechava chladnou.😀

bara88
20. srp 2023

@eliska_r no ono bohužel málo kteři rodiče dětí s obezitou o svých dětech řeknou že mají nadváhu, radši to na něco svedou a je to smutné. V dnešní době je hrozně moc nejen děti ale celkove lidi s nadváhou

te_reza
20. srp 2023

Mám vpáčené bradavky celý život. Do 20 jsem byla jak žížala. Problém byl až s kojením, což syn může být v klidu 🙂

Strana
z2