icon

Je to svrab? Jak poznat příznaky?

26. bře 2024

Dobrý den jedna se o svrab? Přidávám i foto jak to začalo ..

klokanka31
•
26. bře 2024

Tys s tím nebyla u doktora? 😳

pavca1982
•
26. bře 2024

Panebože za co🤯

zlataberta
•
26. bře 2024

Bože můj🙄 běžte k doktorovi, musí hrozně trpět🙉

lujhu
•
26. bře 2024

Já jsem normálně lekla , na fotce to vypada hrozně co pak na živo , chudák mazejte k doktorovi jak si tohle mužete v klidu fotit 🙉😮‍💨

autor
•
Autor odpověď smazal
•
autor
•
Autor odpověď smazal
•
pavca1982
•
26. bře 2024

A kde by tak malé dítě vzalo svrab?

autor
•
26. bře 2024

Opravdu jsem nečekala takové odpovědi je samozřejmé že jsme u dr byli včera sám mi říkal ze to muže byt svrab ale sám nevěděl malému totiž vůbec nic neni spi celou noc, směje se a hraje si i na doktora se tam pořád smál nepřijde mi vůbec nějak protivny napsal mi recept na mastičku infectostab a říkal ze i kdyby to nebylo ono že mu to nijak neublizi zítra jedeme znovu co jsem si hledala o svrabu mel by byl právě nevrlý kvůli tomu svědění a navíc je to i prý velmi nakažlivé ale s partnerem a ani starsi dcerou nemáme vůbec nic žádné svědění ani pupinky proto jsem se chtěla zeptat tady jestli s tím ma někdo zkušenosti ještě doplním že mu teče z oka a dal nám taky na to kapky

autor
•
26. bře 2024

@pavca1982 já vůbec nevím nikdy jsem se se svrabem nepotkala dr mi řekl že to muže byt od psa ale ten se odčervuje pravidelně a hlavně si porad říkám ze by jsme to měli snad všichni .. nevím jsem z toho strašně špatná malemu sice opravdu nic není ale proste ty pupinky jsou až děsivý

pampeliska1313
•
26. bře 2024

Za mě to svrab nebude. Nejsem teda doktor, ale svrab by měl dělat chodbicky, tady vidím jen pupinky. Zkusila bych vyloženě dermatologa nějakýho.

pavca1982
•
26. bře 2024

To není svrab ale asi bych zašla k jinému lékaři.