Jedná se o chřipku?

anastasia8
7. črc 2023

Ahoj holky už jsem zoufalá. Dívka 13 let v pondělí večer začaly bolesti břicha (večeři normálně jedla, i přes den). V úterý ráno že se jí motá hlava, bolí břicho a průjem, nebyl to vyloženě průjem že by běhala, šla tak 5× za celý den. Myslela jsem že je to nějaká viróza takže ležela, pila a ani neměla moc chuť k jídlu měla jen pár piškotů.Ve středu ráno ji prý břicho už skoro vůbec nebolelo, snídani nechtěla ale oběd už jedla, zkrátka už ji vůbec nic nebylo. Myslela jsem teda že je to ok, jenže včera ji po obědě zase začalo bolet ale celý den jedla úplně normálně, chuť k jídlu měla. Dneska ráno se probudila a zase, průjem, nechce jíst, leží. Tohle se mi už jako chřipka fakt nezdá, už ji vůbec nic nebylo, a teď zase.. Nemáte někdo zkušenosti?

klko
7. črc 2023

@anastasia8 dosla bych na vyter. Klidne na pohotovost

zmrzlinka
7. črc 2023

@anastasia8 nejlépe kdy by ji někdo vyšetril,udělali naber krve a sono.

slecnami
7. črc 2023

No tak je nemocná 🙈 Vždyť tady nečtu o žádném dramatu... Nikde v textu nevidím, že by měla silné bolesti, horečku, apatii, břicho jako prkno, nic takového. Pohotovost, jak tady někdo radí, fakt nechápu. Nejedná se o malé miminko, ale 13 letou slečnu. Dietní strava, hodně pít, odpočinek. Po víkendu případně zkontaktovat svoji dětskou doktorku.

eressiel1020
7. črc 2023

@anastasia8 Může to být střevní viróza, cokoliv. Já tohle měla před první menstruací. Počkala bych do pondělí a jít s ní k doktorce a když by se to zhoršilo tak pohotovost.

petramana
8. črc 2023

tak hlavne by mela mit par dni dietu a ne hned "jist normalne"...

novamamina
8. črc 2023

Měla jsem tohle s dcerou nedávno. Zabralo až když opravdu tvrdě držela dietu na suchém jidle přiloženou zivocisnym uhlím. Trvalo to týden

drep
8. črc 2023

@anastasia8 dítěti se vrátily obtíže poté, co “normálně obědvala”. Ano, to je úplně běžnej průběh gastroenteritid.