Laryngitida, máte zkušenost? Co ji způsobuje?
Malá má rok a už máme asi po třetí laryngitidu ..jendou sme skončili i v nemocnici... má někdo zkušenost a co to vlastně způsobuje? ted to máme znovu a zkouší jí dávat antibiotika ale nevidím žádný úspěch:( přes den celkem v poho ale v noci? katastrofa... nechci aby to měla pořád začínám být zoufalá... a je mi jí strašně líto a mám už pomalu strach někam jet aby jí to zas někde nechytlo.. budu ráda za každou zkušenost
@kituska ano, ja to chapu. A zrovna u vas je to treba prava laryngitida.
Ja jsem nas jen dala za priklad, ze ne vzdy to tak musi byt.
A to jsme si par let mysleli , ze to laryngitidy jsou. . . Proto nam pak prave ta lecba trvala i nekolik tydnu..
Proto, ze to ale byvaly reakce alergicke a byla spatne zvolena lecba..
Pisu jednou rukou na tabletu -druhou mam po operaci - proto bez hacku a carek. 😉
@zuzik106 jj.. Karpaly.. ☹
Jsem hodně rada, že to mam za sebou. 21.11. jsem byla s levou - to byl desbes. Na sále mi pán doktor povídal, že v tom mám i pěkný zánět šlach, takže to jsem si fakt užila.. Teď jsem týden po pravé a to je pohodicka. Bolí to, ale dá se to.. Vědět, že mi to takhle pomůže, jdu už před x lety a nenechávám to takhle dlouho(10 let). Nevim, odkud jste.. Ale ja doporučují nemocnici v Říčanech, kam dojíždí MUDr. Veigl, který se na to specializuje. A nebojte se toho, dá se to..
u nás v nemocnici na dětském čípky nedoporučují,jsou silné,dávají inj.kortikoidy,které vypočítají přesně na váhu.
@adeden a to vám dělají při vědomí? mě teda zatím trápí jen levá... přes den jsem v poho ale ráno mi trvá než ruku rozhýbu teda a nemůžu nic vzít to bolí...no já jsem z Litovle kousek od Olomouce a spadáme do nemocnice ve Šternberku ale tam se mi teda moc nechce :( byla jsem tam na operaci se žlučníkem a byla sem moc neštastná:( mě to trápí asi půl roku
@zuzik106 jj.. Při vědomí. Dá se to. Injekce jsou nepříjemné, ale pak už nic necitite - bolest vůbec ne.. Já bych u nas taky nesla, taky nespokojenost.. Proto Říčany, zhruba 40 km od nás. Pokud vás to trápí jen půl roku, tak bych zkusila rehabilitaci a určite cviky z youtube.. Já už jsem měla těžké ucpání a hrozící nenavratne pokřivení prstů.. Vyšetřuje se to EMG přístrojem. Držím palce, ať to zvladnete bez operace.
Tak zas máme laryngitidu.. a zítra si jdu pro inhálátor tak snad to nebudou vyhozené peníze ...

@zuzik106 no nevim, lékař nejsem .. Ale .. Jsem rada, že jsme přišli na to, že je to alergické a to bez lékařů - naším úsudkem.. Doktor jen tvrdil - jooo... Některé děti to tak prostě mají.. Pokud je u toho taková teplota, je to určo klasická laryngitida..